Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

bučošanās ar ''draudzenēm''

Reitings 84
Reģ: 27.05.2010

Sveikas meitenes! :-)

Nezinu vai tādas tēmas jau daudz bijušas, bet mani tiešām sāk nomākt šī lieta. :-|

Lieta tāda, ka manam draugam ir paradums katru reizi satiekoties ar savām draudzenēm, sabučoties uz lūpām. Kā viņš saka, tā tas ir bijis vienmēr un tas neko nenozīmē, jo viņš viņas visas uztver tikai kā čomus.

Ok, es vēl varētu pieņemt to, ka viņš to dara tikai satiekoties un varbūt atvadoties, bet katrā ballītē redzu, ka viņš pieskrien pie vienas - nobučo, pēc laika pie citas un atkal nobučo. Tad man rodas tāds jautājums - ja jau viņam tas neko nenozīmē, tad nahuj viņam tā ir jādara? Tā ir kaut kāda vēlme pašapliecināties, kā vīrietim vai kā..?

Man tas liek justies tā, it kā mēs būtu kaut kādās brīvajās attiecībās, kad katrs var darīt, ko grib. Tāda dusma uznāca tikko. (e)

Kādai no jums ir tā bijis? (t)

19.01.2011 18:33 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
ja jau buchojas kaa ar chomiem, tad pajautaa vinjam vai reeaaliem chomiem vinsh arii dod buchas uz luupam ? :D :D
man taa nav bijis.
19.01.2011 18:37 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
mans vīrietis gan tā nedara..
bet mēs ar vīra draugu gan satiekoties un īpaši atvadoties pēc ballītēm atbučojamies! :-D parasti gan uz vaiga, reti kad uz lūpām, bet tur mums tiešām nav nekā seksuāla..
19.01.2011 18:39 |

Reitings 146
Reģ: 29.01.2009
nu uz vaigiem es ar dodu saviem čomiem , bet uz lūpām tas tā slideni būtu
19.01.2011 18:39 |

Reitings 712
Es arī ar labāko draugu reizēm sabučojos,bet tikai uz vaiga,jo mums abiem ir otras pusītes. Un arī ne cik bieži. Tāpat arī reizēm pasakam,ka mīlam viens otru. Bet mēs tomēr labākie draugi esam kopš iemācījāmies runāt.

Tāpēc savā ziņā es varu saprast tavu draugu,jo ir tiešām ir iepsējamas tikai čomu attiecības starp meiteni un puisi, bet no otras puses es saprotu arī tevi,ja manam draugam būtu tādas draudzenes ar ko viņš vislaik sabučojas,es ar škrobītos :-D
19.01.2011 18:41 |

Reitings 84
lika004, man tieši tāds pats jautājums :-D
Varbūt man tas liekas nevajadzīgi un liek justies piesardzīgai tāpēc, ka pati tā nedaru. Man tas nav nepieciešams un arī ar meitenēm savā starpā es nebučojos.
19.01.2011 18:43 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nav tā bijis.
ja tā būtu,es laikam ieteiktu arī džekus bučot.Nu,zin kā-ja jau tas neko nenozīme un visi tikai čomi,tad ko šis diskriminē savus čomus-džekus.Vai kko tādu :D
19.01.2011 18:43 |

Reitings 84
O`Hāra, tur jau tā lieta, ja tās bučas būtu tikai uz vaiga un vienu reizi pa visu vakaru, tad man nebūtu nekas iebilstams. Bet katru reizi, kā redzu, ka viņš bučo citas, man rokas savelkas dūrēs. Negribas jau baigo brēku taisīt, jo pēc dabas neesmu tā, kas par katru sīkumu taisīs lielo skandālu, bet šis tomēr iedzeļ. :-/
Viņš pats man ir prasījis, vai neesmu greizsirdīga, ka viņš satiekoties sabučojas, es teicu, ka ne, jo domāju, ka tā arī būs, ka tikai satiekoties. Laikam jau viņš pieņem, ka to var darīt visu laiku. (e)
19.01.2011 18:45 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Es ar diviem saviem ļoti labiem draugiem mēdzu sabučoties uz lūpām, kad manējais neredz!Nez, Jaunajā gadā ar visiem puikām uz lūpām bučojos, manējais neko neteica!Laikam jau tas nav nekas traks!
19.01.2011 18:47 |

Reitings 1720
Reizēm sabučojos arī uz lūpām, bet ne jau katru reizi un visa vakara garumā! Vīrietis ir sabučojies uz lūpām ar paziņu tikai smagā palī, kad atnāca atklāsme, cik labs cilvēks! :-D
19.01.2011 18:52 |

Reitings 84
Nu jā, tas jau laikam kā kuram. Citam tas liekas normāli, citam ne.
Piektdien solās būt nākamā ballīte un man ir doma parunāt ar viņu pirms tam par to.. jo ja neko neteikšu, tad zinu, ka atkal varēšu mierīgi noskatīties, kā viņš atkal ar citām bučojas.
Bet arī tas, ka ja kāds cits pālī, viņam redzot, man, piemēram, uzliks roku uz dibena vai pievilks sev klāt uz brīdi, tad viņš sarosās un to otru atgrūž vai saka - šitā nē. Bet pats dara, ko grib. Aaaaai, manī tādas dusmas vārās. (e)
19.01.2011 18:57 |

Reitings 164
Reģ: 18.01.2011
Man bija draugs, kurš regulāri satiekoties ar savām vai manām draudzenēm, viņas samīļoja un citreiz arī sabučoja, es pat nevpievērsu uzmanību vai uz lūpām vai nē (jo viņš vienkārši tāds ļoti draudzīgs un atvērts bija), bet tad, kad pašķīrāmies, bet nu reizēm kaut kā sanāca satikties, es atkal to ievēroju un , tikai tad ievēroju kā to meitenes uztver.. lielākoties - ne jau "čau" līmenī, īpaši viņa draudzenes.
Ar manējām, cik zinu, viņš joprojām satiekoties samīļo, jo viņš augsti vērtē visu, kas ar mani saistās.
Par mani pašu- man ir viens draugs, ar kuru satiekoties un atvadoties bučojamies uz lūpām. bet nu tad, kad padzīvojām kopā (gluži parasti kā komunālajā dzīvoklī), tad gan nebučojāmies, tad tas būtu jocīgi :D bet nu pēc ilgāka laika, kad satiekamies, tad gan. Mans draugs par to neko nesaka.
Es pilnīgi varu iedomāties, shining, kāda tipa draugs Tev ir, un man šķiet, ka tas ir normāli, ka viņš sabučojas, bet nu otrs- kā viņš tajā brīdī izturas pret Tevi, vai bez maz uz sekundēm aizmirst, vai velk aiz rokas līdzi, un uzreiz sapazīstina, vai kaut kā tā.. Ja , teiksim, aiziet paballēties, un ienākot pa durvīm jau skrien bučoties, un Tu paliec ar mēteli rokās un tikai atliek noskatīties, tad tas nav normāli.. (baigi izplūdu.. bet vienkārši tuva tēma :D )
19.01.2011 19:08 |

Reitings 1020
domāju, ka viņam tāds pieradums un pats tiešāāām uzskata, ka tas nekas nav. bet, manuprāt, viņam būtu jāņem vērā, ka tev tas nepatīk un sevi jāierobežo kaut vai līdz satikšanās/atvadu bučām, jo tāpat pieskriet un sabučot parastu draudzeni..weird..
19.01.2011 19:09 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
atveru vaļā un lasu, domāju veca tēma uzcelta, bet datums šodienas.
goda vārds, es šito jau vārds vārdā esmu lasījusi!
19.01.2011 19:16 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Ev, Dorota, man tāpat likās :-D :-D
19.01.2011 19:17 |

Reitings 84
100% Pure, es tieši sāku arī domāt, ka ja nu tās draudzenes to visu arī tiešām uztver kā flirtu, nevis vienkārši parastas bučas. Būtībā jau es arī nekad neesmu viņam prasījusi to, vai kaut kad viņam ar kādu no šīm meitenēm nav bijis, kas vairāk par tām bučiņām..
Nu ja es esmu klāt tajā brīdī, tad tieku iepazīstināta ar to meiteni ar kuru sabučojās. Bet nu jau ir tā, ka es viņas visas apmēram zinu, tāpēc es tad tur tā arī palieku.. bet nav jau tā, ka es palieku galīgi neievērota, man tiek tas labākais no visām meitenēm, bet man tiešām iedzeļ tas, ka viņš tā var darīt. :-/
Ceru, ka tad, kad viņam to tā arī pateikšu, viņš respektēs to un vairs tā nedarīs. Jo, kā jau teicu, satikšanās bučas man neliekas vēl tik traki.

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nav tā bijis. man tas ir nepieņemami.

pamēģini tu ar bučoties ar kādu draugu. tik iepriekš pasaki, lai 'tas, kuru bučosi nav šokā. vārbūt tā tava rīcība izsauks kādas negatīvas emocijas tavā draugā un tad jūs varēsiet pārrunāt, ka redz tev tas derdzas.

a ko tās meitenes, kuras viņš bučo? nav diez aizdomājušās, ka tev tas nepatīk? tu laikam sēdi ar sakostiem zobiem, kamēr šīs tur bučojas riņķī un apkārt.

pietam tas ir nehigēniski. pasaki, ka viņa buču objekti saviem draugiem rij spermu un pēc tam netīra zobus. a šis redz bučoties lien :-D

Reitings 84
ā, meitenes, es tiešām nebiju pamanījusi adu tēmu :-D

19.01.2011 19:19 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
tad, kad es vēl agrāk lietoju alko un pēc daudz, daudz glāzēm man arī bija modear puiša draugiem pa tādām bučām, jo visi taču ir čomi, bet nu pie skaidra saprāta tā nedaru un uz lūpām ne ar vienu vairs netaisos bučoties! Un manā klātbūtnē mans puisis nekad nevienu citu nav bučojis, viņš vispār ir tāds atturīgs uz tādām lietām, tāpēc man par to itkā nav jāsatraucas :-)
19.01.2011 19:21 |

Reitings 84
agucītis', sasmējos par to spermu. :-D
Tās meitenes man pašas ir it kā teikušas, ka tas viss tā tikai pa draugam un man nav ko uztraukties. Bet kura tad ies atzīt, ka viņām tas patīk un varbūt arī klusībā cer, ka būs kaut kas vairāk. :-|
19.01.2011 19:21 |

Reitings 164
Reģ: 18.01.2011
Nu ja pazīsti tās meitenes, tad otrs variants, ej pati ar viņām sabučoties, tad varbūt viņām neliksies,ka tas ir kaut kas īpašs no Tava vīrieša puses (nu nebūs iemesls aizdomāties, ka varbūt bez maz viņam viņas patīk).
Nu , bet ja neesi no tām, kas ar meitenēm arī sabučojās, tad mēģini pateikt savam vīrietiem, ka Tu jūties baigi otršķirīgi tajā momentā, kad viņš sabučojas ar "draudzenēm". Varbūt, ja viņam viņas tik mīļas, lai kaut kā apmīļo, vai iedod to buču uz vaiga.. Nu kaut kādu kompromisu noteikti var atrast.
19.01.2011 19:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits