Ka jus domajat-alga cik varetu but?

Reitings 61
Reģ: 18.08.2010

Ka jus domajat, kada varetu but alga shadam darba piedavajumam?

Manuprat, neko daudz, ja tiek pielauts variants: iesp. students?:)

Paskatieties:)

http://recruite.airbaltic.com/index.php/erecruite?task=showOffice

19.01.2011 18:18 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Īsti gudra tu neesi, ja sev interesējošos vakanci publisko forumā. Te varbūt no šī foruma puse par šo vakanci nekā nebija dzirdējušas un tagad izveidojot šo tēmu, tev būs ievērojami lielāka konkurence. Un iedomājies, cik ļoti tev būs žēl, ja tajā darbā tiksi nevis tu, bet kāda no šīs tēmas, kas no tevis uzzināja par šo vakanci.
Tas tā- priekšdienām.
19.01.2011 19:48 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Melessii labi pateica.Piekrītu.
19.01.2011 19:50 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
opā, izdzēsās daļa teksta manā komentārā! :D Beigās bija jābūt, ka nav teikts, ka kompāniju nevar ieinteresēt cilvēks, kuram varbūt nav iesākumā šo specifisko zināšanu profesionālā līmenī, bet ir vēlme mācīties, spēja augt, utt. ;)
19.01.2011 19:50 |

Reitings 796
Uj, Uj, Uj...tā gan nevajag - es noteikti neesmu ģēnijs... Macrosus es nepārvaldu...tā man ir brīnumu valstība :D:D
19.01.2011 19:53 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
miss Convenience, es ari neteicu neko BAIGi konkrētu pateikt no un līdzi un galvenās kompānijas vadlinijas personāla atlasē, nenozīmē izsp''laut visu, ko zinu, un es to neizdarīju, jo ir arī negatīvās lietas, ko zinu gan pa šo, gan par citām nopietnām kompānijām (bez Tabu varētu pat nopārdod info :)), bet es to nedaru un nedarīšu, nemēdzu pārkāpt robežas :) Es jau kaut kāda sterva šeit sanāku :) Arī Liidere, nesakot par akonkŗētām algām runāja šeit, kurai ir vērts pieteikties kādā vakancē, va nē, neatklājot būtiskos noslēpumus un zinu, ka daudām meitenēm tas ir palīdzējis ;)

Suncīt, protams, jebkura kompānija iespēju robežās apmācīs cilvēku, kurš ir ieinteresējis vai vismaz ieteiks apmācību iespējas, bet tur arī ir atšķirība vai no nulles, vai cilvēks kaut ko zin :D Suncīt, man ir līderes ēpasts - atradišu , nosūtīšu vakarā vai rīt :), vajadzēs :) ?
19.01.2011 19:55 |

Reitings 2279
taurenīt - atsūti gan! :D Ir daži jautājumi, ko gribu viņai uzjautāt! ;) Paldies jau iepriekš! :D
19.01.2011 19:56 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Nosūtīju ;)
19.01.2011 20:00 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Gribētu piebilst,ka jebkura vakance vispirms ir iekšēja - ja neviens no paša uzņēmuma darbiniekiem nav pieteicies vai izrādījies pietiekami atbilstošs, tad vakance tiek publiskota, nu vismaz tā ir manā darba vietā un cik dzirdētas arī citās. Ja cilvēks ir apķērīgs, viņš var iemācīties visu ko - runājot par to pašu Excel - ja viņu lieto ikdienā, drīz vien "piešaujas" visu darīt. Runājot par Nice-Girl interesi saistībā ar atalgojumu, man tas neliekas nekas paranormāls. Es arī netērētu laiku CV rakstīšanai uz darbu,kurā mani neapmierinātu atalgojums (Man gan ir pietiekama darba pieredze, augstākā izglītība un pašreizējā darbā alga ir normāla). Tas protams neattiecas uz tiem gadījumiem,kad cilvēkam ir vidusskolas izglītība, nekādas darba pieredzes, bet viņš/viņa jau grib vadošu amatu un direktora algu.
19.01.2011 20:01 |

Reitings 182
darba algas dažādos uzņēmumos var redzēt arī www.tavsdarbs.lv, cik nu precīza un atbilstoša reālajai situācijai, bet es šad tad iečekoju...

man šķiet, pat ja šāda vakance ir publiskota, tad noteikti kāds no iekšas vēl arī paspēs pieteikties..

par angļu valodu - noteikti tai ir jābūt fluent :-D un intervija 100% būs angļu valodā!
19.01.2011 20:21 |

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010
Sunce...gan iekšēja, gan ārēja šī vakance ir,to zinu 100%, ja kāds no esošajiem gribēs pieteikties, bet no āras noteikti ar atplestām rokām negaida nezinīti(nesaku, ka jāzin termini utt), bet nice_girl lika saprast, ka ar angļu valodu so, so un programmas pārzin tik cik ikviens, kas ikdienā saskāries ar šīm programmām un skolā mācījies(es domāju, ka šādu personu neviens negaidīs), jo pirmais jautājums būs cik liela alga..
19.01.2011 20:24 |

Reitings 1761
Nu gan te diskusija izvērtusies- it kā vakance būtu uz Senior banker vakanci vai ko tml. :-)
Manuprāt, šāda vakance ir piemērota kādam ar IT saistītam cilvēkam ar labām angļu valodas zināšanām, jo lai par pamatdarbu izvēlētos darbu, kur nepieciešamas LABAS programmu zināšanas , tām IR jābūt. Tādam vidusmēra MS Office lietotājam ,man liekas, tur nav ko darīt.
Atalgojums domāju arī ir vidusmēra, atbilstoši LV līmenim.
Es nezinu, kā AirBaltic izskatās no iekšpuses, bet man kā patērētājam , kas gadā vidēji šim uzņēmumam maksā ap 7000-8000Eur, tas noteikti neasociējas ar Eiropas līmeņa uzņēmumu- AirBaltic ir pārāk mantkārīgs un ar pārāk lielu visatļautības sajūtu.
19.01.2011 20:43 |

Reitings 4298
Nice_girl - Tu, protams, vari riskēt, bet neizklausās, ka esi pietiekami kvalificēta šādam darbam.
Un MS Access noteikti NAV "nekas īpašs" - tā ir diez gan nopietna programma, tāpat arī MS Excel.
Ja pat par savām angļuvalodas zināšanām neesi droša - kādas tad Tavas spējas vispār atbilst sludinājumā norādītajām prasībām?
19.01.2011 22:32 |

Reitings 4298
saņēmos un izlasīju visus komentārus un jāsaka - es šai kompānijai Tevi nenovēlu, Nice_girl, ja Tev jau pašos pamatos ir tāda attieksme pret kompānijas komercnoslēpumu glabāšanu!
19.01.2011 22:39 |

Reitings 148
Reģ: 10.12.2010
Es uzskatu, ka lai vispār ko sasniegtu, ir jāmēģina un jāriskē,jo pārlieku klausoties citu viedokļos Tava iniciatīva ātri vien tiks apslāpēta, jo vienmēr atradīsies kāds iemesls, kāpēc "ne" - ne pārāk piemērota, nekvalificēta, nezinoša konkrētajā sfērā un terminos, pārāk mazu pieredzi utt. utjpr.. Un kas par to, ja arī Tevi noraidīs - par pieteikšanos nevienu cietumā neliks un pie kauna staba arī neliks :-)
19.01.2011 22:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits