Labvakariņ! :-)
atkal jau es, atkal jau stulbības. :D
tātad, manā dzīvē ienācis kārtējais dīvainis. man viņš ne īpaši (vsmaz tā liekas), bet viņam patīk burtiski visas, flirtē ar visu iespējamo. dažreiz pat slikti metas. sākumā, apmēram pirms pus gada, arī ar mani. čubinājās tur un vēstulītes rakstīja ar visādiem ikdienišķajiem jautājumiem. lab, bet tad es vnk nenoturējos un ik pa laiciņam viņu pakaitināju. tāpat, par visādiem sīkumiem. viņš vienmēr krutais, bet pret manām piezīmītēm acīmredzami mulsa.
tā nu vienreiz diezgan salecāmies, viņš bezmazvai pasūtīja mani vienu māju tālāk. :D lab, man jau vienalga. tā nu no tā laika viņš ar mani neko daudz nerunā. dažreiz pat ļoti uzkrītoši sasveicinās ar visām, tikai ne ar mani. nu neko darīt. BET, simt un vienu reizi esmu pieķērusi viņu vērojam mani. ar tādu suņa skatienu. citreiz pat pati nezinu, kā reaģēt, jūtos neērti. bet neko vairāk. luncinās gar visām, kā agrāk. lai gan zināms progress ir, viņš sveicina mani, kad satiek. :D
nju labi, tas jau viss būtu sīkums, tikai ļoooti bieži viņu redzu sapņos. un visos sapņos viņš ir mīļš, starp mums pat jūtama kkāda enerģija. turklāt divas vai trīs reizes man atzinās mīlestībā. :D un pēc šiem sapņiem man vēl ilgi ir tā sajūta, kas bija sapnī. tas buutu vismuļķīgākais, ko es varētu izdarīt- ieķerties šādā cilvēkā. bet man viss tas neliek mieru, lai kā es gribētu nedomāt.
kādas Jūsu domas? saprotu, ka pilnīgs murgs, bet kas viņus, mērgļus, var saprast?! :D