Man arī reti kas ir virs 5Ls.. Vienīgais skropstu tušai nežēloju :)
Mans gadsimta atklājums ir Dzintara tonālais krems Hit - caurspīdīgam grimam. apm 1,45Ls. Ādu smuki nomatē, tomēr no malas īpaši nepateiks, ka ir tonālais. Nu tā arī ir caurspīdīgam grimam. Dievinu to rezultātu.
Un man ir bijuši arī daudz un dažādi Loreal, Maxfactor tonālie, tomēr Dzintara man patika labāk.
Vēl no Dzintara man patīk acu zīmulis! Lietoju melnu. (PS. youtubē atradu pamācību, ka pirms uzklāšanas, lai zīmulis vienmērīgi klātos, zīmuļa daļu ar ko zīmē iebāz ugunī(šķiltavas,svece), burtiski uz sekundi, vairāk ne - nopilēs. Un toč uzreiz tāds efekts).
Aaa un vēl man izdevās Drogās noķert baigo akciju. Tur dažreiz stāv groziņš ar visādu kosmētiku, sākumā pa 1,49, tad vēlāk pa 0,99,vēlāk 0,49 un beigās visu,kas palicis 0,09. Pārsvarā Manhattan produkcija. Tā nopirku 3 Manhattan acu zīmuļus(tumši zilu,tirkīza,sudraba), vienu kosmētikas zīmuli rozā(ar lūpu spīdumu uz lūpām izskatās debešķīgi), kādas 3 acu ēnas. Tātad kopā man tas izmaksāja ap 0,60Ls :) Vēl tur bija dažādas nagu lakas ar zināmiem zīmoliem.