maksa bērniem par vecāku grākiem

Reitings 392
Reģ: 29.01.2009

sveiki,

Lieta tāda,ka ir ģimenē viens cilvēks un kurš izturas pret otru ļoti nejauki,nelaipni,nicinoši pret cilvēku,kas pats nevar paiet,vajag tā otra cilv.palīdzība, tā teikt asi un to otru ar savu rīcību ļoti sāpina. Pēc kāda laika piedzimst vienam no ģimenes locekļiem bērniņš, kurš ir uz izdzīvošanas robežas, un ārsti nevar izskaidrot,kas par vainu. Vienvārdsakot uzskatu,ka tas bērns maksā par kāda cita ģimenes locekļa nodarījuma otram.Ticat,ka bērni,mazbērni,mazmazbērni utt. maksā par savu vecāku grēkiem. Jo vairāk par to domāju sāku tam ticēt!Bet kāpēc jācieš,tam kas nav vainīgs?! Dalaties pieredzē,komentāros! :-/

Man šī situācija ļoti sāpina,gribu rast tam kādu iemeslu/izskaidrojumu.

20.01.2011 20:39 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Nu droši. Kad nākamreiz saslimsi, droši varēsi sevi šaustīt vainas apziņā par to, ka noteikti kaut ko ļaunu esi izdarījusi. Vai šaustīt savu vecvectētiņu par to, ka viņš medībās suni netīšām nošāvis.
23.01.2011 16:02 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Nu ja tu nezini, par ko ir runa, tad nerunā.. ;-)
23.01.2011 16:05 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Neticu visām šīm lietām.Varbūt katrs maksā par saviem grēkiem,bet par kkādiem aizlaiku omīšu grēkiem-nu neticu.
Bet bieži vien cilvēkiem vnk ir vieglāk tieši to sev iestāstīt-šitais viss ar mani notiek,jo mana vecvecvecvecvecmāmiņa kaimiņdārzā ābolu bērnībā nočiepa.
23.01.2011 16:28 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man liekas, ka dzīve ir jocīgi/netaisnīgi iekārtota.
ir cilvēki, kas citus appiš, bet sodu nekad nesaņem
ir tādi, kuri vislaik cieš
un ir tā, ka tiešām, bērni cieš.

man ir piemērs no dzīves katram aprakstītajam.
24.01.2011 20:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)