Kā pārdzīvot?!

Reitings 4
Reģ: 19.03.2009

Sveiki!

Droši vien jums arī ir bijušas tādas situācijas kā man šobrīd, tādēļ vēršos pie jums mīļās dāmas ar lūgumu.. Vai jūs nevarētu ieteikt kādu tiešām labu metodi vai padomu kā aizmirst bijušo.

īsumā ir ir tā - bijām labākie draugi, sagājām kopā, viņš aibrauca mācīties uz ārzemēm, es apsolīju gaidīt un biju pat gatava pamest visu un doties pie viņa, jo tiešām jutu, ka tas ir TAS cilvēks, bet nē, viņš mani pameta, bet es vēljoprojām nespēju to pārdzīvot. esmu izmēģinājusi gan dusmoties, gan ballēties, gan aizbraukt kautkur prom, esmu mēģinājusi ar viņu izrunāties, esmu pat lūgusies, man liekas, ka visu, bet tik un tā es nespēju.

Viņš man paskaidroja kapēc viņš mani pameta, tas izklausijās apmēram tā - tapēc jo es tevi arī mīlu, bet negribu lai tev būtu jāziedo savi sapņi un mērķi, tas nav tā vērts. Dažreiz man liekas, ka es sajukšu prtātā!!

Lūdzu palīdziet, kā aizmirst cilvēku kuru mīl?!

13.01.2011 04:28 |

Reitings 275
Reģ: 02.12.2010
Sveika!
Ak dievs, vienkārši izlasot tavu rakstu,likās ka tas ir rakstīts par mani. Man bija PILNĪGI tāda pati situācija, puisis ārzemēs, nolēmu gaidīt, beigās pameta, un tāds pats attaisnojums.
Pirmkārt drīzākais attaisnojums ir tas ka viņam ir cita. [jo to es saku pēc pieredzes].
Bet es viņam tiku pāri īsā laikā [kaut vai aizmirsusi viņu neesmu]. Es viņam tiku pāri tad,kad ieraudzīju viņu no sliktās puses. Tad kad viņš mani pameta[pēc 2ām dienām] mēs sastrīdējāmies un es pirmo reizi redzēju kāds viņš var kļūt. Un tas man nesa atvieglojumu redzot, ka neko daudz nezaudēju. Bet tā īsti tiku pāri tad,kad es sāku interesēties par citām lietām, pieviersos mācībām, ballītēm, draugiem. Un sapratu ka attiecības nav svarīgākā lieta uz pasaules. Ir citas. Un man tagad ir pavērušās daudzas iespējas. [arī puišos] :)
13.01.2011 21:40 |

Reitings 275
Reģ: 02.12.2010
Viss ko varu ieteikt. Izbaudi brīvās meitenes statusu. Un vismaz viens ši tāds ar kuru nekas nesanāca ir prom. Gan jau vēl citi būs priekšā :-D
13.01.2011 21:42 |

Reitings 9
Reģ: 18.08.2009
arī es izlašot šo stāstu velku paralēles ar savu dzīvi. man ir līdzīga situācija,tikai ir tā, ka mēs itkā mīlam viens otru, bet kopā būt nevaram, jo nu jau dzīvojam dažādās valstīs. un lai arī nu jau pusotru gadu dzīvoju ar citu puisi, kurš ideāli pret mani izturas, tomēr gandrīz katru dienu par viņu atceros, domāju- kā būtu ja būtu un sirds sāp vēl joprojām, kaut pagājuši jau ir divi gadi.
13.01.2011 21:48 |

Reitings 56
Reģ: 13.08.2010
Laiks - labākais ārsts. Un samierināšanās ar to, ka viss cauri, neļaujot sev sapņot kā būtu, ja būtu... Nerunājot nemaz par centieniem kontaktēties ar to personu.
Un jā, tas attaisnojums izklausās pēc "ja nepieciešams atpakaļ ceļš".
Turies! :-)
13.01.2011 22:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits