Kaut ka neticas,bet....

Reitings 201
Reģ: 29.01.2009

http://zinas.nra.lv/latvija/kriminalzinas/39985-mirusais-pusis-iespejams-vedis-narkotikas.htm

23.01.2011 20:27 |

10 gadi
Reitings 1513
melllsss, tu neidomājies, ja buring ir kāda tuva radiniece/draudzene šim puisim? Bišķin tomēr cieņu vajadzētu...

Man laikam ir divejādas sajūtas par šo gadījumu.

Jo, kad paradījās ziņa par šo puisi tika uzplēstas arī manas brūces.

viņa mamma vēl tagad, šķiet, maksā kredītu, lai atmaksātu to patiesi lielo naudas summu- lai mirušu cilvēku nogādātu dzimtenē un pienācīgi apglabātu mājās...

un piekrītu tai meitenei, kura rakstīja-viņš patiesi ir bijis labs cilvēks un draugs, ja ir uzsākta šāda kampaņa, patiesi ir kas atbalsta.
ja tie būtu tikai druadziņi, ar ko kopā lietot narkotikas tā nebūtu...

un lai vai kā- ir palikuši cilvēki, kuriem ļoti sāp un šie negatīvie komentāri plēš sirdi uz pusēm. jūs šo puisi pazīstiet no bildes, no tā, ko raksta mediji. bet ir cilvēki, kuriem ir simtiem patiesas atmiņas par viņu.
24.01.2011 02:44 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
negatīva attieksme pret slepkavām, narkodīleriem, sutineriem, padauzām, zagļiem, izvarotājiem, pedofīliem, varmākām utt utt ir normāla parādība. Līdz ar to, cilvēkos radusies nožēla par palīdzību šādam cilvēkam, - arī... loģiski, ka neviens to latu atpakaļ neprasīs, bet... vilšanās sajūtai ir jāpāriet. Kur bija tas čoms, kas lepni piesolījās naudu atdod, tad, kad vajadzēja ziedot? Interesanti būtu redzēt, cik viņš pat ir ziedojis..
24.01.2011 02:45 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Tagad es saprotu kamdēļ daži cilvēki, kas lika albumos šo info, dzēsa komentārus vai tos neļāva pievienot vispār. Jo tam, cik daudz it kā šis cilvēks labu darījis,iespejams, ir ēnas puse. Un pamatīga. Man atnāca entās spama vēstules ar uzrakstiem "esi cilvēks, noziedo". Kādam sāka neturēt nervi, jo zināja,kas par leitu, acīmredzot.
Lai nu kā-gaidam oficiālo versiju. Lai dus mierā, kā bija, bija. Viss jau ir izlemts viņam.
24.01.2011 02:47 |

10 gadi
Reitings 1513
es neatbalstu narkotikas un tās lietas, ko uzskaitīja melllsss, bet... bija taču rakstīts, ka puisis ir rīkojis daudz dažādus pasākumus, organizējis,utt...
nu nez..paskaties un padomā dziļāk. viņš bija draugs, brālis, dēls-un palicējiem ļoti sāp.
un ir stulbi un žēl, ja viņš savā jaunības maksimālismā ir izdarījis, ko tādu, ko nekad vairs nespēs labot...

lai gan- bija taču minēts, ka vin''s ir sportists?vai tad tik nopietni var nodarboties ar sportu, lietojot narkotikas..?
24.01.2011 02:49 |

10 gadi
Reitings 1496
Sidze, kas man būtu jāciena? Tas emociju izvirdums? Šai saitei jābūt abpusējai... arī viņai ir jāspēj pieņemt cilvēku viedoklis, kas ir radies pamatoti...
24.01.2011 02:49 |

10 gadi
Reitings 1496
Sidze, viņš narkotikas arī veda... bērniem, tēviem, draugiem, mātēm.... neskaties tikai no vienas puses. Sūds nesmird mazāk uz lauka, kaut labu darbiņu dara - baro augsni.
24.01.2011 02:51 |

Reitings 161
Reģ: 23.06.2010
melllsss - Pamatots viedoklis ir ķengāt Edgaru un viņa gimeni, draugus? Ka šādi cilvēki nav pelnījuši tikt atdusas vietā???

Zinat to stāstu par saburzīto dolāru? Šeit ir tas pats. Pat ja Edgars pārvadāja tās sūda narkotikas, tas nenozīmē, ka Edgars nav pelnījis tikt mājās! Viņa vērtība nemainās, viņš paliek tāds pats Edgars, kādu es viņu pazinu - gan man, gan viņa tuviniekiem!
24.01.2011 02:52 |

10 gadi
Reitings 1496
viņš saņēma, ko bija pelnījis... pārējais - cilvēku žēlastība
24.01.2011 02:54 |

Reitings 45
Manuprāt, par mirušajiem vai nu labu, vai neko.. Nu noziedoji to latu, ja jau ziedoji, nabagāks nepaliksi. Labi, rīcība nav no labākajām, bet, pirmkārt, neviens neteica, no kā puisis nomiris, līdz ar to - melots nav, otrkārt - viņam jau ir vienalga, kur gulēt, šobrīd runa ir par tuviniekiem, kuri grib savu mīļo cilvēku atpakaļ, treškārt...treškārt, es nesaprotu, kā var nožēlot to, ka esi ziedojis...Tikai mirkli iedomājies, ka ne visi mēs esam no zelta, labi, narkotikas pārvadā retais, bet katram ir savs melnais plankums..un, ja nu...
24.01.2011 02:55 |

10 gadi
Reitings 1496
Param, tā nožēlošana ir vnk emociju izpausme... vilšanās, tas ir normāli. Neredzu iemeslu par to cepties.
24.01.2011 02:57 |

Reitings 161
Pat ja tu uzskati, ka viņš ir saņēmis to ko pelnījis - tad ko tu vēl tiesā viņu? Priecājies vien, ka tev visi tuvinieki ir svēti, balti un pūkaini. Ka tik dzīve neuzņem apgriezienus tavā dzīvē, ka savus vārdus varēsi nožēlot.
24.01.2011 02:57 |

Reitings 5395
ziedojot cilvēks atdod daļu savu labo enerģiju citam, tāpēc pirms ziedošanas ir rūpīgi jāapdomā kam dot un kam nē....

Bet piekrītu, ka par mirušajiem vai nu nerunā vai nu runā tikai labu, un ja gribi naudu atpakaļ, tad padomā cik kļūdas paši dzīvē pielaižam un šobrīd to naudu jau vairāk vāc vecāku sirdsmieram, ka bērns ir apglabāts dzimtenē, un ka ir kur pie viņa aiziet...

pati reti kam ziedoju un šajā gadījumā man nav nekādu emociju, katrs pielaižam kļūdas, katrs reiz mirsim un bieži nemaz nezinam ko mūsu tuvie pārvadā vai nepārvadā. Šoreiz "pārvadāšana" ir domāts tēlaini
24.01.2011 02:58 |

10 gadi
Reitings 1496
Burning, iedzer citronmelisas tēju.
24.01.2011 02:58 |

10 gadi
Reitings 1513
kā jau minēju, man ir divejādas sajūtas...
Tīri personiski pēc drausmīgas "pieredzes"- kad tuvinieks(jauns čalis) nomira ārzemēs un tika nogādāts (cik jocīgi skan..)atpakaļ mājās...
un viņš arī nebija nekāds paipuisītis- dzīvojam laukos un visi visu zināja labāk, skolā bija huligāns,utt,utt... un pēc bērēm, kad viņa mamma brauca atpakaļ uz ārzemēm viņa teica- ja kaut viens kaut ko sliktu par viņu (aizgājēju) saka, lai aizstaisa muti! jo tikai mēs tuvākie draugi un radi zinājām kāds viņš ir patiesībā.
labi, viņš nebija saistīts ar narkotikām...
vienkārši es zinu, kāda ir sajūta, kad tuvs cilvēks ir nomiris, tev sāp, bet ir cilvēki, kuri atļaujās runāt sliktu. tajā brīdī ir vienalga, kādus sūdus viņš ir vārījis un sastrādājis!
ai..nu varbūt nesakarīgi uzrakstīju.
24.01.2011 03:00 |

Reitings 161
sidze ++++
24.01.2011 03:05 |

10 gadi
Reitings 1496
sidze, es arī zinu, kā ir, ka runā sliktu. Nu šis cilvēks, gan nebija ne huligāns, ne tuvu narkotikām, bet... es apzinājos, ka būs cilvēki, kas runās sliktu. Lai gan tas sāpēja, es ar putām uz lūpām necīnījos par savu "taisnību", nemēģināju cilvēka emocijas pārmainīt, jo - tās bija patiesas. Tie, kas runāja sliktu, tā arī jutās - pievilti, sāpināti. Ar to ir jāsamierinās. Šajā gadījumā - pilnīgo noteikt. Es cenšos to arī paskaidrot - viņa draugiem, tuviniekiem mēģināt viņu karināt par balto eņģeļi ir muļķīgi, jo... tas neko nemainīs. Ir jāsamierinās ar viņa kļūdām, jo emocijas, kuras rodas cilvēkos, dzirdot par narkotikām ir patiesas... tā ir vienīgā lieta, kas nemēdz būt falsificēta
24.01.2011 03:05 |

Reitings 193
Reģ: 19.10.2009
šoks !

bija man zināms cilvēks, nedomāju, ka kaut ko tādu dzirdēšu !!
24.01.2011 03:07 |

Reitings 45
Tiešām šobrīd nedomāju par to, kāds cilvēks bija..Nu, labi, domāju, bet ne tiešā sakarā ar šo diskusiju..Es domāju par to, cik ļoti sāp palikušajiem..Viņam tagad ir vieglāk, nesāp..Tā kā man ir ļoti spilgta fantāzija, tad iedomājos, kā sāpētu maniem vecākiem, brālim, draugiem, ja tā notiktu ar mani..Man šķiet, ka nav pareizi tiesāt to, kas jau ir notiesāts pēc augstākā mēra, ne Tu kādam ko ieskaidrosi, ne Tavas attieksmes vai nožēlas dēļ kāds labāks paliks vai nelietos narkotikas..neviens nav spiests pirkt, galu galā. Vienkārši žēl..visu.
24.01.2011 03:10 |

10 gadi
Reitings 1496
Param, es neko netiesāju. Es vnk skaidroju, ka radiniekiem, draugiem ir mazliet jāpiebremzē ar mutes brūkēšanu. Palasīju komentārus tajā pašā nra, nu piedod, tie aizstāvji ir vnk debīli. Cilvēks pasaka, ka neziedos, jo neatbalsta narkotikas, tam novēl, lai tuvinieki nomirst. Šitā čikse jau arī tālu no šī varianta nav... es uzskatu, ak ta sir vnk slimi!!! + nesaprotu, kāpēc čalis nebija apdrošinājies (tas nemaksā dārgi), kāpēc ģimene pirms brauciena neuzstāja uz apdrošināšanos - es vienmēr visiem mīļajiem lieku apdrošināties, ja nu kas, lai būtu kārtīga aprūpe, kaut, ja kadās kājas īkšķi salauzt.
24.01.2011 03:14 |

10 gadi
Reitings 1513
es biju draugos ieteikusi to vienu galeriju, bet tagad rādās, ka ir izdzēsta- vai visa informācija ir izdzēsta un "pazudusi"?
nu tā arī nevajag...izlikties, ka nekas nav bijis un norobežoties. tad jau tiešām, labāk izmantot opciju, lai nevar komentēt. jo būs vismaz cilvēki, kas redz-un varbūt kāds palīdzēs šā vai tā.

un melllss- jā, šeit ir runa par emocijām.tāpēc, atvainojos! es jau arī necenšos pastāvēt uz savu taisnību vai kā.. bet, ja neesmu īsti bijusi "otrā" pusē, tad ir grūti saprast- un otrādāk.

Edgara ģimenei un draugiem vēlu lielu izturību, nepadošanos un samierināšanos..!

man, šķiet, pēc mazāk kā gada palika vieglāk.. Bet es nebiju ne mamma, ne māsa..

24.01.2011 03:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)