tēma kas tēma.

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010

gribu tik pabrīnīties kur tādi indivīdi rodas.

rakstīju darbu un paskatos uz blakus sēdošā pusi. šīs cilvēks jau krampjaini tver penāli un liek savam darbam priekšā, ka tik redz es te nenorakstu. valdīju smieklus par tik ārprātīgi bērnišķīgu rīcību. pēc tam brīnās, ka kāpēc neviens nekontaktējas un izvairas no tādiem.

Dalamies kuriozos par dzīvi, skolu, vīriešiem utt!

18.01.2011 20:15 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Es jau minēju, ka nerunāju par specifiskām nozarēm. Medicīna, farmācija,stomatoloģja droši vien arī optimetrija, ir labā līmenī. Taču tas nav tas, ko skrien mācīties lielais vairums vidusskolas absolventu. 70% skrien uz uzņēmējdarbību, vadību, starptautisko biznesu, sabiedriskajām attiecībām u.tml. nozarēm.
18.01.2011 22:13 |

Reitings 1761
sorry, stomatoloģija un optometrija.
18.01.2011 22:14 |

Reitings 148
Reģ: 10.12.2010
Hmm, es gan uzskatu, ka Ms.Elissa neko nepareizu nepateica :-)Problēma tikai tā, ka daudzi nevēlas atšķirīgu un dažkārt nepatīkamu viedokli dzirdēt.Nesen vēl lasīju kādu interviju, kurā pats LU rektors M.Auziņš teica, ka Latvijā iegūstamā izglītība ir zemākas kvalitātes nekā Igaunijā un Lietuvā, nemaz jau nerunājot par pasaules augstskolu reitingiem :-OPaskatieties, kāds ir Latvijas augstākās izglītības līmenis pasaules kontekstā - kur atrodas Latvijas augstskolas nopietnos augstskolu reitingos! :-( Tas, ka mums ir daudz studentu un augstskolās viņi saņem labas atzīmes nav nekāds kvalitātes rādītājs.
18.01.2011 22:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mana draudzene tagad strada Vacija par stomatologu-visi tur priecajas par vinu! (l)
Tacu jaatzist ,ka Amerika arstiem "nepatik" musu diploms,ja iet runa par medicinu!!! |-)
18.01.2011 22:51 |

Reitings 148
Reģ: 10.12.2010
Es arī esmu ārzemēs studējusi, bet kritizēju tieši tāpēc, ka man rūp, kas notiek Latvijā :-(
Emanuelle - jā, Amerika ir ļoooti laba vieta, kur studēt medicīnu (l)
18.01.2011 22:55 |

Reitings 5395
mans kursiņš laikam ir unikāls, esam visi ļoti draudzīgi, visi 9 cilvēki :D vienam labāk padodas viens preikšmets, otram cits - tad nu arī eksāmenos izpalīdzam... a grupu darbos ir tā, ka vienreiz viens nolažo, citreiz cits, jo grupu sastāvs nemainās...
18.01.2011 22:55 |

10 gadi
Reitings 1186
Reģ: 09.11.2009
Jau atkal panesās par LV augstskolām-nu bāc,nestudē LV,ja ir tik zems līmenis.Neviens nespiež.Brauciet uz krutajām ārzemju skolām un miers.
Es nevaru atļauties braukt uz ārzemju ūberskolām mācīties,bet tas nenozīmē,ka es tagad sēdēšu ar videnes izglītību tikai.Tāpēc es mācos tepat.Un man patīk.
Kas attiecas uz tēmu-norakstīt nedodu.Īpaši tāpēc,ka mums nav tādu cilvēku,kuri mācās lekcijās,bet uz ekšiem atnāk negatavi.Mums ir tādi,kas mācās visu laiku un ekšos tāpēc arī ir gatavi un tad ir tādi,kas nedz uz lekcijām nāk,nedz mācās uz ekšiem.Atnāk kā baltas lapas.Nu nav man laba sirds,lai es tādiem palīdzētu.Nav.Un es zinu,ka ja es neko nemācītos,diez vai man arī kāds palīdzētu.
18.01.2011 22:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits