Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecību robežas un cik tālu ir "normāli"

Reitings 537
Reģ: 29.01.2009

Šovakar vakaru, kā ierasts pavadīju savu draugu kompānijā. Esam 4 pārīši, kas katru nogali atpūšas kopā. Šovakar man sanāca 'īsais' vakars, jo rīt 8.00 uz darbu, bet ne par to ir stāsts :-/ šodien nez kāpēc ievēroju katra pāra attiecību īpatnības un pie sevis nodomāju, ka nekad nepieļautu, ka viss aiziet tik tālu... tātad...

Pāris nr.1. Ir kopā aptuveni 4 gadus. Meitene pirms 6mēn atbrauca ciemos pie manis, kad strādāju citā valstī, iepazinās ar vienu puisi, 3 nedēļas nodzīvojās ar viņu (mani pašu un draudzeni, ar ko kopā brauca ciemos pilnībā aizmirstot) un pirms 3 nedēļām atkārtoti aizbrauca pie viņa un tagad ir atgriezusies mājās. Viņas draugs zin visu situāciju, bet izliekas, ka viss OK, arī pārējie draugi zin, ka viņa vēlreiz brauca pie tā cita džeka, bet izliekas, ka nekas nav noticis. Kamēr es kā muļķe besos, jo vnk fiziski man paliek slikti viņas klātbūtnē, zinot kāda "double-face" persona viņa ir... (e)

Pāris nr.2. Kopā mazliet vairāk par gadu, vasarā precēsies. Bet šovakar džeks savu draudzeni vnk galda spēles laikā sāka saukāt par raganu un reibekli, jo meitene viņam izjauca uzvaru spēlē. Jā, džeks ir nenormāli "competative", bet tieši tādus pašus vārdus viņš veltīja savai iepriekšējai draudzenei, no kuras tagad jau ir šķīries... (t)

Pāris nr. 3. Kopā gandrīz gadu. Puisis šodien aizbrauca uz savu dzimto pilsētu tusēt, un attaisnojās, ka draudzeni neņēma līdz, jo viņš braucienu izdomāja pēkšņi un viņa 15 min laikā nespēja tam sagatavoties.

Tad nu es tagad sāku domāt... Vai esmu pārāk prasīga, ideāliste, romantiķe, utt.??? Jo neviens no šiem attiecību variantiem man absolūti nav pieņemams. Ja mans draugs izstrādātu ko līdzīgu attiecībā pret mani, sen būtu šķīrušies un beigta balle. Kā ir Jums, dāmas? Cik tālu ļaujat saviem draugiem sev kāpt uz galvas un kur ir tā robeža, kuru neatļaujat parkāpt? :)

16.01.2011 04:52 |

Reitings 537
;-)
16.01.2011 05:03 |

10 gadi
Reitings 173
Reģ: 19.10.2009
Paaris nr1 NO COMENT.
Paaris nr.2--vinjsh tieshaam taa ljauni?Jo mans dzivesbiedrs ar mani saukaa speeles laikaa(bet nu taa jauki nejaukiem vardiem)------>nu tu dumikjiiit,muljkjiit tak vareeji taa un taaa,bet nekad tas nenaak ar lajunu ara,mes vairaaak viens otru pakjircinam...
Paris nr.3 maniii izraisja vislielakas dusmas :-D nu kaa taa var???Un ko pati dama teica?
:-O
vinjai vienalga?ja mni taa noliktu uz dupsha es vnk buutu nenormaaali apvainojusies :-O
16.01.2011 05:11 |

Reitings 1531
Ak, šitais ir ļoti raksturīgi! Man ar tā patika pavērot citus pārīšus, kad biju kopā ar savu bijušo.
Viens pārītis bija tāds, kur zināju, ka čalim paralēli ir vēl attiecības. Viņi vairākas reizes bija šķīrušies un sagājuši kopā. Meitene zināja par citām, bet tāpat ņēma atpakaļ. Tas ko viņa nezināja, bija tas, ka viena meitene, ar kuru viņš krāpa, bija taisījusi abortu, kuru viņš apmaksāja. Mans bijušais aizdeva naudu.
Tad viens pārītis, kurs viss bija it kā ideāli, bet čalis bieži teica, ka gribētu mani paņemt priekšā un bieži teica, ka grib šķirties no savas meitenes.
Trešais pārītis vnk katrs dzīvoja savu dzīvi, katrs savā pilsētā. Meičai bija cits ar kuru bilde jau bija draugos un šis bija vismaz 5 vietējās paspējis jau izmīlēt, bet tāpat skaitījās kopā.
Un jā, mēs ar bijām dīvains pāris. Kasijāmies, bet nešķīrāmies. Ilgi šitā bija. Drošvien no malas labs skats bija :-D
16.01.2011 05:31 |

Reitings 537
Sporty

Par to apsaukāšanos, jā, pilnā nopietnībā. No sākuma bija maigāki vārdi, kuri arī manā uztverē ir ciešami (žuļiks :D , mazais bandīts, utt). Bet beigās aizgāja jau pasmagā artilērija. Bet tā ikdienā viņi viens otram ir zaķi, kaķi un visi pārējie zvēri....Vēl tagad atceros, kas par skaidrošanos mums bija, kad draugs strīdoties mani par "sīko dirsiņu" nosauca. Un lai gan tad tas bija patiešām pelnīti un mājās bijām 2atā, bet vienalga, jau tas priekša manis bija aizskaroši... :-|

Un 3.dāma mūsu priekšā teica, ka tik ļoti nemaz negribēja braukt un vispār viņai esot vienalga, bet dzirdēju mazu daļu no viņu telefona sarunas ar puisi un bija skaidrs, ka aizvainojums ir milzīgs. :-/

Kāda droši vien teiks, ka nav mana daļa un, lai katrs dzīvo kā grib, bet man interesanti... Un vēl interesantāk, kas diezin ir tās lietas, kuras citiem mūsu attiecībās liekas ārpus jebkādām normām (t)
16.01.2011 09:35 |

Reitings 2925
katras attiecības ir unikālas un lai kā gribētos,nekad jau nebūs TIK labi kā citiem..

par to robežu runājot, man arī pirmajās attiecībās pašā sākumā likās,ka man viss nu tikai būs pasakaini :-D skatījos uz citiem un šausminājos kā var tā un šitā atļauties, bet kad man pašai tā bija un vēl daudz trakāk,kad man teica at*isies, ej na*uj,ka esmu stulba un debīla utt, tikai tad es sapratu,ka tiem citiem jau toreiz nemaz nebija tik slikti..
bet tās rupjības un to murgu ilgi pacietu,jo bija lielā mīlestība un visu laiku cerēju,ka atkal būs labi,kas,protams,ka nenotika.

otrajās attiecībās viss bija skaisti,sākumā, bet kad sāka viss brukt,tad sapratu,ka arī cilvēks,kurš tiešām burtiski izturējās pret mani pasakaini var mainīties līdz nepazīšanai un dažareiz pat izturējās trakāks kā pirmais..

līdz ar to nekad neko nevajag zināt.
atceros,ka kad šķīros un mocījos, visu laiku atcerējos kā bija un cik skaisti, bet tad piespiedu sv atvērt acis,paskatīties kā IR TAGAD un liku sev saprast,ka to cilvēku kurš man ir blakus TAGAD (abos gadījumos) man NEVAJAG..

Un tiku tam pāri.

es šausmīgi izplūdu :-D
16.01.2011 11:41 |

Reitings 2925
tb

līdz ar to nekad neko NEVAR zināt :-D
neesmu pamodusies :-P
16.01.2011 11:43 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Par tiem trīs pāru tipiem nekomentēšu, tās vnk nav attiecības.

Par mani runājot-mūsu starpā valda cieņa vienam pret otru un nekāda kāpšana uz galvas viens otram nav :-)
16.01.2011 13:13 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Dāmīte - un ja uz tavām attiecībā kāds tā skatītos, gan jau arī ieraudzītu kādas nepieņemamās lietas..
katram mums ir savi briesmonīši galvā!
man atkal ir viens paziņa, izskatīgs vīrietis, kuram ir daudz naudas, labs darbs, kurš ir arī sportists, bet viņam ir 2as draudzenes, kas abas zin par otras esamību..un sacenšas, kurai vairāk viņš veltīs uzmanību, ar kuru biežāk izkladēsies, utt., skatos uz to situāciju, nu wtf!? kā draugs viņš ir labs, bet nu kā vīrietis...kā tā var izturēties..bet neviena laikam arī neuzstāda ultimātu, es vai viņa.. nez.. :-/ un tās meitenes, nav jau kkādas padsmitnieces, bet pieaugušas sievietes.. un vēl ja viņš aizies viens tusēt, var mierīgi vēl kādu atrast ar ko paspēlēties.. :-O
tā pat zinu, par viņa eksperimentiem ar dārgām prostitūtām, nju cilvēks laiku un naudu nežēlo visādām izdarībām..
jā esmu pavērojusi savus draugu pārīšus..protams, katram kkādas savas īpatnības, arī mums! bet nju tāpēc mēs esam draugi, lai pieņemtu otru tādu kāds viņš ir.. arī ar viņa mīnusiem..
16.01.2011 13:55 |

Reitings 537
_tequila_ - tāpēc jau es saku, ka būtu interesanti uzzināt, kuri manu attiecību paradumi vai notikumi citiem liektos nepieļaujami.
16.01.2011 14:08 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
_tequila_ - atkarīgs protams no vecuma, bet visdrīzāk padzīvosies ar abām, bet apprecēs pēc gadiem kādu pilnīgi citu. Un cik saprotu, baigi neslēpj savu dzīves veidu - tākā, ja sievietei pieņemams, būs ar viņu, ja ne, tad ne. Katrs cilvēks izvēlas savu dzīves modeli un, lai arī cik crazy tas liktos citiem, labāk tomēr būt laimīgam vai vismaz apmierinātam ar savu dzīvi. Uzskatu, ka poligāmi cilvēki pastāv.

Tāpat ar robežām, cilvēki ir tik dažādi un, protams, vājās sievietes tik cerēs uz vīrieša izmaiņām (kuras 99%) nenotiks. Izmaiņas pieļauju var notikt tikai mainot vidi, cilvēku ar ko esi kopā.
16.01.2011 15:03 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Pāris nr.1 vnk kkas unikāls(ne jau labākajā nozīmē).
Es pieņemu,ka manas attiecības arī kādam šķistu nepieņemamas.Piemēram,es nepiedodu to,ko citas piedod.Piemēram,krāpšanu nepiedotu,ja džeks man iesistu,tad arī nepiedotu un šķirtos,sevi apsaukāt neļautu utt.
Tāpat arī nekādas otrās,trešās,desmitās iespējas nedodu.
Tāpat arī neesmu aste savam džekam,neuzskatu,ka man vienmēr jābūt visur,kur ir viņš.Šodien viņš ar čomu un čoma draudzeni aizbrauca snovot.Es nebraucu,jo nemāku un tizloties neiešu.Un neuzskatu,ka man bija jābrauc braukšanas pēc,jo otram džekam arī draudzene līdz.Neesmu savējam pielipināta.Citos pāros atkal viens no otra atlipt nevar: bez maz čurāt arī jāiet kopā.
16.01.2011 15:09 |

Reitings 2087
1.)Pilnīgi normālas attiecības, esmu par salīdzināšu un skriešanu. Ja viņas draugam un viņai pašai tas ir pieņemami, tad ir ok. Itin bieži mums citos nepatīk tas, ko paši nekad nespētu, lai arī ļoti vēlētos. Ir laikam dzīvē jāsatiek cilvēks, kura dēļ aizmirst godu, kaunu un pienākumu, tad saprot tādus pārus.
2.)Izklausās ļoti jauni un zaļi. Vispār riebjas vīrieši, kas neprot zaudēt...lai viņiem veicas!
3.)Normālas attiecības, neko neparastu vai nepatīkamu nesaskatu;
4.)Tu draugu mīli? Tu neesi prasīga, ideāliste, romantiķe, vienkārši savādāka. Es nespētu pamest vīrieti, kuru mīlu, šādu nieku pēc, jo mana pašcieņa nav 1.vietā. Nekur šajos pāru aprakstos neesmu manījusi kāpšanu uz galvas.
16.01.2011 15:11 |

Reitings 3031
foxxy - tam vīrietim jau ir 30 gadi, un sievietēm uz 25-27.. nu protams, ka katram vajag izbaudīt dzīvi, kā pašam gribas.. nenosodu jau to vīrieti..bet vnk domāju, kur prāts tām sievietēm, viņš tač nevienu no viņām nemīl.. kāpēc var gribētu sev blakus tādu vīrieti..!? :-/
16.01.2011 15:14 |

Reitings 537
krāsās - 2. pārī džekam 29 vai 30, meitenei 25. Un jā, par apsaukāšanu draugu lokā es arī nepamestu, es vnk nespētu jau no sākuma būt kopā ar tādu cilvēku. Un par pirmajiem - saki, ka ir OK. Bet kāda tad jēga vispār būt pārim, ja tajā pat laikā skraidi pie citiem? Skaitīties kopā tik tādēļ, lai būtu ar ko kopā TV vakaros paskatīties un rēķinu maksājumi mazāki? Tāpēc saku, interesanti palasīt un uzzināt cik daudz katra no mums ir gatava pieļaut...
16.01.2011 15:23 |

10 gadi
Reitings 2910
Reģ: 27.08.2009
"Ir laikam dzīvē jāsatiek cilvēks, kura dēļ aizmirst godu, kaunu un pienākumu, tad saprot tādus pārus.(..)Es nespētu pamest vīrieti, kuru mīlu, šādu nieku pēc, jo mana pašcieņa nav 1.vietā."

+miljons no manas puses Krāsās.
Tā tikai autore domā, ka būtu jau šķīrusies utt. Kad tiešām tāda situācija pienāktu, tur ilgi nebūtu nekādas `beigtas balles`. Tas ir, protams, ja otru cilvēku mīl un attiecībās nav ķeksīša pēc. :-)
16.01.2011 15:26 |

Reitings 2087
Dāmīte, tas, ka tiek atrasts kāds cits, nenozīmē, ka attiecības ar iepriekšējo izjūk. Es ticu, ka vienlaicīgi var patikt citi+esmu pārliecināta, ka nedrīkst sev liegt iespēju pārbaudīt, vai viņš nav piemērotāks. Pēc 4 gadiem attiecībās vajag svaigu gaisu, mazliet pabaudīt uzmanību un citu cilvēku, tas nebūt nenozīmē, ka pie tā otra arī paliks. Es domāju, ka tās sievietes draugs labi apzinās, ka viņa drīz rimsies. Un man šķiet, ka viņš mīl to sievieti. Kāpēc viņa skrien pie cita? Jo vēlas justies kā sieviete, bet tas nenozīmē,ka draugs viņai ir tikai kopīgai rēķinu apmaksai. Es mīlu savu draugu, taču bez citu vīriešu uzmanības un neprātīgiem randiņiem, es nespētu dzīvot
16.01.2011 15:30 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nebutu gatava piellaut krapsanu, un domaaju ka arii nepiedotu to.
Ja attieciibaas ar draugu sannemtu aizskarossu vaardus, necieniigu iztureesanos, vienaldziibu tad uzskatu, ka arii ssaadaam attieciibaam butu japieliek punkts, kaut agraak virietis ir izturejies necieniigi, nepieklaajiigi, aizskarossi un esmu tam pieverusi acis, tagad atskatoties uz to neveletos pat tadu domu piellaut, ka mani neciena, neruupeejas par mani. Tapat visi tie skandali, viena otra nopelssana, pazemossana, noraadiissana uz otra neizdariibu, vai no staasta "Tu neko nedari, es daru visu!".
Domaju, ka attieciibaam jau ir gals tad kad saac justies nelaimiiga, stresaina, kad attieciibas vairs nav kaa miera osta, bet kaa stress, pardziivojums.
Ja ir kadas nesaskannas, nesaprassanaas par to ir jaarunaa bez paarmetumiem, dusmaam, asaraam attieciibas nekad nebuus idealas, jo tajas dzivo 2 dazaadi cilveeki, tapec ir jastradaa lai rastu kompromisus, ja viens otru saapina tad nav veerts neko laapiit, uzburt, buus kaads kas Tevi nesaapinaas!!!
16.01.2011 15:34 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Piekrītu, man tādas attiecības nebūtu pieņemamas. Laikam jau arī atslēgvārds "sacenšas savā starpā" nozīmē, ka viņām nav ok šī situācija. Es saprotu vīrieti šajā gadījumā, sievietes gan ne. Ir jābūt ļoti nosvērtam un psih.stabilam, lai tādās iesaistītos. Ja zini, ka tuvākajā laikā nevēlies neko nopietnu, veidot ģimeni utt, tad kāpēc ne? Galvenais, lai visi attiecībās būtu apmierināti (kas šajā situācijā neizskatās).
16.01.2011 15:43 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Par Tequilas minetajam attieciibaam varu teikt tikai to, ka taadu ir lloti daudz sieviessu kuraam svarigaakais finansiaalais, taa ir taada motivaacija visu pieciest... Cik daudz nav sieviessu kas gatavas uz griidas raapot lai virietis kaut ko noperk, lai dabutu viirieti kurss vinnam kaut ko nopirkst, "atvieglos" dzivi no finansiaala viedoklla.
16.01.2011 15:56 |

Reitings 3031
Guarana - nu nedomāju, ka šī ir tāda situācija..viņš nepērk viņām visādas lietas, nu protams ballītē visus dzērienus izmaksā utt., bet nu tas jau tā normāli, zinu, ka tā viena meitene nāk no diezgan turīgas ģimenes, taka viņai pašai līdzekļu netrūkts..par otru gan nezinu, bet tāda pazemošanās, viena vīrieša dēļ, kurš ne tuvu nav ideālam, nu attiecībās nē..es nezinu..
abas sievietes izskatīgas, slaidas, sportiskas, nezinu varbūt viņas abas cer, ka viņš mainīsies, nu nezinu..man tas nav saprotams, ko tās sievietes domā.. bet nu es te tā pat neizdomāšu, kāpēc tā..tāpēc laikam nav ko lauzīt lieki savu galvu! :-D
16.01.2011 16:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits