Esmu nolēmusi gatavot šokolādes konfektes, izkausē šokolādi, ielej speciāli tam domātās formiņās, gaida līdz sacietē un izņem laukā, BET kā to pareizi izdarīt? Kādu šokolādi labāk ņemt? Vai šokolādei ir jāpiejauc kaut kas klāt?
interesanti, es noteikti neliktu ne sviestu, ne saldo krējumu šokolādei, no kuras paredzēts taisīt konfektes.
Saldo krējumu pievienoju šokolādei tad, ja leju to uz kūkas vai tamlīdzīgi - lai šokolāde paliktu mīkstāka, būtu viegli sagriezt un griežot neplaisātu gabaliņos.
Bet, taisot konfektes, pavisam noteikti iesaku kausēt tīru šokolādi absolūti bez jebkādiem piejaukumiem. šokolādes arī ir dažādas, citas "tīrākas", citām atkal vairāk piemaisījumu.