Ka jums gaja vakar Gustavs sokolade un cik meitenes bija atnakusas?
Un kaa ir ar sesdienu vai veel ir briivas vietas veel kaadam un vai nav diivaini, ka tiekas tik daudz nezinamu cilveku un, kuras cosmo meitenes jums bus ipasi interesanti satikt?
Ehh...žēl, kā izskatās, visi iespējamie foršie pasākumi "iet gar degunu", jo nesanāk tik bieži ieskatīties Cosmo darba dienas laikā :%27-( un noķert info par cosmo meiteņu kopā sanākšanām, varētu būt jauki... Man arī dikti gribētos padraudzēties :-P he..hehee...
Kā man gribas aiziet uz vēl vienu cosmo tusiņu un šoreiz normāli patusēt (l) nevis aizbēgt pirms visas jautrības sākuma, jo nākamā dienā jāmācās... Un tagad atkal nākas atturēties no pieteikšanās uz šito pasākumu, jo jāmācās.
Kā man riebjas sesija! (e)
not_for_sale Kaada jega tad vispar no majas araa vilkties? Lai tikai paluretu pa skirbu? Nju ja naak tad naak un tusee :) Nekadas luresanas! :-D Un kameras visu visas redzes kaa tu luresi :) :-D
čau, taurenīt! :) šoreiz nesanāk, plānā atpūsties ar otru pusīti :) savādāk pēdējā laikā ir sanācis tā, ka tiekamies tikai vēlu vakarā, abi saguruši. labprāt pievienošos citu reizi :)
Es vēl īsti nezinu, bet līdz rītdienas rītam jāizlemj, jo tad jāsāk kārtot mantas pie drauga vecākiem.
Nez, vai draugs nebūs dusmīgs, jo jau pirmdien taicu, ka braukšu un viņš jau vecākiem teica :-/
Bet nu tad jau redzēs.
Klau, neviena tā arī neatbild-ko Jūs pēc tam iesāksiet?