serrano, man apt bail kaut ko ierosināt :D
Jo nebrīnītos,ka atnāks pats, un kā sniegs uz galvas. Pārāk aizdomīgs kaut kas (t) :-D
(vai arī man kaut kāda paranoja, ka citiem ir slikti, bet man vel ne) :-O
Pareizi Tu saki, pareizi!
Tapēc es gribēju iet uz aktrišu provēm, bet man vienai kauns, kautrība mana draudzene. :-D
Bet par ballītēm-Es te jau savu plānu jaucu, man jau vajadzēja gulēt,jo rīt (nu jau šodien) man tiešām it kā ir ballīte, bet es vel neguļu :D
Un es zinu ā ir tad,ja gribas ballēties! Un,aj vel nav ar ko (t) :-D
vai ne karinjo?
Atceros kā man te ar vienu bija :-D
Jauns niks, neredzēts, bet nu tās piezīmes-nu dzirdētas. Aha-vecā "mīla" :-D kur tie gadi :-D
Bet vispār ir jau interesanti ar-Tu ar teici, ak agŗāk biju likusies lecīga, a man tagad leikas, ka es toč esmu palikusi leicīga.
Tu vel teici,ka es pat man kaut ko rakstījusi-es pat neatceros :-D
Karinjo-man ari grutibas-labi ,ka nenomainiju savejo... :-D Es kaut ka loti pierodu pie katra-zinu,jutu pilnigi ,kas "apaksa",kad maina nik-es vairs nevaru sazimet-(it ka tas butu loti svarigi)-cilveku pat nepazistu personigi,bet man liekas ,ka tas ir ta loti privati-atbildet "istam cilvekam",kura situaciju jau zinaju ieprieks!! |-)
Man iznaca tik sarezgiti beigas!!!Tu jau mani zini :-P -saprati!! (l)
Mhm, laikam likās.... tikko pašā sākumā, bet neatceros, kas bija tas klikšķis - kad Tu man nereāli iepatikies.... un uz mūžu :D
Piem. Helišu, lai cik niki būtu, vienmēr var atkost momentā :D
Emanuelle, jā, tieši tā, vairs nav tas fīlings runājoties...
Emanuelle, ko Tu saki, ja es teiktu, ka pārcelšos uz Zviedriju? Nu, ka būšu līdzīgi 'traka' kā Tu? ;)