mīlestības svētki tuvojas.

Reitings 112
Reģ: 08.11.2009

čau visām !

padalaties ko valentīndienā jūs esat dāvinājuši saviem mīļotajiem un ko viņi jums!

pagāšgad nopirku labās apenes seppālā ar uzrakstu `LOVE DOCTOR`.. pilnas ar sirsniņām, bija super :)

17.01.2011 19:38 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
neatceros nevienu iepriekšējo Valentīndienu, tas man liek domāt, ka laikam tajā dienā mēs īpaši mīlam alkoholiskos dzērienus :-D :-D :-D bet, ja nopietni, tiešām neatceros, ka es kaut ko būtu dāvinājusi un ka man kāds būtu ko dāvinājis, varbūt aizejam kaut kur pavakariņot vai mājās uztaisām foršu vakaru, bet tas nav tā tikai Valentīndienā.
18.01.2011 02:14 |

Reitings 2170
Neatceros, ko esmu dāvinājusi :D

Mums ir iegājies šo dienu atzīmēt. Parasti aizejam uz kādu restorānu.
18.01.2011 02:15 |

Reitings 15
atceros vienu mīļu dāvaniņu,ko esmu pasniegusi.. lētu bet patīkamu. iegādājos neatceros kurā vairs Rīgas veikalā. bet varēja nopirkt atslēgu piekariņus. divi piekariņi uz magnēta. viens piekariņš puse sirds.. un es viņam pasniedzu to vienu pusi un otru sev atstāju..vienmēr līdzās un viņš bija sajūsmā par to! (l)
18.01.2011 05:15 |

10 gadi
Reitings 3007
es līdz šim nevienu Valentīndienu neesmu svinējusi. tikai pagājušajā gadā biju ar vienu puisi uz ledus skulptūrām Jelgavā un pēcāk ēdām picu un dzērām tēju pie viņa :-P bija jauki un sirsnīgi :-)
šogad, tā kā man ir oficiāls draugs, būs nopietnāk jāpiedomā pie šiem svētkiem :-D visticamāk, ka atzīmēsim brīvdienās pirms V-dienas, jo tā sanāk 1dienā, kad mums abiem būs jāstrādā. bet tad jau redzēs.
ideju par dāvanu nav :-D visticamāk, vai nju kaut ko pati uzcepšu vai arī kopīgi taisīsim vakariņas un iedzersim pa malkam šapmānieša :-)
18.01.2011 14:34 |

Reitings 1111
Jā, pēdējos gados Jelgavā ledusskulptūru festivāls noticis tieši Valentīndienā. To parasti arī apmeklējam. Pag.gad. laikam bijām arī uz Avataru 3D :-D
Vienu gadu visu dienu pavadījām, spēlējot hokeju uz dīķa 8-)
Bet foršākā dāvana, ko atceros Valentīndienā, bija termofors :-D Tas gan bija pirms vairākiem gadiem, bet dāvana bija pārdomāta un kā radīta man :-D

Vispār man patīk Valentīndienas, jo apkārtējā spiediena dēļ, ka diena jāpavada kopā, viņš vismaz reizi gadā pat neiedomājas aizvilkties uz garāžu vai skrūvēt kādam mašīnu :-D
18.01.2011 14:41 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Man tikko iešāvās galvā ideja. Varētu nopirkt aliņus, un ar draugu paspēlēt videospēles, ko es gandrīz nekad nedaru. Viņš varētu būt patīkami pārsteigts :D
18.01.2011 16:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits