Nu ko visas te tagad čomenes pēc 6dienas? :-D Un ko mēs "atkritējas" tagad te darīsim? :-D Būs jātusē te forumā vienām!? :-D
Man brīvdienas nebija pa īsu, jutos kā no laivas izmesta- nezinu tāda dīvaina sajūta un garlaicība. laikam tapēc ka uznācis atslābums no skolas stresa- pabeidzu 3. kursu, vēl tikai 2 priekšā! |-)
Ahhh cik daudz! :-/
Man šodien vēl slimības lapa, tādēļ uz darbu neiešu :-) Bet dienu imantošu lietderīgi un apmeklēšu frizieri, gribas atkal mazliet gaišākus matus, tad ir plānā aiziet līdz sporta klubam un painteresēties kādi tur jaunumi, vakarā gribu uz solāriju :-)Rīt laikam jāsāk atkal strādāt!
Tā, vēl neviens man nav nācis dot pa kaklu!Tie sūdi nav saistīti ar maniem pienākumiem, bet gan darba drošību!respektīvi, aizmirsu vienu ierīci izslēgt pa brīvdienām (e)
Nu bet, kam negadās? It kā es speciāli!!!!
Labriit meitenes!pamodos ar galvassapem :-/ laikam parak vakar iztrakojos :-D sodien pec 3 dienu atpuushanos slinkums uz darbu doties :-D
man nepatika taa fima Dziive,kada ta ir..pusfilmaa aizmigos un nezinu vai gribeshu pat turpinat skatiities...bet gaumes jau dazhadas,ir jau arii kam patiik!