Kino vēl nerāda.No rītdienas rādīs.
So,kino to varētu būt redzējušas tikai tās,kas nav LV.
Es noskatījos pie draudzenes kompī.Filma ir ļoti,ļoti laba,manā skatījumā.
Nekādu romantiku es tur neredzēju.
Fakeri ir sekls idiotisms.
Es vēl kādu brīdi dusmojos uz sevi,ka ļāvu pierunāties un iet uz to stulbumu.
Par Black Swan esmu dzirdējusi labas atsauksmes,bet pati neesmu vēl redzējusi,tāpēc nevaru spriest.
Jā, cik lasu un dzirdu apkārt- vienaldzīgo nav! Vai nu filma ļoti patīk vai arī ļoti nepatīk.
Es pie pirmajiem. Filma pagāja vienā elpas vilcienā! Patika viss- aktieri, tēlojums, sižets, pavērsieni, tas, kā stāsts ir pasniegts. Man vispār psiholoģiskie trilleri kā žanrs ir tuvs, tāpēc nemaz nebrīnos, ka šī filma mani ir ļoti aizrāvusi.
Kaut parasti man nepatīk šāda žanra filmas, šī mani aizrāva.. gandrīz 2 stundas pagāja kā 10 min. Katrā ziņā man patika, ka filma bija neparedzama un nebija happy end, kur visi dzīvo laimīgi līdz mūža galam.. tā filma tiešām ir.. hmm.. savādāka (jā, un nevis citādāka ;) )
Pirmajā reizē galīgi nepatika, skatījos otreiz un jau labāk varēju iejusties filmā. Bet nolēmu ka gribu vēl skatīties un kvalitatīvi ,tapēc drīzumā plānoju kino apmeklējumu. :-) Ir noskatīšanās vērts, tikai žēl ka emocijas tā neaizskar, nav mirkļu kad gribētos raudāt vai plaši smaidīt. Pirmajā skatīšanās reizē domāju: cik dīvaini un slimi,tomēr mazliet līdzīgi manai ikdienai,dažreiz jukšanai prātā. Otrajā reizē jau pilnīgi ļāvos šim neprātam nedomājot reāli bet pilnīgi atdodoties šīm dīvainajām tomēr jutekliskajām situācijām. Filma nav masai, bet dažiem indivīdiem :-D