Kā Jūs to pavadīsiet, parasti ignorēju, bet varētu , kādu meiteņu ballīti kincī pie piņņājamās filmas, vai kādā kafejnīcā vai kaut ko tādu, vai teātri, varbūt , kāda domubiedrene man atrastos?
Vajadzētu 14.februāri pasludināt par oficiālu sēru dienu vientuļajām meitenēm! Tad varētu visas savākties un kolektīvi raudāt.
Ārprāts, vai tiešām nevar vienkārši ignorēt to komerciālo tizlumu un pavadīt to dienu tāpāt kā jebkuru citu? (t)
Var un tas jau ir ticis darīts, bet svētki ir, lai izkrāsotu ikdienu un , ja ir iespējams sevi kaut kā mierināt vai iepriecināt, izlaužoties no rutīnas, kāpēc to nedarīt ?
aisse- paldies par piedāvājumu, bet es savam vīrietim tajā laikā cepšu kotletes sirsniņu formā un dāvināšu apakšbikses ar sirsniņu apdruku un manu bildi uz pakaļas! (l)
Nekad neesmu svinējusi Valentīndienu kaut arī attiecībās esmu jau 10 gadus. :-)
Man šī diena ir pilnīgi vienldzīga, jo mums ir savas īpašās dienas, kuras svinam.
Neticu arī, ka lielākajai daļai vīriešu šī diena liktos īpaša, tā sirsniņa vai puķe tiek nopirkta tikai tādēļ, ka tā vajag.
Tām meitenēm, kurām nav puiša ieteiktu īpaši neiespringt uz to visu- tie ir tikai komerciāli svētki. :-D
kad man bija dzeks, svinejam valentindienu, tagad kad nav, vnk po..ignorēju!!! nesaprotu, ko visam meitene vientulajam si diena tik traki uzdzen izmisumu!! ta ir milestibas dienas, nevis vientulo sieviesu raudashanas diena!
labak ar draudzenem aizejat uz filmu un izsmieties uz kadu baaru, ta bus jaukak, nevis, ja edisiet saldejumu pie TV! :D
Manam ex Vdienā ir dzimšanas diena! :-D Būs jāapsveic!
Bet vispār nafig skumt? Mēs ar mammu un māsu vienmēr viena otru apsveicam. Jāatrod risinājumi, ja jau tik skumji un grūti vienai.
Es šogad plānoju iegādāties sev jaunu telefonu Vdienā, jo es sevi ļooooti mīlu (l)
kate,neaizmirsti visās malās sadegt sveces un izbārstīt rožu lapiņas.Un noteikti neaizmirsti lielo,pūkaino lāci ar I love you tekstu uz milzīgas sirds(ko lāics tur ķepās).īstiem džekiem tak patīk :D
Mjā.. man arī šī diena nekad nav patikusi. Mūžīgi viena, tāpēc jau lkm tā.
Man šī diena liekas pārāk samākslota ,tādā ziņā ka , tiek dāvinātas dāvaniņas, jaunieši et rociņās sadevušies, bučojās utt .traļi vaļi...
Šo dienu ignorēju. Gadās arī tā, ka ielienu kādā stūrītī un pabimbāju par to ,ka vēlvienu gadu no savas dzīves ,jaunības esmu pavadījusi viena. Super!
kate - nu ja labi apcenstos, laikama rī ka varētu, bet zini, tad vēl var izšūt pidžammu, un uzadīt draudziņa sildītāju sirds formā tādām aukstām dienām kā šodienai :-D
Mna ir liels, pūkains un mūksts lācis, kuru man draugs uzdāvināja mūsu kopdzīves 1. manā dzimšanas dienā- es ar viņu guļu :-D
samējais gan vairs tik labi kā sākumā neizskatās :-D
Par valentīndienu-mēs, ar draugiem, lielākoties neko neplānojam darīt, bet redz tās, kurām nav draugu, sēros un raudās gaužas asaras...man nelīmējas kopā...