shortii, tādēļ, ka kādus 2 gadus neesmu tur rādījusies. Mans stāsts ir tāds - sāku iet kursos, sāku strādāt, viss forši, noliku skolas teoriju, braukājos, braucu arī figūras (kas man bija apmācības beigās un nozīmēja, ka pāris reizes vēl jāpabrauc un laidīs uz CSDD), vairs nestrādāju, tās braukšanas man bija baigi dārgas, citiem negribējās baigi prasīt naudu + instruktors man netīkams (bija paguvis arī saraudināt), līdz ar to sarunāt arī neko nevarēja, un tad es vienk atmetu viņam ar roku..pirms kāda pusgada biju a-skolā, man teica, ka tikai jāpārliek eksāmens, bet nav kursos pa jaunu jāiet..nezinu, kā būs tagad, bet, nu, vajag man to lietu beidzot novest līdz galam..es jau zinu, kāāāā es priecātos. Es pat par vienu skolas atzīmi varu vēl nedēļu priecāties :-D :-D Tikai man bail atkal uz briesmoņa neuzķerties..vēl pēc tā, ka vienai draudzenei instruktors bija tāds, ka teica, ka nelaidīs viņu uz eksāmenu, kamēr neaizies uz randiņu...ar visām izrietošajām sekām. :-| It kā jau visi saka - jā, šis ļoti labs, mans vislabākais, laa laa...bet nezinu, kā lai es saprotu, kurš no tiem labākajiem tiešām ir labs :-D