2012

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009

heijā! :-)

mēs ar draudzeni tagad baigi aizrāvāmies ar domu, ka 2012. gada 21.decembrī būs Pasaules gals un babaaaaaaaaaaaaam, viss beigsies :D

vispār jau smieklīgi- ko jūs par to domājat? ticat - nē/jā/vienalga?

un ko jūs darītu, ja uzzinātu, ka rīt tiešām viss beigsies? :D

22.01.2011 04:28 |

Reitings 114
Reģ: 11.09.2010
neticu. nemaz.
ne pasaules galam, ne zemes tricināšanai ne kaut kam citam.
jā, izmaiņas notiek, visu laiku pa druskai - klimata maiņas, dabas katastrofas, neizskaidrojami fenomeni, bet tā ir bijis vienmēr, jo nekas nestāv uz vietas un arī cilvēks ar savām darbībām ietekmē dabu. tas viss ir likumsakarīgi un loģiski.

ja es tiešām zinātu, ka būs pasaules gals, es gan nedaudz mainītu savu ikdienu un prioritātes.
22.01.2011 15:50 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Es ticu, ka kaut kad Zeme aizies bojā, jo mēs tai nodarām drausmīgi pāri, iznīcinām visu, kas gadās ceļā.. :-/

Es noteikti gribētu ar visiem draugiem un radiem uztaisīt "pēdējo" ballīti :-D Tādu foršu, jautru un sirsnīgu. (l)
Gribētu uzspēt vēl sev tetovējumus uztaisīt un kaut kur aizbraukt ceļojumā no vienas valsts uz otru (l) (l) (l)
22.01.2011 15:58 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Es par to vispār nedomāju, jo tas vairs nav atkarīgs no mums |-) Pret dabas katastrofām mēs esam bezspēcīgi- īstenībā niecīgi. Tādēļ piekrītu tiem viedokļiem, ka nav ko lieki satraukties, bet baudīt dzīvi (l)
22.01.2011 16:48 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Dažreiz sapņos redzu brīnumu lietas (tāpēc brīnumu, ka pēc kāda laika piepildās - jau tiku te rakstījusi par hokejistiem, kas guva vārtus ;-) , un diemžēl arī par tuva cilvēka nāvi).

Tad nu lūk - nesen sapnī redzēju ''pasaules galu''! Tas bija tik reāli! Nenotika ne zemestrīces, ne plūdi, ne cunami un ne vulkāna izvirdumi. Viss bija kā parasti, bet es un citi zinājām - tās ir kaut kā beigas! Debesīs spīdēja liels, spilgts ne ta pakavs, ne ta kaut kas tamlīdzīgs (formas ziņā! Tas drīzāk bija kaut kādas neatpazīstams lidojošs objekts! :-D ). Bet dīvaini - panikas nebija! Man sapnī tāda sajūta, ka tas viss, kas notiek, notiek uz labu! Tāpēc sliecos piekrist Emanuellei - kaut kādas pārmaiņas briest! Tas gaisā ir jūtams! Tie visi putni, dzīvnieki - nu nav tas tāpat vien. Kaut kas noteikti būs - un ir ļoti dīvaini - man nav bail. Nemaz. Pirms diviem gadiem, kad par to uzzināju, gan sabijos - bet tagad manī ir kaut kāds neizskaidrojams miers, saistībā ar to visu. Sajūta, ka notiks tā, kā tam ir jānotiek. Starp citu - ir arī pareģojums,ka šis pāvests ir pirmspēdējais katoļu baznīcas pāvests. ;-) Ja notiek izmaiņas cilvēka garīgajā dzīvē, varbūt ar to saistās kādas jaunas atklāsmes, jaunas paradigmas veidošanās? Kas zin - dzīvosim - redzēsim.

Bet par to sapni - tas gan mani nedaudz sabiedēja, jo es zinu, ka nekādas tādas filmas nebiju skatījusies, neko tādu nebiju lasījusi. Vienkārši ik pa laikam šādi sapņi ar līdzīgu vēstījumu atkārtojas - pats sižets varbūt citādāks, bet vienmēr VIENMĒR pie debesīm ir spīdīgs, liels objekts. :-D Es jau smejos - sapņi par citplanētiešiem. :-D :-D :-D
22.01.2011 16:52 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Neinteresē.
22.01.2011 16:57 |

Reitings 1852
Es neiespringstu un īstenībā kaut kā neticās, ka tas viss notiks tieši 2012! Ticu, ka pasaules gals reiz pienāks, bet kad? Par to negribu domāt un droši vien nemaz nepiedzīvošu! :-D
22.01.2011 16:59 |

Reitings 1479
Reģ: 07.08.2010
Tieši tāpēc jau cilvēki nezina savu nāves dienu, tāpat arī neviens nezina pasaules gala datumu.
Ja visi uz to iespringtu, tad jau arī būtu 2012.tas ba-bāāāms.
Man ir vienalga,ja visi mirst,tad visi.
22.01.2011 17:00 |

Reitings 1202
Ha ha, 2012.g. 21.decembrī ņemšu palagu un iešu uz tilta:D

Tak tie pasaules gali jau cik ir bijuši, un vienīgais, kas aiziet bojā, ir daži fanātiķi, kas uztaisa kolektīvo pašnāvību.
22.01.2011 18:22 |

Reitings 1565
Bullshit, neticu tādām lietām, kā pasaules gals. Un ja uzzinātu, ka rīt viss beigsies, es vienalga tam neticētu. :-D
22.01.2011 18:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits