Vai kadai te ari ir problemas ar galu savilksanu naudas zina?

Reitings 36
Reģ: 11.01.2011

Man ta ir apnicis, ka sev neko nevaru atlauties.Vajag kosmetiku, apgerbu. Apnicis staigat pa humpalam,kur ir 3 reiz lielaki izmeri par manu 4-6

Tas, kuras vecaki/draugs sponsore to nesapratis, lai ari nemaca.

Ja kada ir seit, kura dzivo patstavigi, nesanjemot nekadu materialu atbalstu no citiem, ludzu padalieties ar savam domam,sajutam. Ka naudas nepietiekamiba iespaido Tevi?Kad nevari iegadaties pat pamatlietas skaistumam?

18.01.2011 00:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es pilnigi piekritu chanely un tigerim!!!
Viena lieta ir gribet ,otra varet! |-)
Izskatities labi var cilveks ,ja skapi ir tikai paris lietas-galvenais jabut tiram,gaumigam!!!
Kapec sabiedriba ir tads uzskats,jo vairak drebes ,jo labak...tapat ari ar kosmetiku utt.
Es atceros ,ka mana omite man sutija drebes no Vacijas-es pilnigi neko nepirku Latvija-vina sutija loti reti,bet loti labas drebes!Es staigaju ar vienam un tam pasam drebem vairakus gadus!Tagad esmu cita pasaule,kur cilveki katru dienu maina drebes-ta pienemts-nekad otra diena nevelk to ,kas bijis iepriekseja-OK,es esmu nopirkusi dazas bluzes,dzemperisus,ko vilkt pie biksem - saskanigos tonos un mainu uz prieksu ,un atpakal!
Es domaju ,ka galvena uzmaniba butu javelta tiesi edienam ,veseligam izskatam! :-)
18.01.2011 01:18 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Es ļoti labi saprotu , par ko Mei runā.
Kurai tad sievietei negribas labi izskatīties un kaut nedaudz uzpucēties ar jaunām kurpēm vai blūzi? Kaut reizi 3 mēnešos. Un gribās taču ko labu ,skaistu un, jā, arī padārgu, nevis kārtējo humpalu vai Terranovas krekliņu.
Tas , ka Āfrikā bērni cieš badu, neiespaido mūsu vēlmes. Taču ieteikt es varu tikai vienu: meklēt labāku darbu, censties, lasīt, pilnveidoties, lai var iet uz augšu. Meklēt kontaktus. Tāpat vien no čīkstēšānas labāk nebūs. Vismaz es tā savulaik darīju, kad pat Zaras kurpes bija par dārgu.
18.01.2011 01:42 |

Reitings 36
Reģ: 11.01.2011
'Vieniga' un 'Lollipop' seit ir vienigas ,kas saprata, par ko iet runa- paldies,realistiskas atbildes.
Parejas, ieteiktu neizdomat kada ir persona,kas jautaa, un plapat par to, par ko nav ne mazakas nojausmas.
Tiesam, parejas- lai izteiktu viedokli un kritizetu, ir jazin cilveks. Vai TU zini ko es daru, kas man ir svarigs, kadas ir manas vertibas?? Ja es te neuzskaitu MANAS vertibas,dzives vertibas ka cilvekam, vai TEV ir tiesibas lasit lekciju par to , ko TU NEZINI ???!!?
TA IR PAVISAM CITA KATEGORIJA,un to es te neiztirzaju.

18.01.2011 09:58 |

Reitings 3022
Mei,

tu jau neko neesi sapratusi :-) Mēs tev iesakām konkretas lietas, bet tu savā spītībā brēc pretī, ka mēs neko nesaprotam.
Nu dzīvo spītīga un nabaga, nevis meklē izeju.
Protams, ka sievietei gribas labi izskatīties, pucēties... Bet tad domā, kā to izdarīt!!!
18.01.2011 10:05 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Chanely, bet kas tā ir pa dzīvi, kad tu vari tikvien, ka paēst pēc iespējas lētāk un samaksāt par tikpat lētu mitekli, kas patiesībā ir mežonīgi dārgs? Tā ir normāla cilvēka dzīve? Tā ir izdzīvošana un autores jautājums un sitācija man ir pilnīgi saprotama.
Autorei, Mei, strādāt, strādāt, strādāt manā gadījumā + vīrs + nedaudz veiksmes, cīnies!!!
18.01.2011 10:55 |

10 gadi
Reitings 10290
Es arī pati sevi pilnībā nodrošinu, bet tfu tfu tfu vienmēr esmu varējusi sev visu sapirkt.

Es gan domāju, ka tas ir abidna, ka Tu strādā, ņemies, daries, bet sevi nevari palutināt. Ok, dažus mēnešus jā, bet ja gadiem.....tas nav ne forši, ne godīgi :-/

bet nu, mēģini izdomāt, ar ko Tu varētu nopelnīt-gatavot kādas lietas vai sniegt kādu pakalpojumu. ieliec sludinājumu, ka tīri mājas pāris reizes nedēļā!
18.01.2011 11:10 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Es Tevi saprotu, kaut gan šī sajūta - gribu baigi kaut ko ktuto ma nebija pārāk bieži.

man dziļais po, ka man nebūs naudas kosmētikai, lupatām utt. (bet varbūt tāpēc, ka mammai ir pieradums man kaut ko pirkt :)), bet man paliek tarģiskui, kad nav ietaupījumu, jo dzīvē ir gadījies uz sitiena izdot tūkstošus (slimnīc'\am, juristiem, bērēm utt.), kad manā kontā paliek tikai simti nevīs tūkstoši, man paliek paniski bail no neparedzamām situācijām :(

tavā gadījumā es ieteiktu mēģināt pakrāt naudiņu, lai to vai nju iztērēt vai atlikt, lai pacelt Tavu pašvērtējumu!!! Par tēriņiem, humpalās dažreiz var atrast tādas pērles, kurau pie mums LV parastajos veikalos vispār nav :D Un par lētām smukumlietiņām un kosmētiku, paskaties Mildas tirgū, tur zem lata ir gan Loreal, gan Rimmel, gan Miss sixty kosmētika un daudz kas cits :) Veiksi Tev un pilnveidojies, tiešām, padomā, ka kādam pat nav ko ēst, bet Tev ir :)
18.01.2011 12:23 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ja Grūti atrast labāku darbu, tad man ir viens ieteikums - PLĀNO BUDŽETU. Man palīdzēja, jo iepriekš nebiju pamanījusi, ka man tik daudz naudas aiziet visādos sīkumos.
18.01.2011 15:01 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es jau 2 gadus katra mēneša beigās dzīvoju pusbadā. nu pozitīvi ir tas, ka man nevajag uztraukties par lieko svaru.

piekrītu lollipop. loģiski, ka cilvēks nestaigās visu mūžu vienās parpalās kā no dinozaurlaika izkāpis.

un es šaubos, ka te daudzas rakstītājas ir tādā situācijā, bet gudri spriest un kritizēt māk visas. pietam tik muļķīgi ir piesaukt āfrikas bērneļus, uzskaitīt ar cik sant dienā jāiztiek utt. tā jūsu debīlā filosofēšana tiešām kaitina. sēž te mājās, rij hamburgerus un saka otram':''priecājies, ka ir ko ēst. kam tev kosmētika. tā tak nav primārā lieta!'' nu pilnīgi pretīgi ir lasīt šādus komentārus. ja cilvēks eksistē, nevis dzīvo, tad dzirdēt tādus vēl pārmetumus ir vēl nomācošāk. pietam tā jau depresija nāk virsū, ka ieejot veikalā ir jāstāv pie plaukta un jāizvēlas ko ēst-makaronus ar majonēzi pa 0,29 sant vai kartupeļus pa 0,34sant kilogramā? un nedod dievs ieej aiz gara laika apģērbu veikalā un kas iepatīkas...pietam neskatoties uz visu tu to nopērc(kaut vai maiku pa 5 ls uz atlaides), tad pēc tam tevi moka sirdsapziņas pārmetumi, ka redz es tak varēju bez tā iztikt, tagad pa to naudu būtu uztaisījusi salātiņus un vēl jogurtu nopirkusi.

tiešām vienīgā iespēja ir kaut kur piepelnīties. vai arī atrast kādu dzīves biedru ar kuru kopā maksāt uz pusēm pa dzīvokli.

un kā naudas trūkums mani iespaido. depresija(proti, periodiska).
18.01.2011 18:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mei-tu prasiji ,vai naudas nepietiekamiba iespaido...es varu pateikt ,ka iespaido,pat loti!!!Man ari tagad ir tads laiks ,ka gandriz nemaz nevaru atlauties tadas lietas ,ka jaunas drebes...nauda ir vajadziga citam vajadzibam...Es sanemu sevi rokas-es nedomaju ,ka jastaiga lupatas...kapec uzreiz tik negativi-var but viena bluzite,kurai var pielikt visu iespejamo klat ,lai "atdzivinatu"!Saprotu ,ka tev manis teiktais kaitina-ta vienmer ir ,ja nav naudas ,cik cilveks velas-viss kaitina,liekas "pasaules gals"-labi padomajot ta nav!!!
Man patika tas komentars par izdevumu planosanu-to ari esmu darijusi -loti palidz!
Meitenes padalijas ar domam,meginaja palidzet,bet tev jau negativa atbilde atpakal!!!Es butu panemusi no visa kaut ko ,un meginatu rikoties!!Ar negativu pieeju nekur talu netiksi-ir nauda,vai nav!!!Turies!

18.01.2011 21:09 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Piekrītu agucītim, ir diezgan stulbi spriest, ja pats tādā situācijā neesi Man arī ir periodiskās depresijas, moku sevi ar pārmetumiem, ja nopērku kadu lieku krekliņu, jūs varat iedomāties: MOKU SEVI AR PĀRMETUMIEM! Wtf? Ir 21. gadsimts un es uztraucos par to, kas citiem ir pašsaprotami un vienkārši, bet ikvienai sievietei gribas labi izskatīties, neskatoties uz savu materiālo stāvokli. Un teikt, ka cilvēks neko pats nedara lietas labā, bet ja tiešām nav iespējas?
Vīrieši jau var staigāt kā plukatas, lielā mērā viņiem pofig.. Bet sievietes pat kara laikā atrada kaut mazāko iespēju izskatīties labi un nav ko cilvēku tiesāt par to, ka viņš uzdeva cilvēcīgu jautājumu. Ir ļauni staigāt gar veikalu skatlogiem un domāt, ka nez vai tuvējo piecu gadu laikā kaut kas manāmi uzlabosies...
18.01.2011 21:15 |

Reitings 69
Sen jau var nopirkt džinsas arī veikalos uz izpārdošanām zem tiem 10Ls.. Nezināju, ka arī tagad tā čiekurkalna 'bāze' vēl darbojas :-D :-D :-D Atceros agrāk sēdējām garā rindā kā pie ārsta, cilvēkiem apsēsties pat nav kur, bet visi sēž un gaida, tā kā par velti dalītu. Tad pa vienam laida iekšā. Tad jau tur iekšā kauns nenopirkt vismaz 5 gabalus :D Tur ģimenēm bariem kā nedabūjuši skrēja un grāba tās pretīgās krievu stila bikses ar pilnīgi bezgaumīgiem uzšuvumiem un spīguļiem :D Džekiem jau nu toč tur urļikstyle drēbes, baikas ar dragoniem :D Smieklīgi :D Nē vienu supērīgu krekliņu/kleitiņu es arī nopirku pirms vairākiem kadiem. Un kā par brīnumu tagad tāda ienāca modē, apakšā var legingus vilkt
18.01.2011 21:18 |

Reitings 7
Reģ: 16.10.2010
Es nesaprotu shiis meitenes,kas te sezh un gudri dirsh,juus nezinat kaa tas ir!

Kaitina it iipashi kaut kas shaads "Nopeerc kaut kreklinju pa 5ls,ietaupi,vai arii dzhinsus pa 10" Lai gan,es pat TIK daudz nevaru atljauties,bet jums tas redz jau ir minimums,un tas pieraada tikai to,ka taadu komentaaru autores ir vienkaarshi izlutinaatas meitenes,kuras lielaas ka var pashas izdziivot,bet ne visiem izdodas. Tagad ieteiksiet man iet straadaat par trauku mazgaataaju,apkopeeju? Pat prieksh taadaam vakanceem tagad staav rindaa,ta kaa varat nedirst daudz.
Vienu bikshu paari,augshinju un apavus kopsummaa par kaadiem 40ls varu atljauties 1x gadaa..

Nepaarmetiet autorei,ja juus nezinat kaa tas ir.
01.02.2011 03:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits