Cik bieži Jūs komunicējiet ar draudzenēm?
Es tikko aizdomājos un atcerējos, ka 5dien draudzene piezvanīja, jo palūdza, lai iznesu taisnotāju, vairāk laikam šomēnes neesam runājušas! Un ar otru draudzeni tikos pēdējo reizi pirms divām nedēļām, bet skype vienu dienu par angļu val. tulkošanu runājot, bet sausi ne jau apspriežot dzīvi, mākslu un mīlestību!
Tas man lika aizdomāties, ka esmu viena kā pirksts :-D Skanēs debīli, bet jāsāk domāt, ka cosmo kļūst man par labāku draudzeni, jo te es ikdienas paklačojos, pakasos, pasmejos, bet, ja nopietni tas tiešām ir skumji, es atceros, kad mana nu jau ex labākā draudzene (skan maniakāli :-D) kad bijām draudzenes, katru dienu, ja nebijām netā sms kko sūtījām, sazvanījāmies, citreiz nakšņojām kopā, kur nu skype tur vnk pielipām viena pie otras.
Ja pavisam godīgi man pietrūkst tās sajūtas, ka esmu kādam vajadzīga, jo neviena tagad bez manas iniciatīvas no tagadējām draudzenēm man neraksta, izņemot, ja kaut ko vajag vai arī pēkšņi brīvdienās parādās plāns, kur iesaistīt arī mani, un tas liek aizdomāties, cik tad nozīmīga draudzene viņa ir.
Jeb es kļūdos? Un kontaktēšanās mēnesī reizi jeb mazāk ir draudzenes cienīgi? Jūsu viedokļi, pieredze? Tīri intereses pēc!
Ps. Kā nekā šī ir vienīgā vieta, kur vēl var "patrīt" mēli :-D Neiešu jau draugu nogurdināt ar tādām lietām, nu, ja pavisam skumji būtu ietu mātei uz nerva pakrist :-D Bet šobrīd vēršos pie Jums!