vieta kur izrunāties- beztēma!

10 gadi
Reitings 5631
Reģ: 29.01.2009

labrītiņ! ar jauniem spēkiem esmu darbā. šorīt tik ļoti negribējās celties.

vakar stāvēju pie spoguļa un domāju ko lai dara ar saviem matiem nogriezt, nokrāsot? mati nav zobi ataugs, bet nu nevaru saņemties nogriezt īsus. tātad ko var sadarīt ar maniem matiem krāsa dabīgā vidēji brūna garums ja liek uz priekšu nedaudz pāri krūtīm. taisni un nepakļāvīgi. varbūt kādu ātru vieglu frizūru varat ieteikt?

20.01.2011 11:27 |

10 gadi
Reitings 3007
Reģ: 29.01.2009
čau ;-)
esmu mājās no Alfas, kur bija Gada dziesmas atklāšanas pasākums. esmu piekususi no tā haosa. rīt pirmā prakses diena :-P
skatos Kauliņu un klausos "Roberts Lejasmeijers & Candy - Rīts ir tālu vēl" iepatikās tā dziesma :-)
21.01.2011 00:17 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Bullis :D :D :D :D :D Es parasti Contreau ar Sprite jaucu, būs jāpamēģina Tavs variants!

Nu, centies šonakt nesatraukties, jo tāpat jau neko nemainīsi, vienīgi doks atkal rīt var ko izjaukt! ;)

Jes, pierakstījos pie friziera rīt! Spontānas idejas man vajag realizēt ātri! Labi, laikam jāiet pazvilnēt pie TV! :)
21.01.2011 00:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Bulli-sovakar tu vari iedzert kaut ko ...,bet pec operacija gan labak neko alkoholisku nelieto-ipasi alinu ne!!! |-)
Turies ,turies!!!Atceries ,ka tu vari visu izturet!!! :-P
21.01.2011 02:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits