Vai nezini, kur Rīgā vēl var nopirkt fox drēbes??? Garerijā centrs veikalu aizvēra, tagad tikai Honda centrā Dārzciema ielā palika. Nezinat vēl kādu vietu, kur būtu izvēlē vairāk kā daži standarta krekliņi?
AK47,kuram? ir trīs :) bet nu visiem ir S izmērs, pirmajam tas tiešām ir tāds kārtīgs S, pārējiem variē no S līdz M, kā jau šito firmu drēbēm.
lētāk nu nez, tomēr pirkti par daudz daudz augstāku cenu :(
un par fox latvijā nav man informācijas, pati jā, savulaik šturmēju GC veikalu.
Kādu brīdi tā galerija centrs veikala interneta mājas lapa strādāja un precītes varēja izpirkt par lieliskām atlaidēm, bet tagad tā lapa vairs nestrādā :( Diez vai viss izpirkts, varbūt kādai ir kādi kontakti..?
Es arī ebayā pērku. Hondas veikalā vasarā atlaides bija patīkamas, sapirkos jostiņas pa 2,50-4Ls arī kā dāvanas. Tad vēl krekliņus, kleitiņas pa 4-5Ls
pa 5uku gluži nē, jo pirkts LV par 30 cik tur, tā jau mazo cenu manuprāt esmu uzlikusi :D
un stabilam M, tur jāmēra, bet domāju, ka viss čiki piki :) ja nu vienīgi varbūt rokās varētu būt par šauru, ja tās ir masīvākas.
es ar pievienojos!! :)
http://foto.inbox.lv/market_123/tirdzinjsh/
P-123
atlaides un maiņa ir sarunājamas pat uz pusi!!! jostiņas vai kko tml. varu atdot pirkumam līdz!!! :)
hello kitty piekariņš, kuru var karināt jebkādai ķēdītei virsū 3ls, aprocīte 1,50ls, un revolveris garā ķēdē 3ls. putniņiem garums pašai virtenei ir 42 cm, bet var pagarināt līdz 54 cm :)