supersievietes.

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010

tāda filosofēšana no manas puses.

padomāju', ka patiesībā tak lv ir ļoti daudz skaistu sieviešu, daudzas sevi kopj utt. loģiski, ka mūsu bāleliņi ir izlepuši līdz nemaņai. viņi grib sev mājās modeli, kas būtu ne tikai laba gultā, bet arī gudra, laba mājsaimniece, nereti ir svarīgs pat faktors, lai sieviete būtu pastāvīga, pelnītu labi...

un te nu man jāatsauc atmiņā reiz žurnālā lasītais:

1. vīrietis teica, ka sieva ir liela greznība(neprecas, jo ir tak jānodrošina siev);

2. lasīju ar, ka sieviete pēc darba negatavo ēst. tā būtu pārāk liela ''uzupurēšanās''. to dara viņas vīrs(nezinu vai viņš strādā ar vai abi ēd pusfabrikātus :-D

jūs esiet supersievietes? ).

tātad jūs esiet supersievietes savam vīram/draugam?

ko vispār domājiet par šo tēmu? kā nekā šievietes arī ir sākušas dinozaurus medīt!

15.01.2011 13:06 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Bet pati par tādu sevi neuzskatu, jo man vēl daudz jāmācās un jāapgūst dzīvē.
17.01.2011 18:19 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es esmu perfekcioniste, man ir jābūt supersievietei, tiesa, Māte Daba man ir iedalījusi dažus trūkumus izskatā. Es necenšos būt ideāla tiem, kas to nav pelnījuši, man patīk būt ideālai sev, jo tad es varu apgalvot, ka esmu 100% izdarījusi visu, ko esmu spējusi. Man patīk notušēt savus trūkumus ar labām īpašībām, tāpēc atļaujos būt traka, interesanta, emocionāla, pozitīvi uzvilkta... Bet to visu tikai SEVIS dēļ.
Ēst gatavot gan es varu arī kādam citam un māju uzkopt īsti nav bijusi problēma. Bieži ļaujos paslinkot, tik un tā neviens neredz, ar draugu kopā nedzīvoju...
17.01.2011 18:32 |

Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
Nu, ja supersieviete domāta tāda, kas katru dienu raujās melnās miesās darbā, pēc tam stāv seksīga visu vakaru pie plīts, kamēr vecis skatās TV, un beigās vēl ir zvērs gultā, tad es viennozīmīgi sev neesmu supersieviete un man līdz tam ir tālu. :D
17.01.2011 19:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits