macamies peldet :D

Reitings 30
Reģ: 26.01.2011

Sveiki!

Kauns teikt, bet savos 23 gados es nemaku peldet (s) (s) (s) !!! Apskatijos davanuserviss.lv ir tads piedavajums, ka individuala apmaciba peldesana (5. nodarbibas). Ir radies tads jautajums, vai kada saja vecuma ir izmeginajusi kaut kadu lidzigu piedavajumu?

Paldies :)

26.01.2011 19:03 |

Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
manu mammu foršā veidā iemācīja peldēt- Kad viņai bija 6 gadi , viņu no laivas iemeta ezera vidū :-D jūs arī tā vajag :-D toties tagad viņa peld ļoti labi :-) :-D
26.01.2011 21:35 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Mana mamma arī nemāk peldēties, tāpēc arī mēs jaunībā ne īpaši daudz tikām peldēties. Es mammu varu saprast, jo viņa vienkārši zināja, ja nu mēs sāksim slīkt, viņa nespēs mūs izglābt!

Es peldu, bet ne izcili, kā tas jādara, es pamatskolas laikā nosapņoju, braucu uz baseinu ar skolu un jā, tiešām sanāca! Bet, es tikai tādas elementāras lietas protu, nekādas niršanas utt.! :D Tāpēc arī uz akvaparkiem mani īsti nevelk, jo pa caurulēm netaisos šļūkt!

Bet, es neuzskatu, ka būtu jākaunas! Īstenībā ir tik daudz cilvēku, kas to neprot, un vai tāpēc viņi būtu sliktāki par tiem, kas ir pārākie peldētāji? Nē! Tikpat labi cilvēki! Citi māk super peldēt, bet nemāk slēpot, kāpt kalnos utt. Ja kas, es nemāku ne snovot, ne slēpot (nu no kalna), es tāpēc nejūtos sliktāka par citiem! :)
26.01.2011 21:45 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
FOX, tas jau traki! :D man vienai paziņaia rī tā bija, ka viņu ieveda viņas puisis ezera vidū un iegrūda ūdenī:D es gan nezinu, vai viņa patiešām iemācījās, bet es gan pēc tādas drauga rīcības ar viņu nerunātu ļooooti ilgi!
26.01.2011 21:46 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
domāju, ka nekad nav par vēlu mācīties!
Atceros vienu pazīstamu meiteni, kas 15 gados sāka mācīties braukt ar divriteni. Grūti gāja un citi smējās, bet viņa iemācījās!
26.01.2011 21:48 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Bet īstenībā, peldēšanas refleks ir, kad piedzimst, bet, tas pazūd ātri, kad sāk saprast visas lietas!

Bijām vienā pasākumā, kur burbuļvanna, un man meita bija riktīgi maziņa, bet, kājeles pa ūdeni kūla, ka nelikās, viena sieviete teica, lai pietur pie zoda, viņa peldēs un tā arī bija! Bet tagad, kad paaugās, vairs jau nemaz neuzdrošinās tādā veidā peldēt, tikai ar riņķi (nu, mums jau arī nebija, kur trenēt peldēšanā viņu!)

Sakiet, lai jūsu mācekļi jūs tur pie zoda! :D :D :D
26.01.2011 21:51 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Vot tas man besī-tā apkārtējo ģēniju ņirgāšanās.
Peldēt es māku,tikai pēdējos gadus vasarās nav īpaši daudz reižu,kad izdodas kkur aizbraukt peldēties.
Taču,es slidot un slēpot nemāku.Domāju,ka arī nemācīšos-nesagādāšu ņirdzekļiem jaunu materiālu rēkšanai.
Autorei-ja ļoti vēlies,pamēģini tās individuālās nodarbības.Mēģināts nav zaudēts. :)
26.01.2011 21:54 |

Reitings 114
Reģ: 08.03.2015
Es iemācījos peldēt kādos 6.gados.....Atceros,ka vecāki stāstīja,kad biju maza man pār galvu,pārgāja liels vilnis..Šausmīgi sabijos,no tā laika kautkādus 3.gadus nepeldēju:-DBet tad pārvarēju bailes un sapratu,ka tas ir vienkārši.Man arī bija diezgan grūti iemācīties peldēt,jo visulaiku dibens gāja uz leju ūdenī(nemāku paskaidrot:D)
05.07.2015 21:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits