patiesiibaa shajaa zinjaa, es uzskatu, ka labaak par tevi sho situaaciju nevienam nezinaat, jo tikai tu vinju ljoti labi paziisti un zini uz ko vinsh buutu speejiigs un uz ko nee...ko un kaa vinsh meedz dariit un ko nee...vismaz man taa ir, es savu viirieti perfekti paziistu un zinu, ko varu no vinja pieprasiit un ko nee, kur buutu jeega jaukties un kur nee. Jo sheit izteiktie viedokli var tev tikai saputrot galvu.
Manaa gadiijumaa shaada sms buutu nepienjemama, jo zinot kaads bijis mans viirietis pirms tam, tad aiz shii sms sekotu veel kas un vinsh to ljoti labi zin, taapeec pats neizaicina situaacijas utt...mees abi visam zinaam robezas. vinsh jau man saka, ka es vinjam cauri redzot un patiesiibaa taa ir. Taa kaa tikai tu pati vareesi saprast kas un kaapeec tas bija. Tas viss ir atkariigs arii no taa cik ilgi juus esat kopaa, cik liela jums ir attieciibu pieredze. Plus, ja tavu maasu vinsh redzeetu biezi un vinji biezi komuniceetu, tad domaaju, ka tur nekas traks nav, bet ja peekshnji ierauga bez maz vai pirmo reizi un raksta jau sms, tad liekas diivaini.