Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

nu-cepeškrāsnis

 
Reitings 392
Reģ: 29.01.2009

kuras teica,ka neko nevar salaist tur grīstā?! es salaidu,nu vēl nē,bet tur tā vista man piedeg tāpat puķkāposti (e)

23.01.2011 22:33 |
 
Reitings 318
Reģ: 19.01.2010
tu ar cepjamajiem maisiņiem vai bez, vienkārši traukā? un uz cik grādiem? :-D
23.01.2011 22:46 |
 
Reitings 392
Reģ: 29.01.2009
bez cepamajiem maisiņiem-kas tie tādi,kur nopirkt,cik maksā?
man liekas,ka grādi maz-150,tagad laikam 200.
Es vienk.taisu pirmoreizi,sitas man ir ģenerālmēģinājums,jo gribu,lai nekas nepiedeg,kad mīļotjam gatavošu kaut ko labu uz vārda dienu.. :-D
23.01.2011 22:49 |
 
Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Es daudz ko salieku stikla traukā, vāku virsū un cepeškrāsnī.. kad gatavs - noņemu vāku un vēl paturu, lai apbrūninās (+uzrīvēju pa virsu sieru ..mmm)
23.01.2011 22:51 |
 
Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
es ar tragad cepu vistu kraasni, bet es savejo uzsedinaju uz alus bundzas :-D izskataas jau bruuna un kraukskiigu aadinu, bet ieduru ar nazi un teceja asinis (e) aizmirsu paskatities cikos ieliku cepties :-D
23.01.2011 22:52 |
 
Reitings 447
Reģ: 07.03.2009
Mamma visu laiku liek maisā, tos var nopirkt visur, man šķiet. Ļoti gardi sanāk! :-)
23.01.2011 22:52 |
 
Reitings 392
Reģ: 29.01.2009
nu kādā maisā-viņš tur cepeškrāsnī neizkusīs?:)
23.01.2011 22:53 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
sacepumus visvienkāršāk un gardi iznāk ja cepampannā...apakšā pasmērējot sviestiņu, eļļu.
un iznāk super, ja ir runa par sacepumiem. vistiņa visideālāk tajās vecajās čuguna "pīlēs" ja tāda ir 8-)
23.01.2011 22:57 |
 
Reitings 182
Reģ: 29.01.2009
Ir speciāli maisiņi, paskaties, piemēram, RIMI tajos plauktos, kur folliju, cepampapīru utml. lietas pārdod.
Lai nepiedegtu, ir regulāri jāvaktē. Un liec kopā produktus, kuriem ir aptuveni vienādas pagatavošanās laiks. Ja laiki atšķirās, liec pakāpeniski.
Ja gatavo kko pēc receptes, tajās parasti cepsanas temepratūra un laiks ir norādīti. (tas, protams, neizslēdz vaktēšanas opciju).
Kāda Tev cepeškrāsns - elektriskā vai gāzes?
23.01.2011 22:59 |
 
Reitings 392
Reģ: 29.01.2009
gāzes
23.01.2011 23:03 |
 
Reitings 46
Reģ: 23.01.2011
Es sākumā cepu aizsietā maisiņā, bet pēc tam, īsi pirms ņemšanas ārā - maisiņu pārduru, lai gaļa un dārzeņi apbrūninās, nekad vēl nekas nav piededzis :)
23.01.2011 23:04 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
bet ar ko tad Tu pannu iesmērēji, lai nedegtu klāt?
23.01.2011 23:06 |
 
Reitings 182
Reģ: 29.01.2009
Nu jā, tādēļ tu arī grādus neredzi, tos vari regulēt manuāli. Ja kurini ar pilnu liesmu, tad cepeškrāsnī ir varbūt pat kādi 240 grādi.
Lai vienmērīgi ceptu, piemēram, to pašu vistu, vajag 200 grādus. Tas nozīmē, ka liesma jānogriež mazāka. gan nepiedegs, gan normāli izcepsies.
(tik svarīgi arī nenogriezt pa zemu, tad 5 stundas gatavosies) :)
23.01.2011 23:09 |
 
Reitings 318
Reģ: 19.01.2010
Jā, jā.. speciāli maisiņi, es pērku rimi:)
Mjā, bet man elektriskā.. par gāzes nemācēšu teikt :)
23.01.2011 23:14 |
 
Reitings 46
Reģ: 23.01.2011
Esmu cepusi gan elektriskajā, gan gāzes - sevišķi liela atšķirība nav :) Galvenais piešauties pie grādiem!
23.01.2011 23:16 |
 
Reitings 392
Reģ: 29.01.2009
cik tie maisiņi maksā? :-D
23.01.2011 23:37 |
 
Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
nu man nekas nepiedeg nekad..parastākā cepešu paniņā, kuru var nopirkt jebkurā lielveikalā :D nekādus maisiņus neko nevaig vnk liek kārtās kā jau sacepumu un mauc tik iekšā uz 180-200 grādiem. un tad ik pa laikam jāapaskatas. :D
23.01.2011 23:42 |
 
Reitings 3
Reģ: 23.01.2011
noderēs :)


http://www.youtube.com/watch?v=TdB_aI-Enwk
23.01.2011 23:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits