Murgs, ne attiecības

Reitings 34
Reģ: 19.10.2009

Sveikas, meitenes! :-)

Nezinu pat ar ko, lai sāk...Attiecībās ar savu vīrieti esmu nonākusi neapskaužamā situācijā. Tas ir murgs, ko es šobrīd izdzīvoju. Liekās, ka dzīve ir apstājusies un es spēju eksistēt tikai no nervu un miega zālēm. Ģimene man ir svarīgākais pasaulē. Ja nav tās, tad neko man arī nevajag. Mums ir mazais, dzīvoju mājās, vīrs pelna naudu ar melnu darbu, viņš nodarbojās ar metālapstrādi. Telpu daudz, putekļu arī un vienam visu paveikt ir grūti, es to saprotu. Vasarā, kādu darbiņu pie viņa prasīt atnāca kāda 14-gadīga meitene. Vīrs viņu pieņēma- saka, lai jau piepelnās bērns pa vasaru, ja grib. Viņa tur slauka, tīra, nu vienvārdssakot- piepalīdz tajos saimnieciskajos darbos. Viss tas bija pieņemams līdz dienai, kad šī palīdzība pārvērtās manuprāt, vājpprātā. Ģimene tika aizmirsta. Tagad visur līdzi braukā šī mazā meitene (nu jau viņai ir 15) Vīram bieži jābraukā uz Rīgu darīšanās un visur viņa tiek ņemta līdzi...Viss viņai tiek nopirkts. Viņa tiek vesta izklaidēs uz kalniem, uz izklaides centriem, pa veikaliem, pa...visur, kur brauc viņš pats. Kad es prasu, kāpēc Tu mūs nekur neņem un ar mums negribi laiku pavadīt- viņš saka, nezinu- Tu man masīnā mūziku neļauj skaļi klausīties! Kā mani tracina tie saldie meli, tie pliekanie iemesli, tas nav vārdos izsakāms! Meitene šobrīd mācās 9.klasē. Skolu basto, lai atkal iesēstos mašīnā un ieņemtu manu vietu. Katru nedēļās nogali un darbdienas vakarus viņa pavada pie viņa, darbnīcā. Brīvdienās tur paliek pa nakti, bet nekas jau starp viņiem neesot, tā viņš man saka!!! Meitenes mātei arī nav iebildumu, jo naudu māte pelna viena pati, bez vīra. Ģimene ir nabadzīga, daudzbērnu, un meitenes mātei tā ir savā ziņā atslodze, ka meita i naudiņu saņem, i viss viņai tiek nopirkts, tikai nez, kā viņa uztver savas 15 gadīgās meitas un 43 gadīgā vīrieša attiecības?! Tā, kā normu? Viss ok., ka meita naktīs dzīvo pie precētiem večiem, basto skolu un ej nu sazin, ko vēl tur dara? Kad es vīram prasu, jautāju, kāpēc tā, kas un kā, atbilde ir viena- es negribu par to runāt, man negribas taisnoties un beigās vēl sāk bļaut un ārdīties, ka es pārāk daudz jautājumus uzdodu un gribu zināt, kas viņam var būt kopīgs ar šo bērnu, ka viņa spēj aizstāt ģimeni? Atbildi jau es pusgadu gaidu. Cik var klusēt, melot, neatbildēt, izlikties un galu galā sēdēt uz diviem soliem vienlaicīgi? Nesaprotu, ja mīl, vai tā rīkotos? Laikam nē. Esmu jau vairākas reizes lūgusi pārtraukt jebkādas attiecības ar šo meiteni, bet pretī esmu saņēmusi vai nu uzbļāvienu, ka esmu apnikusi, vai vienkārši dusmu pilnu klusumu...kā pret sienu! Jaunajā gadā nosolījās, ka turpmāk visu būšu es, bet tie bija tikai solījumi, atkal viss ir pa vecam. Nav vairs spēka. Nav kur iet, nav, kur aizbraukt un aizmirsties. Esmu es ar sagrautu, saskārpētu dvēseli un satrauktais mans mazais, jo visu redz un jūt. Arī viņam tēva pietrūkst, jo viņšs dzīvo tik pa darbu. Bailes pat domāt par viņa seksuālām attiecībām ar mazgadīgu meiteni...es nojūgtos, ja manas domas un apkārtējo aizdomas apstiprinātos!

Ko Jūs, meitenes, domājat par šo? (t)

14.01.2011 12:23 |

Reitings 34
Si...Tev tur pilnīga taisnība! Tā arī ir, kā Tu saki- nav jau vairs spēka cīnīties, ja uz manis ir nospļauties.
Suncīt, cik reizes? Varbūt vienreiz mēnesī, kad jābrauc uz Rīgu, mazam kaut ko nopirkt, vai nu, uz veikalu iepirkties. Bet tā, tuvāk kopā- tieši tās 2x gadā arī ir bijušas tās vienīgās, kopā būšanas reizes. Es ļoti vēlos šīs attiecības saglabāt, ļoti, bet jo vairāk ar Jums runāju, jo dziļākā mežā brienu un arvien vairāk apzinos to patieso situāciju. Man sāk likties, ka es cīnos ar vējdzirnavām.
14.01.2011 17:35 |

Reitings 286
Reģ: 29.01.2009
Ja jums nav seksa, jums tās attiecības jau sen ir beigušās!!! Pamosties! Neviens vīrietis ilgstoši bez seksa nedzīvo... loģiski, kur viņš to ir atradis. Tā ir viņa miļākā 100%, tur pat vairs nav šaubu.
14.01.2011 17:36 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Diemzheel,piekritiishu Mertisai.
Man pashai gribeetos zinaat iemeslu ,kaapeec tavs viirs ir taa riikojies un turpina riikoties. visam ir iemesls.pat nezinu ,kaa lai juus kaut ko risiniet,ja vinjsh neklausaas.Tieshaam aizbrauc kaut kur,kur tu nebuusi viena un kur sanjemsi atbalstu,padomu.....
14.01.2011 17:41 |

Reitings 2279
Runa pat nav par seksu! Ja jūs kopā (!!!!) kaut vai vienkārši ejot blakus esat bijuši tikai vienu reizi mēnesī un arī tikai tāpēc, ka ir jābrauc noprikt kas tāds, kas vajadzīgs viņa bērnam, tad piedod, bet par KĀDĀM attiecībām Tu runā? Ko tu gribi saglābt? To, kā jums nemaz nav? cik sen tā ir? Kad sākās? tikai tad, kad atnāca tā meitene uz darbu? Vai varbūt vēl iepriekš? Un kā bija sākumā?
jūs vispār esat precējušies vai vienkārši dzīvojiet kopā???
P.s. zini, ko es teikšu - es par TĀDU vīrieti necīnītos! Bet pirmām kārtām, es droši vien nebūtu pieļāvusi, ka tas viss nonāk TIK tālu!!! Ja tā godīgi - jūs taču nemaz neesat kopā! Vairāk tas atgādina šķīrušos pāri, kur vīrs maksā sievai naudiņu - tā saucamos uzturlīdzekļus, tiekas ar bērnu un šad tad palīdz sievai pa vecai draudzībai...

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es lieku 2% no 100%, ka viņie nav sekss. piedod, bet tavam pusmūža gados esošajam vīram ir mīļākā, lai arī tu viņu sauc par bērnu...padomā tak? vai tad tam bērnam jau pāris gadu nav tik mr, krūtis izaugušas, figūra daudz maz laba...
vīrs izmanto situāciju, jo zin, ka tu nepelni, nav kur iet...
es laikam paciestu, lidz viss nostabilizētos(bērns būtu tik liels, ka skolā iet), atrastu darbu un pamestu tādu badmiru.

Reitings 34
SJP, es galvu lieku ķīlā un roku uz sirds sacīdama- ka mēs dzīvojām, kā cimds ar roku, jeb kā paši smējāmies, ka katliņš ar vāciņu. Dzīve vienam bez otra nebija iedomājama. Mēs viens otru jutām no pus vārda, mēs domājām, mēs pat klusējām vienādi un elpojām vienā ritmā. Viss sākās, jeb viss pārvērtās pēc tā, ka viņam mēģināja to darbnīcu uzlauzt. Katru nakti viņš tur uzturējās, teica, ka ielikšos restes un braukšot mājās pa naktīm atkal, bet gāja laiks- ne restes, ne paša un tad, kā piedeva uzradās viņa un talāk, jau Jūs ziniet.
14.01.2011 17:42 |

Reitings 34
Agucīt, kādas krūtis, kāda figūra- viņa taču ir maza, tieva meitene, kura knapi spēj kājās nostāvēt, jo izskatās, ka viņa tūlīt sabruks. Viņai nekāda skata nav, kaut mr. jau noteikti kādu laiku ir. Bērns, viņa visās vārda izpausmēs ir tiešām bērns. Cik labi, ka es pastāstīju Jums savu sāpi- gan vieglāk palika tīri emocionāli, gan arī skaidrāk kļuva tas, ka tur nav vairs par ko cīnīties. Attiecības mums tiešām laikam jau sen ir beigušās un laiks ir atvadīties. Es tikai vēl kādu laiciņu te uzturēšos. Es saņemšos, iekrāšu nedaudz naudu un braukšu pie vecākiem. Lai tur kā mums ies, bet es būšu emocionāli brīva veidot jaunas, skaistas attiecības, kurās nebūs asaru, melu un nodevības!
Paldies, Jums, mīļās meitenes! :-)
14.01.2011 17:52 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
Sanjemies un noturi savu meerkji liidz galam! no visas sirds iesaku. Lai veicaas!
14.01.2011 17:54 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
šitādus tekstus no tevis negaidīju, jo likās, ka sevi mierini ar domu, ka starp viņiem nekā nav :-D
malacis, ka sa'nnēmies
14.01.2011 18:04 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Nesaprotu, par ko Tu cepies. Tev zem 30, viņam 43. Jums pašiem ir kāda 15 gadus liela starpība. Ir veči, kas paniski baidās novecot- viņiem vajag visu laiku blakus kādu jaunāku, jo tā viņi jūtas jaunāki. Tas ir viens variants. Otrs variants- vienlīdz ticams, ka viņam ar to meiteni nav nekādu romantisku attiecību, ka viņam vienkārši viņas ir žēl un viņš viņai cenšas aizstāt tēvu, tā teikt altruisma balss ierunājusies.
Ko darīt Tev?
Es tavā vietā netēlotu no sevis to, kas neesi. Aizbrauc kādu reizi līdzi pie veča uz darbu un divatā parunā cilvēcīgi ar to meiteni. Pajautā vai starp viņiem ir kaut kas vai nav, kas īsti notiek, utml. Nepārmet, bet esi iejūtīga, taktiska un tā arī pasaki- ka dalīt savu gultu ar citu negribi- ja starp viņiem kaut kas ir, lai viņa saka un tu viņai veci atstāsi. Ja būsi pati cilvēcīga, arī no meitenes saņemsi cilvēcīgu attieksmi. Tālāk ir divi varianti- vai nu viņš ar viņu guļ vai neguļ. Ja neguļ, tad ierosini, lai vīrs darbā paņem vēl vienu palīgu- džeku, kas varētu pieskatīt uzņēmumu naktī. Ja nav ar mieru, tad dari tāpat, kā gadījumā, ja viņš ar viņu guļ, proti, pasaki, ka Tev ir ok situācija- ka tu to pieņem, bet ar nosacījumu, ka viņš tev mēnesī maksā konkrētu summu un neiebilst pret to, ka tu veido jaunas attiecības. Pārvācies uz Rīgu, atrodi citu brīvu veci,strādā pati un sāc normālu dzīvi. Cik tad ilgi vedīsi pie prāta cilvēku, kam par tevi nospļauties? Kas vainīgs situācijā? Nu protams tas, ka vecim pusmūža debilisms sācies :D Turies, būs labi! Galvenais neļauj sev sabojāt dzīvi!
14.01.2011 20:53 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
varbūt netieši, caur citiem cilvēkiem var tai sīkajai kaut ko aizrādīt, ja pati nevēlies. nezinu, vai mūsdienu jautatnei ( :D ) tas kaut ko dotu, bet, kad biju sīkā braucu skolas ekskursijā, kur gidam bija bišķi zem 40 un viena no pēdējo klašu meitenēm vislaik ar viņu koķetēja, dauzījās un tad kāda skolotāja ar meiteni aprunājās, pastāstīja, ka gids ir saderinājies un, lai viņa piedomā pie savas uzvedības un nebāžas virsū. meitene to bija ņēmusi vērā.
14.01.2011 21:49 |

Reitings 2059
Briesmīga situācija. Iekasē no viņa naudu cik vien vari un ķer ķoferi.
14.01.2011 21:55 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Tik žēl Tevis!
Piekrītu tam, ka izmanto viņa naudu, lai uzsāktu savu jauno dzīvi ;)
14.01.2011 21:57 |

10 gadi
Reitings 233
Iekraj naudu un nostadi fakta prieksha ES AIZEJU... un ar visu bernu...
tad jau redzes ko vinjs teiks----->varbuut atnaaaks viss runaajamais valja :-|
Otrs variants ko es dariiitu noalgotu privatdetektiiivu,kuri nemaz tagad tik daaargi nemaksaaa,paris foto,kas kaut ko pierada un pie viira...
Jo ja tiesham starp vinjiem ir tada veida attiecibas TAS IR KRIMINALNOZIEGUMS!!!!!
:-P
15.01.2011 00:51 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Miss Sporty
Filmas mazāk vajag skatīties :-D Tu domā, ka viņi mīlas priekus baudīs publiskā vietā vai labi izgaismotā telpā bez aizkariem? Un foto manuprāt vispār neskaitās pierādījums- tagad tak fotoshops rullē. Un pat ja izdotos noķert kadru, tad bildē ir jābūt redzamām abu personu sejām- kāda varbūtība pie loga stāvot tādu kadru noķert? :D
15.01.2011 01:35 |

10 gadi
Reitings 233
Tici vai neee...viss skaitas...
Ir bijusi pieredze liidziiga gadijumaa :-)
Samaksaats tika 120ls par paris dienu darbu----->talak sekoja leiliska uzvara tiesas prava un tiesham iespaidiga summa bankas konta!! :-D
15.01.2011 01:55 |

Reitings 2224
Šausmas (t) Es nesaprotu, diezgan bieži pēdējā laikā dzirdu kur vīrieši ar jauniem skuķiem kopā...
Šis izskatās tieši tāds pats gadījums :o
15.01.2011 01:58 |

Reitings 14
Reģ: 25.04.2010
Es piekrītu visām tām meitenem, kuras saka,ka tev vajadzētu padzīvot kādu laiku pie vecākiem vai draudzenes :) Tā tu viņam parādīsi, ka tev ir savs raksturs un ka tu neesi nekāda marionete.. Un 99% varu apgalvot, ka viņam pašreiz ir pusmūža krīzes vecums!
15.01.2011 02:02 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pirmkart paldies ,ka padalijies ar savu sapi!!!Es nezinu,varbut atkartosos,vai pateiksu kaut ko, ko kada jau teikusi-nepaspeju izlasit visus komentarus,bet gribu ieteikt kaut ko pavisam citu!!!Tas ,protams ,ari atkarigs,cik tu gribi palikt kopa ar savu viru pec visiem minejumiem...ir bijis, nav bijis sex ar to meiteni utt.
Es ieteiktu tev pilnigi pieverst uzmanibu tikai SEV(es domaju tiesi areji,iekseji saturet mieru) pieverst uzmanibu ,lai bernins nebutu traumets...stridi utt!Tas nozime ,tev jaizskatas labak ,ka nekad vel neesi izskatijusies,jauzvedas ta ,ka vispar nekas nav noticis-pilnigi nekadas dramas -ignore!!!Pirmaja momenta liekas,ka esmu saspiedusi galvu durvis !!!Nekad tev so metodi neieteiktu,ja nezinatu ,ka tas nostrada kolosali!Tas ir gadijuma ,ja velies viru saglabat!!!Dramas taisot ,klaigajot utt-visu tikai sabojasi-nav verts pieradit taisnibu!!!Tev isi sakot ta "jauna Dama" ir "japartrumpo" visada zina!!!
Tici man -vinam nekad vairs neienaks galva jaunakas meitenes...ja pacentisies!!!Tiesam veiksmi!!!Ka jau teicu-parbaudits gajiens!!! |-)
15.01.2011 03:26 |

10 gadi
Reitings 233
Emanuellee
Tu man 99.9% atgaadini vienu no manam labakajaaam drauudzenem :-P
raxtibas stils utt :-P
bet tas ko tu teiCI------------->KULAKS UZ ACS :-D :-D :-D
SUPPER
15.01.2011 03:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits