scēna frizētavā

Reitings 132
Reģ: 29.01.2009

Labrītinj! :)

Meitenes, esat kādreiz taisījušas scēnas frizētavā, ja friziere ir galīgi aizšāvusi greizi?

Man vakar vajadzēja :D bet es vnk nespēju :-/

Nav man sava friziera, vienmēr meklēju pēc labām atsauksmēm, izmēģinu ko jaunu.. un nu lūk, vakar aizgāju uz šķietami labu salonu, izslavētā meistarīte nebija bet bija cita, smaidīga patīkama utt. kamēr vinja tur krāsoja njēmas aizgāja forshas sarunas, lai gan vinja bija vismaz pusi vecāka par mani.. un tad kad vinja nonjēma dvieli es vnk šokā.. :'-( izskatījos tiik bezgaumīgi. Iestājās klusums, nu neko, vinja tur lika krāsu vēl pa virsu, kkad kopjosho proceduru, bet viss velti, manos skaistajos matos bija kkadas pretigi dzeltenas šķipsnas. Bet es nezinaju ko prasīt teikt. nu neko samaksāju 30 LVL aizgāju, šodien krāsoju tumši brūnu visam pāri, lai varu iziet no mājas..

Ko jūs būtu darījušas manā vietā, bet tā reāli?

16.01.2011 13:55 |

10 gadi
Reitings 131
Man kādreiz ļoti bieži 'galiņi' tika apgriezti pārāk daudz, bet vienu reizi mūžam atcerēšos- palūdzu, lai tikai galiņus apgriež, bet nogrieza vismaz 10 cm, galvenais, ka no sākuma nemaz nevarēja pamanīt, ka tik lielu gabalu nogrieza, bet pēc tam jau bija par vēlu.. mājās aizgāju un arī raudāju :D

tagad gan vairs pie nepazīstamiem frizieriem neeju :)
16.01.2011 15:12 |

Reitings 2087
Scēnas frizētavās nerīkoju, man viss patīk, viesmīles gan kādu asāku vārdu itin bieži ir izpelnījušās
16.01.2011 15:16 |

Reitings 1202
Pie frizierēm matus esmu griezusi kādas 3-4 reizes, un nevienu reizi man nepatika:D Bet tad es biju sīka un nekādus skandālus netaisīju. Un man arī nekad nepatīk, kā cilvēki izskatās, kad ir pie frizieriem pabijuši. Nez, man liekas, ka pats mājās var visu labāk izdarīt, vai arī draudzenei paprasīt, lai izdara, jo tie frizieri toč neko nerubī no tā, kas cilvēkam patīk un piestāv. Kad mamma ir aizgājusi pie friziera, man vispār gribas acis izbolīt:D
16.01.2011 18:48 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Pati neapameklēju frizētavas, bet esmu te jau rakstījusi-drauga māsa no Kolonnas iznāca ar gaiši rozā toni matos..Un friziere-it kā profesionāle, it kā šovos piedalās.
Traci vajadzēja, bet drauga māsa bija pārāk satraukta, skrēja pirkt krāsu. samaksāja (ar griešanu ) ap 50 Ls..
16.01.2011 18:51 |

Reitings 148
Reģ: 10.12.2010
Arī man ir reiz ir bijusi negatīva pieredze izslavētā salonā ar neveiksmīgu friziera darbu, taču laikam no neveiksmēm nav pasargāts neviens - pat ķirurgi dažkārt kļūdās :-D Mana pirmā doma bija - nemaksāt tos prasītos 45 Ls, jo rezultāts nav tāds, kā vēlējos un prasīju - tātad pakalpojums nav veikts, taču, tā kā pēc dabas neesmu skandāliste, tad noriju to krupi, un nosolījos vairs nekad tajā salonā kāju nespert. Ar sliktu darbu meistars tāpat jau ir radījis sev antireklāmu un zaudējis klientu.
16.01.2011 19:05 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Esmu šausmas piedzīvojusi, bet scēnas nekad nerīkoju.
Par matu krāsu- neviens frizieris nevar dot 100% garantiju par krāsu, kas tiks iegūta pēc krāsošanas- tā vienmēr ir laimes spēle. Frizieris var prognozēt aptuveno rezultātu, bet ne 100% precīzi zināt. Tāpēc pret šo lietu vajag izturēties iecietīgi un ja kaut kas noiet greizi, teikt, kas nepatīk un būt gatavai sadarboties, lai rezultāts būtu pieņemams.
Par griezumiem arī mēdz būt tā, ka klients pats nezin, ko grib un tad čīkst, ka kaut kas ne tā. Tā garuma rādīšana vai centimetru nosaukšana arī ir garām. Viena lieta ir parādīt garumu uz matu šķipsanas, cita lieta- sēdēt friziera krēslā ar šādu matu garumu. Tāpat tie cm- daudzi cilvēki saka un rāda vienu garumu, bet kad pieliek lineālu, izrādās, ka parādītais lielums ir nevis 2 cm, bet gan četri vai otrādi.
Un jā, protams, ir arī stulbi frizieri, kas nesajēdz, ko nozīmē griezums līdz pleciem un kas ir zēngalviņa :D
16.01.2011 19:06 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
man vienmēr ir bijusi izlaidumu dizāsteri :D 9. klasē mani uztaisīja par strīpainu sesku, jo friziere acīmredzot nesaprata, ko nozīmē SMALKAS balinātas šķipsnas :D un tad vēl tādus ruļļus salika, ka nu tikai. sākumā izskatījās pat ok, samaksāju kkur pie 40 ls, bet pec pusstunadas es jau biju pielaizīts sesks at saplakušiem matiem :D
un 12. klase matus krāsoju sarkanīgus, bet kādu ugunskuru man nokrāsoja izlaiduma diena, vai vai vai :D un ne tikai matus, bet arī kaklu, ko es protams neredzēju, toties pateicoties augstajai copei, visi citi redzēja :D braucot uz skolu mašīnā mamma ar acetonu tīrīja nost :D
un vēl man ir bijis tā, ka aizeju pie friziera, riktīgi izstāstu, parādu bildīti, vienojos par garumu.. un beigās man visi draugi kā sarunājuši prasa "pati griezi?" tad man ar raudāt gribējās :D
16.01.2011 19:54 |

Reitings 5119
Vienreiz uztaisiju scenu. No sakuma mierigi pajautaju,kas un ka,kadel ta, vina teica-ka neko nezina ta ka, nav vainiga. Tad es jau dusmigak pastastiju,ka IR GAN vinas vaina un beigas,kad tik rokas noplatija, pateicu, lai vinai dzive veicas un lai daudz neapmierinatu klientu :D un aizgaju. Ghrrr... Tik dusmiga biju.
16.01.2011 19:59 |

Reitings 551
Reģ: 21.12.2010
nesamaksāji?
16.01.2011 19:59 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Man arī tā ir bijis, ka ieveidoja vnk briesmīgus matus uz žetonvakaru. Es viņai teicu, ka gribētu lokainus matus ar lielo lokšķēri ieveidotus. Viņa kko paskatās un saka, ka baigi gari tie mati un biezi, ka labāk ietis ruļļus un pēc tam pielabos ar lokšķēri, ok viss kartībā. Iztina tos ruļļus tie mati bija tik īsi un kupli kā parūka, es tur ar asarām acīs sēdēju lkm saprata, ka man nepatika un paprasīja mazāku samaksu, gāju mājās no frizētavas un raudāju, un protams visi teica, ka man normāli mati, bet izskatījās šausmīgi :-D
16.01.2011 20:00 |

Reitings 5119
Dorota
Tadel pirms svarigiem pasakumiem, vai nu pati sev "gatavoju" matus vai eju tikai pie parbauditam vertibam.
16.01.2011 20:00 |

Reitings 197
Es savam erkulam jau vairakus gadus laizu klat tikai vienu frizieri! Citreiz varbut nogriez ne gluzi ka gribejas, bet scenas netaisu, jo man mati aug pa dienam! :-D Man liekas, vieniga reize, ka es raudaju, bija kada 5, 6. klase kad man nogrieza ne gluzi zengalvinu, biski garakus, un mati visu laiku staveja gaisa! Asti, protams, nevareju sataisit! Sliktas bernibas atminjas :-D
16.01.2011 20:08 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
man diemžēl nav izdevies atrast sev īsto frizieri, bet vienīgais, ko ar savu vārnu ligzdu māku izdarīt - iztaisnot :D un tad tik pēc gadiem var skatīties bildes un raudāt :D
16.01.2011 22:24 |

Reitings 146
Krāsas žēl ,ka netikāmies kad es biju viesmīle ,ja man būtu teikusi ko ,dabūtu pretī ,besī kad nāca tādas madāmiņas un blatoja ,normāli arī atrāvās :-P :-P :-P

bet par scēnām frizētavā , neesmu taisījusi ,man ir sava friziere gadiem ,kuru nemainu ,lai arī dažreiz ir nolaidusi lažu ,kad nogriež bišku ne tā ,bet pēc nedēļas jau mati nedaudz atauguši un ir tieši tādi kā vēlos
16.01.2011 22:37 |

Reitings 544
Zinu, ka nav jauki smieties, bet lasot meiteņu stāstus, nevar nesmieties + Latvijā ir tik daudz tupu frizieru :-|
Bet arī man ir savi stāsti :D
1. 9.klases izlaidums - biju blonda un gribēju tādus vieglas lokas, aizgāju pie friziera (vienā no Kolonnām), parādīju pat bildi kādus gribu. Viņa teica, ka viegli uztaisīt. Beigās es dabūju tādas cietas lokas afro variantā, kas sniedzās man līdz pleciem (man mati līdz lāpstiņām). Protams, nelaimīga un labākais bija tas, ka tiku līdz izlaidumam - mati bija pilnīgi taisni, gandrīz kā ar taisnotāju veidoti.
2. Ar mammu - tajā pašā mana izlaiduma dienā, tajā pašā Kolonnā. Kamēr man veidojās mans afro, viņa gribēja piekrāsot savus sarkanos matus (padarīt nedaudz košākus un izteiksmīgākus - tāpēc balināja šķipsnas, lai krāsa izceltos), kā arī nedaudz nolīdzināt galus. Viņai izbalināja šķipsnas, bet sarkano krāsu laikam neņēma pretī mati (vai arī sūdīga krāsa), tad nu sanāca viņai sarkani mati ar blondām šķipsnām. + nogrieza viņai čolku (ko viņa nejautāja un viņai nekad taisnā čolka nav bijusi), kā arī matus līdz ausīm apgrieza. Neko neteicām, samaksājām un braucām mātei pārkrāsot matus.
3. Kad es pieaudzēju savus matus ar kapsulām (kkādā citā salonā). Pieaduzēja man forši, kvalitatīvi un bija laiks ņem ārā. Man tos matus burtiski izrāva un es paliku ar 3 matiem uz galvas, nerunājot par to, ka katru kapsulu ņēma ārā, es domāju, ka es raudāšu un brēkšu kā nezinu kas.
4. Pēdējais atgadījums ar manu draugu Olimpijas frizētavā otrajā stāvā 31.decembrī. Viņam tādi skaisti pagari mati bij un šis gribēja nedaudz pielīdzināt. Kad atnāca no frizētavas bija burtiski ezītis uz galvas.KKādas 3h vēl bija nenormāli nikns uz frizieri, jo tas nav tas, ko viņš lūdza.
16.01.2011 23:15 |

10 gadi
Reitings 107
Reģ: 27.06.2010
kāda te ieminējās par frizieriem vīriešiem, lūdzu, varētu kādu atsauksmi, ieteikumu?! :-)
16.01.2011 23:17 |

10 gadi
Reitings 4681
Beka,labāk nevajadzēja lielīties ar to,ka esi (biji) neprofesionāla viesmīle!
Jo apkalpojošajam personālam ir likums- Klientam vienmēr ir taisnība (pat tad,ja nav)!
16.01.2011 23:25 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
ar frizieriem man ir visādi gājis, tagad es labāk pati kko uztaisu uz savas galvas, nevis ļaujos friziera rokām.

pret manu gribu man nogrieza čolku..lai gan tā sastāvēja no dažiem matiem.

bija reize, kad man nogrieza matus līdz ausīm...un tas bija vnk ārprāts, man bija kauns iet uz skolu.

žetonu vakaram es gribēju smukas lokas..kā tad..vai es tās dabūju? nē, protams. sākumā es izskatījos pēc pielaizītas aitas, tad teicu, lai pārtaisa..šī vēl pretī saka, ka es pati tā esot gribējusi.
ok, pārtaisīja..bet es vienalga zvanīju mammai, lai ved lokšķēres no mājām un glābj mani. :D

matu krāsas vispār man ir bijušas visādas.

un tas jau vairāk nav nekāds jaunums, ka vienmēr nogriež par īsu.
tāpēc es vairāk neeju, tikai ekstremālas vajadzības spiesta. :D

16.01.2011 23:35 |

Reitings 274
piem. Kolonnā ja tev nepatīk kā sataisīja, tu vari par to nemaksāt. Friziere stāstīja, ka vienai sievietei reiz nepatika ļoti kā sataisīja , tad nu viņa nemaksāja , frizierīte ļoti bēdīga bija, jo tādi gadījumi bijuši reti.
Bet man arī bij gadījums,m kad vaicāju lai sataisa gaišas šķipsnas .. un kad jau žāvēja matus , friziere jautā - nu kā jums patīk ? smuki vai ne ? bet mati reāli nekā kardināli nebija izmainījušies - tādi kā bija . un es tikai ar samulsušu smaidu - jāa super , skaisti man patīk !! :D:D ( jā, man patika sava iepr. frizūra :D) tad nu samaksāju un aizgāju .. nāk. dienā neviens neko pat nebija pamanījis !
16.01.2011 23:57 |

10 gadi
Reitings 1660
Ir bijis, ka palūdzu aplīdzināt galus un tā vietā viena (kā beigās izrādījās)tikko frizieru skolu beigusi friziere nošņāpa 15 cm. Visi pazīstamie pēc tam nāca klāt un izteica izbrīnu par tik īsiem matiem. (e) Frizētavā savu neapmierinātību izrādīju, bet tāpat ar asarām acīs samaksāju noteiktos 10 Ls. Un labākais tas, ka otra friziere ar bija klāt un abas kā sarunājušas priecājās, cik kupli un veselīgi izskatās mati, kaut gan pašām mati izskatījās kā gadu nelīdzināti. :-D
17.01.2011 00:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits