var ar visiem, bet ieteicams ar sulfate-free. reku piparenei efekts nezūd, bet man liekas, ka man zūd, ja mazgāju ar parastajiem, tāpēc tas ir ļoti individuāli :-P
Es jau vairāk kā gadu taisnoju. Tigi lillā ir sulfare-free, bet reiz biju nopirkusi Veselības ligzdā Pour karite bērnu šampūniņu arī bezsulfātu, tas gan bija labs, bet padārgs..
nu labi, labi :) var meklēt arī aptiekās kaut kādus bērnu, dažos krievu veikaliņos ir, internetā. jāskatās sastāvs, ne vienmēr uz šampūna rakstīts, ka ir sulfate-free. iespējams, arī matu krāsu saudzējošie šampūni var derēt
eeeeee Luxurie , es tikko izgaju cauri saviem e-pastiem, un izrādās, ka keratīnu no tevis arī nopirku :-D tik tas bija kādu laiciņu atpakaļ :-) :-D Var uzzināt par cenām? Vai man labāk uzrakstīt tev uz e-pastu? :-)
Drikst uzdot jautaaajumu????
Kadi jums taagd ir mati?Pec taisnoshanas?
Bija gaiditais rezultats?
Vnk man divas draudzenes vienaa un tajaa pashaa laikaaa aizgaaaja pie frizieres...abas tur seedeeja ntas stundas kameer ar vienu un otru iznjeemaaaas....
un rezultaaats-Vienai draudzenei mati kaa barbijai FANTASTISKI-otrai TIIRAAS SHAUSMAS---tada sajuta kaaa pilniigi salmi,sadedzinati un puse matu vnk noluuza :-O
KO JUS SAKAT?
tas tiri atkarigs no matu strukturas?
Jo kaa jau teicu,viena un taa pati friziere,lidzeklji utt ;-)