opel astra.. bet tas bija sen un īsu brīdi. Par pirmo uzskatu,kas man bija diezgan ilgi, un ļoti patika kā izskatās - Mazda Mx3.
Arī šobrīd patīk tas modelis. Ja nebūtu īpaši daudz naudiņas priekš auto, tad pirktu joprojām tieši to modeli :)
Bija paredzēta Mazda 626, bet tomēr izdomāju nenokārtot vadītāja apliecību. Tagad draugs nopircis jaunu mašīnu un mēģina mani pierunāt, lai nolieku tiesības :D bet vispār, mašīna, ar kuru braukāju, kad man bija baltās tiesības, bija Chrysler M300.
Endy*, mani arī gaidīja garāžā, tas arī lika vienā dienā saņemties, nokārtot iestāšanos un sarunāt, kas tajā laikā palīdzēs pieskatīt bērnu! :D Viens no labākajiem spontānajiem lēmumiem! :)
Ar piekabi viss ir ačgārni :D Vari patrennēties ar to, kuru var vadīt ar B kategoriju. Kādu laiku man ir bijusi nepieciešamība pabraukāt ar piekabi ikdienā. Brižam aizmirstās, ka tur kaut kas aizmugurē ir.. var nelāgi sanākt :D
Mācījos braukt ar Audi A3 - man ļoti patika! (l) Kad esmu laukos, dudinu ar mammas Audi 80. Meitenes, baudiet savas mašīnas, jo mūsējai nav stūres pastiprinātāja - viņa ir tik sena! :-D :-D