bijušās

Reitings 32
Reģ: 12.11.2009

Jau kādu laiku nākas pārdomāt...kāpēc bijušās meitenes tik ļoti cenšas ietekmēt savu nu jau ex puišu dzīves.

Manā gadījumā ir iespēja būt kopā ar cilvēku, kas pavisam nesen izbeidzis iepriekšējās attiecības. Tai meitenei viņu nevajag, bet viņa traucē tam, lai arī mums kas izdotos.

Kā tas var būt, ka viņa ietekmē viņa lēmumus un tādā veidā iejaucas arī manā dzīvē? Kāpēc cilvēki tā dara...izmanto savu varu, ietekmi, bet reāli no ta gūt kādu vērtīgu labumu nevar.

Vai tiešām sagādā prieku padarīt nelaimīgu viņu un vēl mani....

Tāda dusma !

25.01.2011 16:24 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
E.Smooth - cik iepriekš lasīju, tev draud šķiršanās, jo puisis vairs nemīl, ja? Nu un tagad iedomājies situāciju, ka viņam pēc nedēļas uzrodas cita meitene, tāpēc tagad tu vairs nedrīkstēsi ar viņu nekādā veidā kontaktēties, citādi būsi k*ce. Viss taču kārtībā, ne? :-)
25.01.2011 17:11 |

Reitings 32
so.so
Nu es par ku*i gan nevienu nesaucu.
Vienkārši besī...tas, ka čakarē arī manu dzīvi...tas viss
25.01.2011 17:24 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Elle, komentārs nebija tev.
25.01.2011 17:31 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
so.so te iet runa, ka bijusii traucee. komunikaacija un trauceeshana nav viens un tas pats :P
25.01.2011 17:52 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
haa..man tieshi galvaa shaadas pashas domas. es zinu,ka maneejais ar savu ex bija kopaa 3 gadus,bet tagad jau gandriiz 2 gadus nekaa nav..tad vinjhs itkaa gribeeja saiet atpakalj,tad vinja negribeeja,un tad nesen bija otraadi,ka vinja gribeeja,bet vinjhs vairs nee,jo vinjam biju es...
vinja,manupraat,nejaucas,bet es laikam esmu kaut kaadaa kompleksu purvaa iesliigusi.skatos vinju evcaas bildes,un mans draugs liekas tik laimiigs,smaidiigs ar vinju,kaut kaa liekas,ka vinji ir tik saderiigi(lai arii kaa man nepatiktu to atziit)..man pat liekas,ka vinja ir riktiigi forsha,lai gan neesmu satikusi,un smuka un gudra...runaa vien jau 6 valodaas..pietam japaanju!! ai..es netieku paari tam,ka vinja bija tik forsha!! ..
un es tagad domaajot par savu ex...arii baidos,ka,ja uzradiisies vinjam kaada(mees bijaam 3 gadus arii kopaa)es droshvien kljuutu nedaudz zinkaariiga,bet...taa kaa tur viss ir cauri,tad cauri...
-tas ir egoisms...vistiiraakais..-no taas bijushaas puses..
25.01.2011 18:06 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
..un taadas jau laikam mees,sievietes,esam...greizsirdiigas,emocionaalas un aizdomu pilnas...
analizeejam un spiegojam viskaut ko.saskatam ziimes,kur to nav,un saakam draugam paarmest,taadeejaadi to domu ieliekot vinja praatinjaa,un vinjhs tieshaam saak domaat par to lietu..
ai..ok,man tads paardomu briidis..nenjemiet veeraa :D

un katra no mums veelas buut -PATI LABAAKAA savam viireitim :)
25.01.2011 18:09 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
viss ir atkarīgs no tā cik lielā mērā tavs vīrietis to bijušās iejaukšanos dzīvē pieļauj.

es nevaru iedomāties, ka redz man tagad būtu tādas problēmas.
bija līdzīgi. manu vīrieti gribēja savākt viena cita. un kas? uzaicināja viņa caur draugiem tēju dzert/ saulrietu vērot. viņš atšuva. ar to arī tā iejaukšanās beidzās.

es tiešām nevaru iedomāties kā kāda nogribējusies kucīte var jaukties attiecībās.
25.01.2011 19:06 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
man sākumā bija līdzīgi, bijām kopā tikai trīs mēnešus (iestarpināšu, ka pirms tam viņa pati viņu atšuva) nu, lūk.. Bija Jaungada nakts, pirmais tāds pasāciens kopīgais lielais, daudz draugu, ik pa brīdim kaisle iestarpināta utt., un atnāca sms (par kuru es tikai vēlāk uzzināju), kur viņa uzrakstīja, ka grib viņu atpakaļ, nu neko puisis atbildēja, meitenīt, tavs vilciens aizbraucis. Tad diezgan ilgu laiku viņa biaj lielā pārliecībā, ka jebkurā brīdī dabūs viņu atpakaļ, bet, kad kopā bijām jau pusgadu un dr.lv bija visādas mīļbildītes, viņai neizturēja nervi un izdzēsa mūs abus no dr.lv, tad uz laiku bija miers!

Bet ne pavisam, pirms gada viņa atkal uzaicināja viņu draugos, jo bija bijuši pāris kopīgos pasākumos, protams, jutos tizli un dusmīga nafig tāda lune jāapstiprina, tad pa starpai sanāca pašķirties un viņi to laiku, kamēr bijām šķīrušies pavadīja mīlinoties, viņai bija visas iespējas parādīt, ka viņa ir labākā, bet laikam viņai tas neizdevās, jo pagāja brīdis un mēs sagājām kopā, un ne mirkli nedomājot, viņš vnk sejā viņai pateica uz redzēšanos, tagad mana sirds ir mierīga un gar viņu vairs nav nekādas daļas, brīdi gan stresoju, ka viņa tur pēc skata perfekta utt., bet nu man par to ir nospļauties, jo ir cilvēki, kas iedrošina, ka man par to satrauktiess nevajadzētu :-)

Ar to visu gribēju pateikt, ka viss atkarīgs no Tava vīrieša kādu lomu savā dzīvē viņš viņai būs atvēlējis!
25.01.2011 19:14 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tas nu gan ir pretīgi. kā pašķiras, tā nepaiet jau brītiņš , ka viņš lec atpakaļ vecajā migā. tad nu gan tev lupata agadījusies.
25.01.2011 19:26 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
nu ne Tev par to spriest kāds ir mans vīrietis!
25.01.2011 22:18 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Tas tāpēc, ka bieži meitenēs ieslēdzas privātīpašnieciskums/iedomība/augstprātība....nezinu kā pareizi to nosaukt. Viņa vnk grib just, ka viņa ir skaista, ka viņu mīl utt....grib celt un turēt augstu savu pašapziņu. Ar domu, ka tikai viņa var būt laimīga. Un jaucas citur pa vidu tāpēc, ka zin, ja puisim būs cita, viņš par viņu vairs nedomās/viņa vairs nebūs pati labākā. Un to meitene negrib pieļaut. Nezinu vai saprati manu domu, grūti to tā pareizi izstāstīt.
25.01.2011 23:07 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Bet ko tad interesanti meitenes sagaida no džekiem, kas nesen beiguši iepriekšējās attiecības? Svītra pāri un jauna dzīve? Tā taču tas nenotiek (maybe ir izņēmumi)! Pēc nopietnu attiecību pārtraukšanas abām pusēm vajag laiku, lai kaut kam tiktu pāri (un ne vienmēr paši to sev atzīst).
Iesākot attiecības ar tādu puisi.. jārēķinās ar tāda veida problēmām, nevis jābrīnās.
Domāju, ka ar laiku viņa ex nomierināsies.
25.01.2011 23:12 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Nu,viņa varbūt ir viena no tām tur,kas pašas vairs negrib ar to džeku būt,bet citai arī negrib atdot.Vai arī grib pati sev kā rezerves variantu: ja pašai jauns džeks neparādīsies,līdīs atpakaļ pie šī.
Vai arī vnk nevar paciest domu,ka džeks varētu tikt visam pāri ātrāk nekā viņa.
Dažādi varianti iespējami.Taču,ne tev no viņas atšūties.Džekam pašam jāmāk ierādīt viņai viņas vieta-->eksdraudzene,kam jāpaliek pagātnē.
25.01.2011 23:16 |

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010
nu tā tas ir, jebkuru jau interesē cilvēki ar ko ilgs laiks pavadīts. man bija draugs 2,5 gadus, izšķīros un ilgs laiks pagāja, nu jau atkal esmu ar kādu kopā vairāk kā 2 gadus, bet mani interesē, kas ar viņu notiek. bet atzīmēšu, ka nezvanos viņa draugiem un ļauju jaunajai meitenei izbaudīt to pašu ko man (ironija :D). ir arī tādi varianti, kas nevar likties mierā, bet tur joprojām ir iesaistītas jūtas.
man ir viens bijušais, kas visu laiku raksta un prasa satikties (pārgulēt |-)), lai gan mans draugs mācās ar viņu vienā kursā! un vēl stāsta visiem piedzīvojumus ar TO meiteni, ko, protams, mans draugs dzird :(
25.01.2011 23:28 |

Reitings 46
Reģ: 23.01.2011
Man savukārt līdzīgs stāsts ir par veco puišu jaunajām dāmām, pirms gadiem 5-6 biju kopā ar kādu puisi - mēs bijām bijušie skolas biedri, toreiz draugu attiecības pārauga dziļākās attiecībās, abi bijām jauni un mazliet stulbi - nebija mums pa ceļam, un ļoti draudzīgi izšķīrāmies - pēc kāda laika viņš sāka satikties ar citu meiteni (šobrīd vēl jo projām viņi ir kopā - audzina meitiņu un ir precējušies), sākumā šī meitene visus savus spēkus veltīja, lai sanaidotu mani ar manu ex - patiešām - visādi apmelojumi, apzināta kašķa uzturēšana utt., viss beidzās, ka ar to puisi patiešām pamatīgi salecāmies. Viņa nomierinājās tikai pirms gada, tagad varam arī vienā kompānijā pasēdēt un neviens uz mani caur pieri nelūr. Nesaprotu kādēļ viņai viss tas teātris bija vajadzīgs? Man šķiet, ka arī pēc šķiršanās, lai nu kādi tam iemesli ir bijuši, ir jauki uzturēt labas attiecības, nevienu savu ex par pamuļķi vai vēl sliktākos vārdos nesaukšu - jo galu galā mēs taču esam bijuši kopā, un neuzskatu, ka būtu bijusi pamuļķe, ja jau ar pamuļķi biju kopā. Galvenais jau visu uztvert ar mierīgu prātu, jo katram jau mums ir sava pagātne, un varu likt roku uz sirds, ka katram manam ex varētu savā ziņā pateikt paldies par to labo, ko viņš man ir devis un par to, ka tagad esmu tāda kā esmu - jo attiecības vienmēr ir zināma skola ;-)
25.01.2011 23:38 |

Reitings 32
Nu redz...daļa no jums mani patiešām saprot.
Ne jau es iešu nosodīt to meiteni, prasīt, kāpēc viņa tā dara...tas tāpat ir skaidrs.
Vienkārši žēl nedaudz sevis...ka brīdī, kad man beidzot šķita, ka viss varētu būt super labi....ATKAL ir kāds, kas maisās un nedod mieru !
Un tā visu laiku !
Paldies par padomiem un jūsu pieredzēm :) Tiešām liek padomāt un izvērtēt situāciju no visām pusēm !
26.01.2011 00:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits