Šovakar vakaru, kā ierasts pavadīju savu draugu kompānijā. Esam 4 pārīši, kas katru nogali atpūšas kopā. Šovakar man sanāca 'īsais' vakars, jo rīt 8.00 uz darbu, bet ne par to ir stāsts :-/ šodien nez kāpēc ievēroju katra pāra attiecību īpatnības un pie sevis nodomāju, ka nekad nepieļautu, ka viss aiziet tik tālu... tātad...
Pāris nr.1. Ir kopā aptuveni 4 gadus. Meitene pirms 6mēn atbrauca ciemos pie manis, kad strādāju citā valstī, iepazinās ar vienu puisi, 3 nedēļas nodzīvojās ar viņu (mani pašu un draudzeni, ar ko kopā brauca ciemos pilnībā aizmirstot) un pirms 3 nedēļām atkārtoti aizbrauca pie viņa un tagad ir atgriezusies mājās. Viņas draugs zin visu situāciju, bet izliekas, ka viss OK, arī pārējie draugi zin, ka viņa vēlreiz brauca pie tā cita džeka, bet izliekas, ka nekas nav noticis. Kamēr es kā muļķe besos, jo vnk fiziski man paliek slikti viņas klātbūtnē, zinot kāda "double-face" persona viņa ir... (e)
Pāris nr.2. Kopā mazliet vairāk par gadu, vasarā precēsies. Bet šovakar džeks savu draudzeni vnk galda spēles laikā sāka saukāt par raganu un reibekli, jo meitene viņam izjauca uzvaru spēlē. Jā, džeks ir nenormāli "competative", bet tieši tādus pašus vārdus viņš veltīja savai iepriekšējai draudzenei, no kuras tagad jau ir šķīries... (t)
Pāris nr. 3. Kopā gandrīz gadu. Puisis šodien aizbrauca uz savu dzimto pilsētu tusēt, un attaisnojās, ka draudzeni neņēma līdz, jo viņš braucienu izdomāja pēkšņi un viņa 15 min laikā nespēja tam sagatavoties.
Tad nu es tagad sāku domāt... Vai esmu pārāk prasīga, ideāliste, romantiķe, utt.??? Jo neviens no šiem attiecību variantiem man absolūti nav pieņemams. Ja mans draugs izstrādātu ko līdzīgu attiecībā pret mani, sen būtu šķīrušies un beigta balle. Kā ir Jums, dāmas? Cik tālu ļaujat saviem draugiem sev kāpt uz galvas un kur ir tā robeža, kuru neatļaujat parkāpt? :)