Murgs, ne attiecības

Reitings 34
Reģ: 19.10.2009

Sveikas, meitenes! :-)

Nezinu pat ar ko, lai sāk...Attiecībās ar savu vīrieti esmu nonākusi neapskaužamā situācijā. Tas ir murgs, ko es šobrīd izdzīvoju. Liekās, ka dzīve ir apstājusies un es spēju eksistēt tikai no nervu un miega zālēm. Ģimene man ir svarīgākais pasaulē. Ja nav tās, tad neko man arī nevajag. Mums ir mazais, dzīvoju mājās, vīrs pelna naudu ar melnu darbu, viņš nodarbojās ar metālapstrādi. Telpu daudz, putekļu arī un vienam visu paveikt ir grūti, es to saprotu. Vasarā, kādu darbiņu pie viņa prasīt atnāca kāda 14-gadīga meitene. Vīrs viņu pieņēma- saka, lai jau piepelnās bērns pa vasaru, ja grib. Viņa tur slauka, tīra, nu vienvārdssakot- piepalīdz tajos saimnieciskajos darbos. Viss tas bija pieņemams līdz dienai, kad šī palīdzība pārvērtās manuprāt, vājpprātā. Ģimene tika aizmirsta. Tagad visur līdzi braukā šī mazā meitene (nu jau viņai ir 15) Vīram bieži jābraukā uz Rīgu darīšanās un visur viņa tiek ņemta līdzi...Viss viņai tiek nopirkts. Viņa tiek vesta izklaidēs uz kalniem, uz izklaides centriem, pa veikaliem, pa...visur, kur brauc viņš pats. Kad es prasu, kāpēc Tu mūs nekur neņem un ar mums negribi laiku pavadīt- viņš saka, nezinu- Tu man masīnā mūziku neļauj skaļi klausīties! Kā mani tracina tie saldie meli, tie pliekanie iemesli, tas nav vārdos izsakāms! Meitene šobrīd mācās 9.klasē. Skolu basto, lai atkal iesēstos mašīnā un ieņemtu manu vietu. Katru nedēļās nogali un darbdienas vakarus viņa pavada pie viņa, darbnīcā. Brīvdienās tur paliek pa nakti, bet nekas jau starp viņiem neesot, tā viņš man saka!!! Meitenes mātei arī nav iebildumu, jo naudu māte pelna viena pati, bez vīra. Ģimene ir nabadzīga, daudzbērnu, un meitenes mātei tā ir savā ziņā atslodze, ka meita i naudiņu saņem, i viss viņai tiek nopirkts, tikai nez, kā viņa uztver savas 15 gadīgās meitas un 43 gadīgā vīrieša attiecības?! Tā, kā normu? Viss ok., ka meita naktīs dzīvo pie precētiem večiem, basto skolu un ej nu sazin, ko vēl tur dara? Kad es vīram prasu, jautāju, kāpēc tā, kas un kā, atbilde ir viena- es negribu par to runāt, man negribas taisnoties un beigās vēl sāk bļaut un ārdīties, ka es pārāk daudz jautājumus uzdodu un gribu zināt, kas viņam var būt kopīgs ar šo bērnu, ka viņa spēj aizstāt ģimeni? Atbildi jau es pusgadu gaidu. Cik var klusēt, melot, neatbildēt, izlikties un galu galā sēdēt uz diviem soliem vienlaicīgi? Nesaprotu, ja mīl, vai tā rīkotos? Laikam nē. Esmu jau vairākas reizes lūgusi pārtraukt jebkādas attiecības ar šo meiteni, bet pretī esmu saņēmusi vai nu uzbļāvienu, ka esmu apnikusi, vai vienkārši dusmu pilnu klusumu...kā pret sienu! Jaunajā gadā nosolījās, ka turpmāk visu būšu es, bet tie bija tikai solījumi, atkal viss ir pa vecam. Nav vairs spēka. Nav kur iet, nav, kur aizbraukt un aizmirsties. Esmu es ar sagrautu, saskārpētu dvēseli un satrauktais mans mazais, jo visu redz un jūt. Arī viņam tēva pietrūkst, jo viņšs dzīvo tik pa darbu. Bailes pat domāt par viņa seksuālām attiecībām ar mazgadīgu meiteni...es nojūgtos, ja manas domas un apkārtējo aizdomas apstiprinātos!

Ko Jūs, meitenes, domājat par šo? (t)

14.01.2011 12:23 |

Reitings 34
Bet varbūt tomēr pēc muļķes, un viņa lepna, ka par spīti viņas vecumam un izskatam, ir atņēmusi sievai vīru un nu jūtas, kā uzvarētāja un kaut kas vairāk, par pumpainu tīni, kuru visi apbižo?
15.01.2011 18:45 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
bitīt_matos
es domāju, ka viņa vispār neko no tā nesaprot.
15.01.2011 18:51 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
domāju, ka Tev kaut kā gudri jāizplāno un jāpanāk savs :)
15.01.2011 18:51 |

Reitings 34
Es tieši par šiem "gudriem" plāniem prātoju visu laiku. Nezinu, ko un kā un no kura gala, lai šo kamolu sāk šķetināt.
15.01.2011 18:54 |

Reitings 768
es laikam no sākuma izvērtētu, kāda viņa ir.pelēka, nobijusies, kautrīga pelīte? vai tāds lecīgs problēmbērns?

ja saki, ka viņa Tev zūd no acīm, tad tomēr kaut kāds respekts pret Tevi ir laikam. varbūt viņai ir kāda cita autoritāte bez Tava vīra? kāda skolotāja?
15.01.2011 18:59 |

Reitings 34
Jā, pazūd gan- domāju, ka kautrējās, jo tīri cilvēkos viņa tiešām ir pelēkā pele, bet ej nu sazin, kāda viņa ir patiesībā un kāda būtu šajā situācijā. Lai gan, nedomāju, ka lektos- drīzāk, aizstāvētu manu vīru un teiktu, ka nekā tur nav, ka viņa tikai strādā un tādā garā. Par autoritātēm? hmmm...laikam neviena cita viņa nav, izņemot manu vīru, ja reiz tikai tur ir atradusi patvērumu. Viņai vispār ir sliktas attiecības ar saviem vienaudžiem un radiniekiem- neviens viņu nepieņem un atsumj. Uz vienas rokas pirkstiem var tuvas draudzenes saskaitīt. Tāda maza, kompleksaina meitene.
15.01.2011 19:03 |

Reitings 768
grūti kaut ko ieteikt, jo nezinam visu, kā arī nav bijusi tāda pieredze. ja ir kā aprakstīji tikko, tad iespējams, ka viņa tiešām nesaprot vēl neko no laulības attiecībām. jo, cik saprotu, dzīvojiet mazpilsētā. viņa droši vien nav tik gudra, kā saka - jauna un dumja :) pašlaik man šķiet, ka Tev vajadzētu iedzīt viņā riktīgu respektu kaut kādā veidā un nolikt pie vietas. jautājums, kā to izdarīt :)

p.s. ticu, ka viņai un Tavam vīram nav intīmas attiecības.
15.01.2011 19:12 |

Reitings 768
jums nav dārzs? uz vasaru atrod kādu džeku, kas varētu strādāt viņas vietā un viņa lai ravē dārzu :D
15.01.2011 19:23 |

Reitings 34
:-D džeks jau ir atrast, kurš vīram palīdz, bet tikai tā klikata nekur pazust netaisās. Vispār, tie palīgi nāk un iet, bet viņa paliek un paliks, izksatās, ka mūžam, ja es viņu nenorakšu pirmā :-D Vīrs viņu aizstāv, ka viņš nevar viņu "pasūtīt", jo tad viņai vispār neviena pie ka griezties nebūšot. Nu un ko man tagad darīt- varbūt šveices ģimenīti izveidot un dzīvot trijatā?! :-D kāds absurds!!! te nu jebkurā gadījumā, ja vien es un ģimene viņam ko nozīmētu, būtu jāsaprot- ja tas grauj mūsu attiecības, mūsu ģimeni, tad no viņas viņam ir jāatvadās- visu mūžu jau neauklēsies ar šo meiteni. Agrāk vai vēlāk viņa izaugs un viņai arī vajadzēs tādu veidot.
15.01.2011 19:53 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
ne šveices ģimene, bet zviedru :-D
15.01.2011 19:59 |

Reitings 112
Reģ: 13.08.2009
Ja jau vīrietim ir novirzes uz mazām meitenītēm, tad uzmani savu sīko, lai nesāk vēl tam bāzties virsū. Kas tik nav dzirdēts :-|
15.01.2011 20:10 |

Reitings 2677
bitīt_matos
Es domāju un izdomāju :D ka šādā veidā ,ka tu neliecies ne zinis, par to,kas notiek, viņa jūtas vēl krutāka un foršāka, nekā ,ja tu viņai acis izskrāpētu...
15.01.2011 21:01 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es parlasiju visu velreiz...Suncei vispar loti logiska doma,bet ,ja bitit matos noliedz pilnigi ,tad atkrit!!!
Ar to meiteni nav verts runat-tur ir pubertate un vel "dievs tikai zin" ,kas vel galva!!!
Pec ta ,ka virs nevelas ar tevi sex,var daudz izsecinat :-O !Saja vecuma sakas viriesu "menopauze",kad vini ir uzburti uz jaunam,kadreiz pat loti jaunam meitenem! (t)
Es laikam runatu tikai ar viru-pateiktu ,ka viss-eju pie mammas uttTad jaskatas pec reakcijas-varbut paradas kaut kads izskaidrojums vina darbiba!Vienigais ,ko es ieteiktu pedeja bridi,ja ej prom-nekadas raudasanas,kliegsanas,histerijas!Tas ir jadara ar tadu sajutu ,ka tevi aiz durvim gaida virietis,kuram sis blakus nestav!!! |-)
Varbut ir laiks mainities,mainit visu |-) !!!!Varbut tiesam tev nevajag sagaidit vecumdienas kopa ar so cilveku-nav ta verts!
15.01.2011 21:16 |

Reitings 34
Mademoiselle, domā? :-D un kas viņai tā liek domāt- tas, ka es tik mierīgi to uztveru? Nezinu, vai viņa maz zin, kā es to uztveru, bet es tā sēdēju un man arvien vairāk sāk vienas meitenes ieteikums iepatikties- es viņam pasaku, ka man nav pretenziju pret viņu attiecībām, bet tādā gadījumā, ja es palieku mūsu dzīvoklī, viņš man maksā konkrētu summu katru mēnesi un, ka viņam nav iebildumu pret to, ka es veidoju jaunas attiecības. Nezinu, ko es varētu zaudēt- kā Sunce teica- to, kas jau ir zudis? Skarbi, bet samierināties ar viņa sānsoļiem jau pusgada garumā es laikam nespēšu nekad...
15.01.2011 21:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Bitit matos-ta doma nav slikta,bet loti saubos ,vai tev pasai patiks skatities uz visu,kaut ari naudina naks... -atceries ,ka jums ir ari bernins!
Ja juk ,tad juk-neskaties atpakal!!!Jasak viss no gala!!!
Es piemineju pirmo piemeru tapec ,ka tur sieviete par visu cenu gribeja dabut viru atpakal!!!Dabuja ari!!! :-)
15.01.2011 21:23 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Ja esat precējušies un nav laulības līguma, tad šķiroties savāc pusi no kopējās mantas. Un manuprāt sākuma kapitāls tas būs pietiekams.
15.01.2011 21:25 |

Reitings 2677
bitīt_matos
jā, domāju, savādāk tavam vīrma acis aizkritušas, secin'jaums, neprecēties ar vecākiem vīriešiem , būs problēmas.. :D

es laikam neesmu tik mierīga...kā tu, tāpēc būtu ātrāk un asāk reaģējusi uz to visu :D
15.01.2011 21:26 |

Reitings 34
Precējušies mēs neesam, bet domāju, ka viņam nebūtu iebildumu, ja es šo to arī savāktu. Par to vecumu runājot- ja neprecēsimies ar vecākiem, tad neizbēgami vecums pienāks tāpat un arī tad, pastāv iespēja paklupt! Esmu viņam agrāk teikusi, lai saka patiesību, ka man ir grūti tajos saldajos melos klausītos. Esmu teikusi pat, ka braukšu tad pie mammas, uz ko atbilde ir bijusi- brauc, ja tāda ir Tava vēlēšanās, es arī esmu lepns! Nu redziet, pašas, kā ar tādu, lai runā. Tur pat piedraudēt nav ar ko. Neko viņam nepadarīsi- kā pret sienu. Laikam jau tikai bērna dēļ viņš mani vispār pacieš. Par viņu viņš ceļās un krīt.
15.01.2011 21:34 |

Reitings 2677
bitīt_matos
nu, pasaki, ja viņš neizbeigs savu sakaru, tad bērnu viņš neredzēs..
15.01.2011 21:42 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Lasu, lasu tos komentārus un arvien vairāk sāk šķist, ka nav vērts ar veci runāt un uzreiz pie smagās artilērijas ķerties.
Es Tev iesaku aizbraukt uz darbu, pasaukt meiteni un zem četrām acīm parunāties. Pastāsti draudzīgā balsī kā Tu jūties, ka Tev ir grūti vienai ar bērnu bez vīra, arī bērnam ļoti pietrūkst tēva uzmanības un laika. Tā cilvēcīgi. Apjautājies, kā viņai iet, kā viņai ar mammu iet, kā ar citiem skolasbiedriem-lai viņa pastāsta. Es saprotu, ka uz viņu dusmojies, bet iedomājies, ka viņa ir nevis sāncense, bet apjucis bērns, kam trūkst uzmanības. Radi ilūziju, ka esi pret viņu draudzīga, bet tā lai viņa tev līdz galam notic. Varbūt kaut kā viņai var mainīt ārieni un palīdzēt nocopēt viņas vecuma džeku?

Es uzstāju uz šo variantu, jo man pašai tīņa gados bija saķeršanās ar divām greizsirdīgām sievām. Viena man klupa virsū un man bija interese viņu pakaitināt un kaut arī viņas vecis mani neinteresēja, centos ar viņu saglabāt kontaktu, lai ieriebtu sievai. Pēc laika uzradās otrs (abos gadījumos sakaru uzsāka vīrieši nevis es) un viņa sieva, kad uzzināja, tā arī pateica, ka viņai tā laulība ir ļoti svarīga un viņa jautāja, vai tiešām vēlos izpostīt ģimeni? Bet viņa to tā ļoti cilvēcīgi teica, man viņas palika žēl un to veci pasūtīju dirst :D

Vismaz pamēģini. Ja nesanāks, tad tik šķiries. Un nevajag tik lecīgi pret viņu izturēties- tā tu tikai viņai uzdzīsi vēlmi konkurēt un cīnīties par veci. Bet tev taču to nevajag, vai ne?
15.01.2011 22:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits