scēna frizētavā

Reitings 132
Reģ: 29.01.2009

Labrītinj! :)

Meitenes, esat kādreiz taisījušas scēnas frizētavā, ja friziere ir galīgi aizšāvusi greizi?

Man vakar vajadzēja :D bet es vnk nespēju :-/

Nav man sava friziera, vienmēr meklēju pēc labām atsauksmēm, izmēģinu ko jaunu.. un nu lūk, vakar aizgāju uz šķietami labu salonu, izslavētā meistarīte nebija bet bija cita, smaidīga patīkama utt. kamēr vinja tur krāsoja njēmas aizgāja forshas sarunas, lai gan vinja bija vismaz pusi vecāka par mani.. un tad kad vinja nonjēma dvieli es vnk šokā.. :'-( izskatījos tiik bezgaumīgi. Iestājās klusums, nu neko, vinja tur lika krāsu vēl pa virsu, kkad kopjosho proceduru, bet viss velti, manos skaistajos matos bija kkadas pretigi dzeltenas šķipsnas. Bet es nezinaju ko prasīt teikt. nu neko samaksāju 30 LVL aizgāju, šodien krāsoju tumši brūnu visam pāri, lai varu iziet no mājas..

Ko jūs būtu darījušas manā vietā, bet tā reāli?

16.01.2011 13:55 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Man ir bijusi scēna frizētavā-toreiz bija 3 vai 4 gadi, bija gari mati un vislaik čīkstēju, ka krīt acīs...tad nu mana mīļā vecmamma aizveda mani pie friziera, domāju, ka nogriezīs man smukus matus...bet rezultātā tiku pie bļodas uz galvas un brēcu kā traka! :D
17.01.2011 00:07 |

Reitings 66
haha, man ir tieši video par tēmu

http://www.youtube.com/watch?v=mUcUA7LIP0A

Man čolku nogriezusi friziere labi ir tikai kādas 2 reizes, pārējās es pēc tam gaidu, kāmēr ataugs un nēsāju atspraustu. Pēdējpo reizi prasīju lai nogriež slīpi NEDAUDZ un lieki pieminēt, ka tur bija krietni vairāk kā nedaudz. :D es ar raudāju un trakākais ir tas, ka neatļautos taisīt skandālu, jo friziere ir draudzenes mamma. (t) Bet pārējos gadījumos viss ir bijis labi pie viņas.

a vot Kolonna es NEKAD vairs neiešu, brūnu matu vietā nokrāsoja sarkanus un paprasīja 40 ls. (e)
17.01.2011 00:10 |

Reitings 146
Nikitina kāda neprofesionalitāte man te neatnāks kaut kāda pāķe un neblatos pati nejēdz nolikt ne priekšmetus kā vaajg kad paēd neko un apkārusies ar fakiem :-P
17.01.2011 01:41 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
netaisu scēnas frizētavā. bet vienreiz gan gandrīz apraudājos. tā bija 1. un vienīgā reize, kad man frizūru taisīja. tā plēsa un tik ļoti sāpēja.liekas, ka zobārsts bez potes maigāk urbj.
ko tad man darīja"? 1. izmazgāja matus, uztina ruļļus, kururs pēc tam ārā knapi izvilka, tad sapūta laku un vēlreiz laikam ielika putas. tad ar lokšķērēm pieskruļļoja, tā, ka kraukšķ vien. pacik mana sejas izteiksme pauda vājprātu, sāpes un izmisumu, tad cilvēks saprata manu pārdzīvojumu. tā bija 1. reize, kad izgāju pie rada ieteiktās frizieres un, neskatoties uz to, ka pēc šīs frizūras man pus galva izkrita, es tāpat eju pie viņas, jo griež gan forši. saprot ko nozīmē apgriezt tikai gali''nu un slīpo čolku(neuztaisa vēja tuneli). mana 1. reize atstāja lielu iespaidu uz šo sievieti. tāpēc laikam arī vienmēr tā cenšas labi padarīt visu. bet nu es jau saprotu, ka no dabiski taisniem matiem ir grūti uztaisīt lokainus.
17.01.2011 04:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits