tie apsargi..

Reitings 132
Reģ: 29.01.2009

..tracina jau (e)

gribu vnk izgāzt žulti :D

šodien aizgāju uz Drogām, vajadzēja konsīleri. Kad jau iegāju iekšā jutos neomulīgi, apsargs uz mani skatījās kā Ļeņins uz buržuāziju :D

un kamēr es meklēju savu toni, izmēģināju vairākus vinsh burtiski blakus stāvēja. gribējās jau kko riebīgu pateikt, bet nekas nenāca prātā .

un beigās kronis visam, eju arā un vārtinji pīkst, šis mirdzošām acīm klāt, a kā izrādās pārdevēja auša aizmirsusi pīkstuli nonjemt :-P

baac nesaprotu kas ir ar vinjem, esmu kopta, simpātiska meitene, domāju ka neizskatos pēc zaglēna un cik zinu uz apsargu profesionalitāti norāda tas cik vinji nemanāmi spēj novērot klientus :)

Kā jums meitenes? vinji netraucē iepirkties?

21.01.2011 21:11 |

Reitings 12651
es vai nu neesmu redzējusi vai ļoti reti redzu Drogās apsargus, man tur neviens pakaļ nestaigā. :-D

pirms kaut kādiem daudz gadiem gan mani "paņēma" "Neldā", jo redziet viņiem likās, ka es esmu kaut ko nočiepusi..reāli ne es "pīkstēju", ne viņiem kameras ir. Vienk "nāciet, lūdzu, man līdzi", tik dusmīga toreiz biju, jo man vispār kaut kas tāds pat prātā neienāktu, es pat nevazājos pa to veikalu, iegāju, paņēmu, ko vajag, un viss (e)
Tad jau labāk, lai vazājas līdzi nevis ne pa tēmai piesienas.
21.01.2011 22:38 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Te es atceros vienu gadījumu, kā manam tētim gāja! Viņš pīkstēja veikalā! Nu tad sākas, liek noģērbt mēteli, pīkst vienalga, žaketi, pīkst vienalga, ieaicināja pie sevis, pārbaudīja ar to rokās turamo - pīkst pie sirds! Tā arī neko, aizgāja pīkstēdams! :D :D :D
21.01.2011 22:40 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Es atkal šodien ar maximas apsargu pļāpāju,un šis saka,lai skatos uz vienu sievieti,ka ir nozagusi. Jo katrreiz zogot,kad ienāk,bet zolīda sieviete-gados. Un tiešām,šai rati piekrauti ar visu ko,un soma uzlikta kur tjip bērni sēž tajos ratos. Un zem somas satītas avizes,žurnāli :D

Šī iziet pa vārtiņiem,nepīkst,loģiski,apsargs pieiet,un saka,ka atkal viņai zem somas stāv preces :D Šī tik notēlo,ka aizmirsusi,un velk maku ārā.Bet katrreiz vinā kautko nozog,pat esot teikusi kapēc,jo kāds vinas mašīnu Maximas stāvvietā saskrāpējis esot,bet Maxima nav samaksājusi par remontu,tapēc katru reizi ko paņemot :D Nu dīvaina:D
21.01.2011 22:47 |

Reitings 544
Atceros, ka biju sīkāka, mani ar draudzeni paņēma ciet Rimi, jo redz pārāk ilgi esot skatījušās nagu lakas un nevienu nenopirk;am. Tad nu pārbaudīja visas malas un kad neko neatrada vnk izdzina no tās kabīnes ārā.

Un vēl vienreiz man bija nopirkta vārdnīca, kurā iekšā ielīmēts tas metāla sūdiņš un viņš visu laiku pīkstēja. Jebkur, kur gāju - pīkst. Un Stockmanā nopīkstēja un apsargs palūdza paiet malā un tikai tad mēs noskaidrojām, ka pīkst vārdnīca.
21.01.2011 22:49 |

Reitings 2087
Reiz ar draugu devāmies uz Spici, pīkstēju katrā veikalā, no kura nācu ārā, taču apsargi uz to pat īpaši nereaģēja, jo pati nācu klāt un brīnījos. Pēc pāris dienām tas pats GC, vienīgi biju kopā ar draudzeni, kura par to visu nebeidza smieties. Man bija un vēl aizvien ir "pīkstēšanas fobija". Un tas viss stāsts beidzās ar to, ka es pati apsargam gāju klāt, sūdzoties, ka pīkstēšu un man nav ne jausmas kāpēc. Iemesls atradās - man somā bija ĻOTI daudzi e-taloni:) Izrādījās, ka vainīgi tie...
Īsti pa tēmu nav, bet man tiešām apsargi nekad nav pievērsuši uzmanību.
21.01.2011 23:16 |

Reitings 276
Reģ: 05.01.2011
Essnee, smieklīgākais, ko pēdējā laikā esmu dzirdējusi. :-D
21.01.2011 23:33 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Nav bijušas problēmas.Nekad neesmu pīkstējusi.Pat tad,kad esmu izcilājusi visu un vienalga neko neesmu nopirkusi,nepiesienas.
21.01.2011 23:41 |

Reitings 1705
essnee :D:D:D:D

jā, man arī vienreiz drogu apsargs izbesīja, sekoja visur, kur es eju, beigās, es pagriezos pret viņu un nekustīgi nikni uz viņu skatījos, tad šis novērsās :D
a viens apsargs smaržu veikalā Kristiana man izbesīja, jo visu laiku piedāvāja smaržas, kas viņam patika (ļoti drausmīgas :D)
21.01.2011 23:47 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Ja uz mani sāk škatīties kā uz zagli, es tā arī sajūtos, un visa prikšanās ir sačakarēta.
21.01.2011 23:49 |

Reitings 2336
Man vienreiz Origo kolonnā gadījās kretīnisks apsargs. Gribēju nopirkt smaržas, tikai nezināju, kādas tieši gribu. Tad nu staigāju gar plauktiņiem, ostīju daudz ko, apsargs visu laiku vilkās pakaļ. Kad pēc aptuveni desmit minūtēm izvēlējos, iestājos rindā pie kases, šis vēl noteica: "Nu tad izvēlējies beidzot?"
Gribējās pateikt ko riebīgu, nekad vairs tajā Kolonnā kāju nesperšu. (e)
22.01.2011 00:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits