Arī ednīcā? Kad pirms nepilna gada biju, redzēju, ka tur kaut kāds pusdienu piedāvājums bija diezgan sakarīgās cenās, bet neaizgāju līdz turienei. Kokteiļi ari likās vidējās cenās. Bet varbūt tikai pa gabalu likās, jo neko nevajadzēja pirkt :D
Man akvaparka dāvanu kartes ir pie manis, dikti gribas, bet sarunājām ar draugu, ka brauksim, kad nokusīs sniegs.
Bet plunčāties gribas kā mazam bērnam (l)
Uz grīdas pelējuma plankumi - gan lieli, gan mazi, tvaika pirts ar tvaikiem, bet bez siltuma, rūsas pārņemtas eņģes un dažas skrūves peldot pa to upīti, apmetums lūp un drūp nost no trepēm, sienām. netīrs, auksts gan ūdens, gan gaiss.
Man gan tur tik traki neliekās kā citas te stāsta!
Normāls akvaparks, nav nemaz nolietojies tik drausmīgi, tikai nedaudz. Pēdējo reizi biju novembrī un tad neredzēju nekādu pelējumu, rūsa un apmetums nost tikai dažās vietās. ;-)
Tas atkarīgs cik nu kura izlepusi vai pie kādiem dzīves apstākļiem pieradusi(neuztvert personīgi).
Dažreiz man arī viss ir tikai slikti. ;-)
man jau šķiet ka galvenais jau tur ir tās trubas un viss pārējais kas jāizbauda, nevis jāskatās uz telpas nepilnībām. ;)
bet nu tas kā kuram.. tākā pati dzīvoju pie akvaparka un esmu bijusi tur vairak ka 10x tad noteikti iesaku iet vasarā kkad, jo man patīk tās āras atrakcijas. :-D
P.S. varbūt ir kāda kas pārdod kādu akvaparaka ielugumu par labām cenām? (l)
Es rūsu un tādas lietas varu pieciest, bet pelējumu tāda veida iestādēs laikam tomēr nē! Bet, neesmu bijusi, tāpēc nevaru neko sliktu teikt! :) Tas vispārīgi domāts! :)