Sveikas meitenes,
Ļoti ceru ka varēsiet man palīdzēt. :-P
Nu jau kādu laiku esmu viena. Pēdējais kas vismaz līdzinājās attiecībām bija tieši pirms 2gadiem, viss beidzās tā pat neiesācies. Pēc tam ir bijuši gan puiši,flirts... Par pieredzi nevarētu sūdzēties, BET... man ir tāda sajūta, ka esmu pazaudējusi visas "iemaņas" kā&ko darīt randiņos, lai neizgāztos un atstātu tādu pozitīvu iespaidu. Sajutos tā mazliet tizli šinī jomā. :D
Lieta ir sekojoša.... Bija apnicis justies vientuļai un gribējās sev otru cilvēku blakus kuru varētu mīlēt utt. Tā nu vienu vakaru izdomāju un piereģistrējos otrapuse.lv portālā.(esmu mēģinājusi iepazīties arī dzīvajā,bet nu nekā....) Nākamajā vakarā sāku sarakstīties ar tiešām foršu vīrieti- gan savos uzskatos,raksturā un jā- arī izskatā. Nodomāju, ka tiešām ir paveicies. Tā nu nonācām līdz tam, ka kādu dienu varētu satikties aiziet uz randiņu, un tad jau aci pret aci saprastu, kas ir kas un vai ir vērts kaut ko bīdīt uz priekšu :)
Saprotu, ka randiņos ir jābūt cilvēkam bez maskas, vienkārši tādai kāda tu esi. Jocīgi jau ir, bet es vairs pat nezinu ko iesākt... Par ko runāt, kā piesaistīt viņa uzmanību(ar kādu "rozīnīti") ? Cik daudz "atvērties" pirmajā randiņā?
Meitenes, būtu forši, ja jūs padalitos ar info, kā tad jums ir gājis randiņos? Emocijas? Kas viss spilgtāk ir palicis atmiņā? Par kādām tēmām esat runājušies? Ko darījuši?
P.s Laikam jau tikai gribas atstāt labu iespaidu... bet... kā? Negribas vienkārši izgāzties :)
Liels,liels paldies jau iepriekš par padomiem :)