Niky ēst tu drīksti bet tikai kko tādu kas palīdz kuņģa attīrīšanai,šķiedrvielām bagāti dārzeņi vai nesaldi augļi,vari arii kaadu vaajpiena produktu lietot!
Meitenes, varbūt varat padalīties ar info-ko Jūs ēdat atslodzes dienās? Iepriekšējā atslodzes diena bija pirmā, ko pamēģināju,patika,un toreiz dzēru ļoti daudz zaļās un sarkanās tējas, kā arī kādas divas krūzītes liesā kefīra..
Ko ēdat Jūs?
es grēkošu!Man nāksies izdzert puslitru 2% kefīra, jo manā debīlajā veikalā nav paniņu vai vājpiena!Bet nu tas tomēr labāk par nesamērīgu visa rīšanu! :-D
man šodien būs grūta atslodze,jo šodien visu dienu palieku mājās, tāpēc pa dienu jāuztaisa draugam ēst, lai, kad šis nāks mājās, var garšīgi paēst :) grūti būs turēties pretī,bet nu jāsaņemas. domāju sākt gatavot jau tagad, kamēr vēl negribas ēst :D
Bāc, vajadzēja no rīta pirms 11iem piestumtiem un tad baigi ievērot. Bet vēl varu paspēt. Man tieši uzliktas 2 olas vārīties, bet neesmu vēl ēdusi. Hmm, jāpaspīdzina sevi? :-D :-D :-D
Nē, es tā pilnībā ēst nevaru.
Es arī nevaru tā pilnīgi neēst, tik uz ūdens un kefīra... Es pusdienās zupu apēdu un zaļos salātus :)
Vakariņās plānoju kādus dārzeņus svaigā veidā vai kā pagatavot :) un tā būs mana atslodze :)
un , jā, protams, cenšos daudz dzert :D
Fox, atslodzes ir tad kad mēness fāzes mainās. un sodien viņš tajā laikā kamēr mēs badojamies, kļūst no augoša par pilnu. Citreiz tās atslodzes un fāžu maiņas notiek naktī, un tu nemaz nenojaut, ka esi veiksmigi ieturējusi atslodzi :D
es pagaidām turos labi - 3 tējkarotes pārpalikušās brokastu putras un pārītis semačku :D