Man novembrī atrakstīja kāds vīrietis, kas manā draugiem.lv profilā bija pamanījis, ka mums ir līdzīga mūzikas gaume. Vārds pa vārdam, saruna attīstījās, pārgājām uz skype un pilnīgi spontāni nolēmām satikties! Es braucu pie viņa! Pie cilvēka, ar kuru bijām tikai dažas stundas sarakstījušies internetā! Nekad tā nebiju rīkojusies, tik spontāni un savā ziņā riskanti, bet es jutu, ka viņam var uzticēties. Mēs teju visu nakti norunājām pie vīna glāzes, bet nekā nebija, pat ne pieskārienu! Mums ir identiska mūzikas, filmu gaume, kopīgas intereses, līdzīgi uzskati... es sāku teikumu, viņš pabeidza. Bet. Es viņam iepatikos ļoti, bet man nebija tā klikšķa. Vēl tagad viņš šad un tad atraksta vēstuli, cer, bet... man pet viņu nav ne mazāko simpātiju. Kā pret draugu jā, bet kā pret vīrieti- nē.
Atklāti sakot, es nedaudz sabijos no tā, ka mums ir tik līdzīgas intereses, tas kaut kā... jau tad man likās neinteresanti. Grūti teikt, kā viss būtu izvērsies, bet ar to gribēju teikt, ka, jā, citreiz gadās sastapt šādus līdziniekus, interesanti katrā gadījumā :-)