Labi,saņēmos arī es kaut ko vair\ak pateikt par to ..
Manuprāt te ir koks ar diviem galiem .. Varbūt tagad visi cenšas kaut kādā veidā viņu vainot pie savas nāves, pārmest (ja tā to var formulēt) , tā ir, bet katrs cilvēks ir egoists un viņš vienmēr darīs iespējami vairāk savā labā, un , ja ir iespēja ark o tādu piepelnīties un cilvēks uzskata, ka tā ir pareizi , lai jau dara . Ja mēs nosodīti katru cilvēku par šādām lietām, nedomāju, ka pasaulē būtu kaut viena tīra dvēsele ! Jo mēs katrs esam grēkojis vairāk vai mazāk . Protams, narkotikas ir kas ļaunāks, bet tomēr ..
Bet itkā tai pat brīdī manī arī ir neliels aizkaitinājums, ka ir cilvēki lūdz palīdzību par cilvēku, kurš ir darījis šādus sliktos darbus un pats ir beidz savu dzīvi..
Vispār grūti izteikties par šo situāciju kopumā, jo mums vairumam, šeit, viņš ir tikai vārds uzvārds un nu jau tikai dvēsele , kas ir palikusi šai saulē, bet citiem- draugs, dēls un vēl sazin kas, un vienmēr jau mēs pastāvēsim par cilvēkiem, kuri mums daudznozīmē un kā jau minēts- darījuši labus darbus mūsu labā un bijuši tik labi draugi utt ..
Jūs taču , meitenes, arī nevarētu būt vienaldzīgas pret jūsu bojāgājušo draudzeni, draugu, vīru, brāli u.c., lai arī ko tas būtu pastrādājis ! ...
Man ir jo sevišķi sāpīgi domāt par šo visu, jo samērā nesen, lai tiktu tam pāri, nomira, nositās mans draugs, mana pirmā lielā mīlestība, viņš bija pārdzēries un tādējādi nositās.. Arī, it kā pats lēma savu likteni, bet ....
:-/
:-/ :-/