Kate, tu tik ļoti atgādini mani pirms diviem gadiem, kad man bija tāpat! Tad vaŗeju smaidīt, pagāja 3h sadomājos par kko galvā un tā nedrošības sajūta, kas nekad nepamet, fuj... Un zini, mani tas viss noveda pie tās nolāpītās veģitatīvās distonijas (e) kas tagad ietekmē visu manu turpmāko dzīvi, tāpēc, iesaku attopies ātrāk, nekā es, kad jau organisms bija tik tālu no stresa novests, ka tagad ar sūda zālēm jāmokas, jaaizmirst par klubiem, alko un neveselīgu dzīves veidu!
Nesaku, ka tev tā notiks, bet saku pie kā mani noveda tās šizofrēnijas par to, ka tik viņš nepamet, ka tik viņam nav labāka par mani, puiši mīl stirpas, neatkarīgas un patstāvīgas meitenes! Vienmēr interesantāk tiekties pēc tadam, kuram ir savs ES, nevism, kuras ir grīdaslupatas un tāpat darīs visu pēc veču prāta, ar tādām ar laiku paliek garlaicīgi un to nedrīkst taču pieļaut! Vajag, lai visu laiku ir dzirkstelīte (l)
Ja es no ta bezdibeņa tiku āra + vēl ar visām kaitēm tagad, tad tu veseka būdama noteikti vari pieradīt, ka esi super čiksa, gana stipra un neatkarīga (l)