Brum brum, kāds laiks būs šā gada jūlijā??? :D
Man jau dīvaini liekas, kā ziņās var paredzēt laiku uz priekšu vai nedēļu, a te jau 6 mēneši jāparedz, kaput! :D
Bet katrā ziņā es ņemtu beigu nedēļas :)
Divus gadus atvaļinājumus esmu ņēmusi uz reiz pēc Jāņiem. Vienmēr ir bijis karsts šajā laikā. Šogad arī šajā laikā ņemšu, cerēsim, ka šogad arī tā būs.
Tā kā , es Tavā vietā ņemtu no 4 līdz 17.jūlijam. :-)
Es neatceros, pēc kuras dienas to noteica, bet nu visas pazīmes liecināja, ka vasara būs slapja un vēsa! :D :D Es, protams, ceru, ka tā nebūs, bet nekad jau nevar zināt! :D
Vislabākā prognoze ir tāda: vietām skaidrosies, vietām mākoņais, vietām īslaicīgs, neliels vai spēcīgāks lietus.. :D Ar vārdu sakot - lai kāds būtu laiks, prognoze būs pareiza! :D :D
es sodien biju darba un pateicu ka nemu atvalinajumu no 2-15julijam jo cik minos no pagajusas vasaras tas ir diezgan karsts laiks. :-)
un no ta 4-17jul nesanak jo viena darba kolege 16.datuma precas.
man jau pasai sanak 24.julija varda diena un cik minos no pagajusas vasaras taja laika saka lit lietu nevisai fors laiks.
un ari atceros pagaiso pavasari un ziema ari teica ka vasara bus lietaina bet tas bija tikai julija beigas un augus ka reizem lija.