Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

kausēta šokolāde konfektēm

 
Reitings 4
Reģ: 29.01.2009

Sveikas! :)

Esmu nolēmusi gatavot šokolādes konfektes, izkausē šokolādi, ielej speciāli tam domātās formiņās, gaida līdz sacietē un izņem laukā, BET kā to pareizi izdarīt? Kādu šokolādi labāk ņemt? Vai šokolādei ir jāpiejauc kaut kas klāt?

28.01.2011 19:01 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Sveika!esmu pirkusi veikalaa parasto melno šokolādi tāfelītēs!ūdens peldē to izkausēju kopā ar saldo krējumu,lai masa tāda tumīgāka ;-)
28.01.2011 19:23 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Man liekas, ja liek saldo krējumu, tad vajag tik bišķiņ, jo citādi var nesacietēt un tad var sanākt nekas :-/
28.01.2011 19:37 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Mana mamma ir teikusi, ka sviestu vēl var likt. Ne jau margarīnu, bet sviestu. ;-)
28.01.2011 19:42 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Man ar vislabāk sanāk ar saldo krējumu.
28.01.2011 19:43 |
 
Reitings 4
Reģ: 29.01.2009
paldies ;-)
28.01.2011 20:10 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
interesanti, es noteikti neliktu ne sviestu, ne saldo krējumu šokolādei, no kuras paredzēts taisīt konfektes.

Saldo krējumu pievienoju šokolādei tad, ja leju to uz kūkas vai tamlīdzīgi - lai šokolāde paliktu mīkstāka, būtu viegli sagriezt un griežot neplaisātu gabaliņos.

Bet, taisot konfektes, pavisam noteikti iesaku kausēt tīru šokolādi absolūti bez jebkādiem piejaukumiem. šokolādes arī ir dažādas, citas "tīrākas", citām atkal vairāk piemaisījumu.

Iesaku neriskēt!
28.01.2011 21:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!