Tu pirms laiciņa biji rakstījusi,ka tavai draudzenes kucītei ir piedzimuši haskijveidīgie mazuļi,varētu,lūdzu,kādu bildīti nosūtīt.Būtu ļoti pateicīga! (l)
Ed_girl, tai MS.Elissas draudzenei ir palikusi 3 kuceni, vismaz,kad es interesejos, bet tikai divi tiri balti un viens melns ar brunu... pati nepanemu, jo diez ko neatgadinaja haskijus. Viens bija baigi smukinais, bet to esot pasu pirmo kadi panemusi. Ja interese varu iedot kontaktus, pardod vina pa 30Ls
īstenībā es gribēju to pašu rakstīt, ko Chiepina, bet noturējos, domāju - lai pati spriež, varbūt iepatīkas tik un tā. :-D Ja nemaldos, tad kucēnu mamma it kā ir haskijs, bet viņai arī var redzēt, ka nav "īstais, tīrais", savādāks ausu izvietojums, aste...
Es ļoti vēlētos iegādāties džeka rasela terjeru! Idiāli būtu ja dāvinātu, bet šādu suni jau nedāvinās! Esmu par viņiem ievākusi ļoti daudz info. Un vēlos sev šādu suni, bet puiku! Vai kādam ir zināms kur tādu var iegādaties par saprātīgām cenām, vai arī kāds kas viņu atdod (dāvina)???