man sākumā bija līdzīgi, bijām kopā tikai trīs mēnešus (iestarpināšu, ka pirms tam viņa pati viņu atšuva) nu, lūk.. Bija Jaungada nakts, pirmais tāds pasāciens kopīgais lielais, daudz draugu, ik pa brīdim kaisle iestarpināta utt., un atnāca sms (par kuru es tikai vēlāk uzzināju), kur viņa uzrakstīja, ka grib viņu atpakaļ, nu neko puisis atbildēja, meitenīt, tavs vilciens aizbraucis. Tad diezgan ilgu laiku viņa biaj lielā pārliecībā, ka jebkurā brīdī dabūs viņu atpakaļ, bet, kad kopā bijām jau pusgadu un dr.lv bija visādas mīļbildītes, viņai neizturēja nervi un izdzēsa mūs abus no dr.lv, tad uz laiku bija miers!
Bet ne pavisam, pirms gada viņa atkal uzaicināja viņu draugos, jo bija bijuši pāris kopīgos pasākumos, protams, jutos tizli un dusmīga nafig tāda lune jāapstiprina, tad pa starpai sanāca pašķirties un viņi to laiku, kamēr bijām šķīrušies pavadīja mīlinoties, viņai bija visas iespējas parādīt, ka viņa ir labākā, bet laikam viņai tas neizdevās, jo pagāja brīdis un mēs sagājām kopā, un ne mirkli nedomājot, viņš vnk sejā viņai pateica uz redzēšanos, tagad mana sirds ir mierīga un gar viņu vairs nav nekādas daļas, brīdi gan stresoju, ka viņa tur pēc skata perfekta utt., bet nu man par to ir nospļauties, jo ir cilvēki, kas iedrošina, ka man par to satrauktiess nevajadzētu :-)
Ar to visu gribēju pateikt, ka viss atkarīgs no Tava vīrieša kādu lomu savā dzīvē viņš viņai būs atvēlējis!