Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

spēles pieaugušajiem

 
Reitings 94
Reģ: 05.03.2009

sveiki,vai varat ieteikt kadas speles vai aktivitates pieaugusajiem,bet tadas lai butu lai ar so spelu vai ativitatu palidzibu varetu savstarpeji iepazities tuvat,ceru uz ieteikumiem.

P.S.nekads sakars ar sex

14.01.2011 22:19 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Pameklē meklētājā, tur daudz tēmas, varu piemest vienu foršu, man vismaz patika manu draugu reakcija un tas pārsteigums :-D -

Atrakcija gan ir pavisam īsa, bet efektīga! Visi ballītes dalībnieki sastājas aplī, taču spēles vadītājs (tam noteikti jāzina "āķis") iekārtojas apļa vidū un izklāsta noteikumus. Ideja ir tāda, ka visi aplī stāvošie cieši sakrampējas ar elkoņiem, spēles vadītājs katram iečuksta ausī kāda dzīvnieka vārdu (piem., lapsa, vilks, zaķis utt), piebilstot, ka katram tiks nosaukts cits dzīvnieks. Līdz ko vadītājs ir nosaucis dzīvnieku, tam, kuram tas tika iečukstēts ausī aši ir jācenšas satupties. Spēlē valda milzīga spriedze, jo blakus stāvošie nedrīkst ļaut kaimiņam satupties! Āķis ir tāds, ka vadītājs visiem iečukst vienu un to pašu dzīvnieku un dalībnieki lielā jaudā vienlaikus ir gar zemi. Vadītājam ir jābūt ar "ātrām kājām" jo, gar zemi esošie, dalībnieki parādā visticamāk nepaliks!!!
14.01.2011 22:21 |
 
10 gadi
Reitings 4901
Reģ: 29.01.2009
es zinu vienu horoskopu spēli.
Spēles vadītājs sadala visus pa pāriem, dod laiku "pārim" iepazīties un tad katram jāpastāsta nedaudz par savu pārinieku: kas viņš ir pēc horoskopa, kādas ir viņa raksturīgākās iezīmes, ko vispār patīk darīt! :)
Kad visi ir pastāstījuši, tad seko 2.raunds - horoskopiem jāsavienojas pa bariņiem un kopā jāparāda kāds priekšnesums, kas ataino šo horoskopa zīmi, tur var parādīt jebkādu rakstura īpašību vai to, ko patīk darīt šai horoskopa zīmei visvairāk ;) Tas tāds bik intelektuāls pasākums :)
14.01.2011 22:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits