Mana ginekoloģe sākumā ļāva izvēlēties, ko gribu, tā kā mamma jau lietoja riņķīti (nuvaring), tad piekritu ņemt to! Ārsts jau Tev uzreiz pateiks, ja jūti, ka kaut vai nedēļas divu laikā kkas nāk klāt svarā vai citādi Tev uzreiz nomainīs pret kko citu! Mana ginekoloģe teica, ka nesaprot tās meitenes, kruas lieto gadu, uzbliest un vēl kkādas blakus parādības parādas un tad atnāk un sūdzas, ka kontracepcija sabojājusi dzīvi, viņa teica, ka par to jāziņo nekavējoties nevis jāgaida, kad ķermenis pārvēršas līdz nepazīšanai!
Lietoju riņķīti no 17 gadiem, esmu dikti apmierināta! Vienu reizi 3 nedēļās izņem ārā, tad ir īpašās dienas pēc nedēļas ieliec atpakaļ un atkal dzīvo 3 nedēļas ne par nedomājot!
Tās, kuras raksta, ka palika stāvoklī un tas ir sūds, bet piedoties man enticās, ka visu pilnīgi pareizi darot tā notiek, es vairāk balstos, ka sajaukts datums, kad ņemt likt iekšā ārā vai lietots kkas klāt, jo tur, piemēram, minēts, ka lietojot stipras antibiotikas mazinās tā iedarbība, tad vajag pakonsultēties ar ārstu nevis atkal bļaut kontracepcija vainīga!
Tas skaits meiteņu ir kkādi % , kurām tiešām nesakrīt tā saderība ar kontracepciju, bet tikpat daudz, ja ne vēl vairāk, kurām viss ir okey! Tā kā nevajg iespringt, ja Anniņai parādījās pumpas man noteikti augonis būs! Pirmāmkārtām, jākontaktējas ir ar ārstu, kurš Tev visu izprašņās, noskaidros utt.!