Dažreiz sapņos redzu brīnumu lietas (tāpēc brīnumu, ka pēc kāda laika piepildās - jau tiku te rakstījusi par hokejistiem, kas guva vārtus ;-) , un diemžēl arī par tuva cilvēka nāvi).
Tad nu lūk - nesen sapnī redzēju ''pasaules galu''! Tas bija tik reāli! Nenotika ne zemestrīces, ne plūdi, ne cunami un ne vulkāna izvirdumi. Viss bija kā parasti, bet es un citi zinājām - tās ir kaut kā beigas! Debesīs spīdēja liels, spilgts ne ta pakavs, ne ta kaut kas tamlīdzīgs (formas ziņā! Tas drīzāk bija kaut kādas neatpazīstams lidojošs objekts! :-D ). Bet dīvaini - panikas nebija! Man sapnī tāda sajūta, ka tas viss, kas notiek, notiek uz labu! Tāpēc sliecos piekrist Emanuellei - kaut kādas pārmaiņas briest! Tas gaisā ir jūtams! Tie visi putni, dzīvnieki - nu nav tas tāpat vien. Kaut kas noteikti būs - un ir ļoti dīvaini - man nav bail. Nemaz. Pirms diviem gadiem, kad par to uzzināju, gan sabijos - bet tagad manī ir kaut kāds neizskaidrojams miers, saistībā ar to visu. Sajūta, ka notiks tā, kā tam ir jānotiek. Starp citu - ir arī pareģojums,ka šis pāvests ir pirmspēdējais katoļu baznīcas pāvests. ;-) Ja notiek izmaiņas cilvēka garīgajā dzīvē, varbūt ar to saistās kādas jaunas atklāsmes, jaunas paradigmas veidošanās? Kas zin - dzīvosim - redzēsim.
Bet par to sapni - tas gan mani nedaudz sabiedēja, jo es zinu, ka nekādas tādas filmas nebiju skatījusies, neko tādu nebiju lasījusi. Vienkārši ik pa laikam šādi sapņi ar līdzīgu vēstījumu atkārtojas - pats sižets varbūt citādāks, bet vienmēr VIENMĒR pie debesīm ir spīdīgs, liels objekts. :-D Es jau smejos - sapņi par citplanētiešiem. :-D :-D :-D