Šovakar gribu savu veci izvilkt ārā. Un pati gribu garšīgi paēst. :-)
Iesakiet kādu vietiņu, kur pasēdēt, paēst un kur samērā normālas cenas. Un vai vispār Jūrmalā ir Chilli pica, jeb kāda cita picērija? bet kopumā der jeb kāda jauka vieta :-D
Tajā Lulu picērija Dubultos izvēle nav diez ko liela :( Dažreiz, kad vakarā gribās picu, tur eju, bet nu tur parasti 3-4 picas, no kurām izvēlēties... vismaz vakarā tā.
Jā ar Lulu tā ir :-| bet nu tas jau tik tāds ieteikums! ja nu tomēr der :-D Tur kādreiz strādāja visu diennakti bet tagad tik līdz 23:00, tas stulbi, jo dažreiz naktīs nav ko darīt un gribas pabraukāt un picu apēst, jo uz Rīgu negribās kulties :-D
Niky22
jā, man arī tas bija nepatīkams pārsteigums, ka vairs nestrādā pa nakti... varēja tik forši nakts vidū aizskriet pēc picas šķēlītes (l) :-D
tagad, ja traki gribās, pasūtam no čili picas - tur piegāde darba dienās līdz 1-iem, brīvdienās - vispār līdz 6-iem, un Dubultos vēl skaitās kā pa Rīgu un par piegādi nav jāmaksā (l) :-D
kauguros jau vēl ir Miča pica, ja tieši picu gribas! Man patīk arī japāņu restorāns, kas ir mellužos... Bet Kūriņš viennozīmīgi, jo tur vienmēr ir garšīgi! Majoros ir ļoti daudz vietu! Var pastaigāt pa Jomas ielu (pasalt) un tad izvēlēties vietu kur sasildīties! :-)
Nezinu gan, vai tas tev derēs, bet garšīgākā konditoreja LV, kur esmu bijusi ir Lielupē, drusciņ aiz Lielupes rimi- Kalna Krastu Raušu Fabrika. :) tur ir tiešām brīnišķīgi konditorejas izstrādājumi, arī diezgan lēti.
Bet ja tā sāku domāt- īsti pat Jūrmalā tiešām nav kur paēst, vismaz es-Jūrmalniece ar 19gadu stāžu (:D) nevaru tagad tādu vietu iedomāties..