Nejēdzīgas attiecības

Reitings 156
Reģ: 29.01.2009

Viss iesākās ne pārāk skaisti. Nebija man princis baltā zirgā. Bija vecis ar VW Passat sudrabotā krāsā. Sava dzīves pieredze, dzīvo kopā ar māti (vai tāpēc, lai lētāk?), darbs - neregulāras haltūras. Šobrīd bezdarbniekos.

Daudz ko var pieciest. Bet tusēšanos mašīnā - ne pārāk ilgi. Uz mājām mani neveda, mammai nerādīja. Jā, jā, VISS notika mašīnā.

Par ko bēda? Par to, ka nerunā. Šķiet, ka varu kliegt, raudāt, šantažēt, sist galvu (nav svarīgi - savu vai viņa) pret sienu, rezultāta nekāda. Nerunā un viss. Es neprasu, lai man katru dienu saka, ka mīl, bet man arī nepietiek ar SMS, kurā ir "sku4aju".

Varbūt esmu pārāk blonda, lai saprastu to cilvēku. Varbūt neuzskata mani par tik nopietnu, lai es saprastu tādas jūtas. Varbūt uztver mani kā bērnu. Vai 30 gados par jūtām nemēdz runāt? Kad satikāmies pirmo reizi, man bija 20, viņam - 29. Vai starpība pārāk liela?

Apnika, ka nerunā. Lai tad nerunā viens. Bet kaut kā izprast vienalga gribas.

12.01.2011 19:21 |

Reitings 156
Šitādas stulbības jau kopš marta...
12.01.2011 20:48 |

Reitings 688
ko lai saku.. vai nu tev nav pašcieņa, vai arī tev patīk tādas attiecības. secinājumus izdari pati.
12.01.2011 20:50 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Tad jau pietiekami ilgi! Pašā iepazīšanās sākumā bija labāka atieksme? Saproti, labāk esi viena nekā kopā ar tādu! Es arī vienu laiku biju kopā ar puisi, kurš man bija tikai tā, nu kā lai saka - tāpēc, ka negribēju būt viena! Bet tad sapratu, ka ja būšu ar viņu, iespējams, nekad nesatikšu tādu, ar kuru būšu patiesi laimīga un tas man deva spēku izbeigt šīs attiecības; padzīvoju kādu laiku viena, un tad uzradās mans tagadējais, ar kuru ir daudz, daudz labāk (l)Neiznieko laiku tādām nejēdzīgām attiecībām!
12.01.2011 20:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Agrita-es gan nedomaju ,ka dzivot kopa ar vecakiem ir kaut kas patologisks!Varbut cilvekam nav naudas,lai nopirktu savu dzivokli,iretu!!!
Es vienmer esmu par to ,ka jadzivo atseviski,jo tiesi ta varbut ir problema,ka vina mamma nevelas nevienu cieminu,meiteni tuvuma!!!Gruti pateikt ,ka ir isteniba,bet liekas ,ka to cilveku kaut kas nospiez-butu labi ,ja tu varetu kaut ko vairak uzzinat!Attiecibas masina ...cik ilgi?Liekas ,ka jus vieno tikai sex? (t)
12.01.2011 21:03 |

Reitings 5395
par runāšanu nerunāšanu - kā jau teica, cilvēki ir dažādi, dažiem vajag ilgu laiku lai atvērtos, daži grib kontaktēties ar domām, starp citu tā ir.. tik bieži otrs cilvēks pasaka to, ko gribēji pats teiks..
12.01.2011 21:06 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
kaa pati teici virsrakstaa-nejeedziigas attieciibas.. un taa vinjsh arii ir. Zinu,ka Tev veel viss labais ir tikai priekshaa. Tikai pashai tas ir jaagrib!!!Pati saproti,ka neesi apmierinaata,jebkuraa gadijumaa,ticu,ka agraak vai veelaak Tev buus paari kaklam un vnk vairs netiksies ar taadu.
12.01.2011 21:13 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Tev ir 20 gadi.Tu vari saņemt sevi rokās un pasūtīt tirliņu pāris mājas tālāk.
Es uzskatu,ka esi pelnījusi puisi,kurš aizvestu tevi kaut vai uz kino nevis tikai tusētu mašīnā.Pelnījusi kādu,kurš gluži vienkārši izturētos pret tevi kā īsts vīrietis.
Saņemies!!!
12.01.2011 21:15 |

Reitings 9
Reģ: 10.01.2011
manuprat, pastav, vel viens variants-vinjam ir ģimene(sieva, berns), bet tu esi kā kaislibu kurinataja.
12.01.2011 21:49 |

Reitings 156
Attiecību sākumā attieksme bija tāda pati kā tagad.

Laikam jau mūs tiešām vieno tikai sekss, stulbi, ka man bija vajadzīgs tik ilgs laiks, lai to saprastu.

Nav viņam ne sievas, ne bērnu. Pretējā gadījumā to zinātu visa mazpilsēta un viņš diez vai būtu mani iepazīstinājis ar saviem draugiem.

Mana draudzene viņu labi pazīst un teica, ka viņa mamma būtu tikai priecīga, ja viņš aizvestu mājās meiteni un iepazīstinātu. Bet vēl ar nevienu nav vedis. Kādu laiku dzīvoja citā pilsētā, tad bijušas attiecības. Tagad laikam pirms šīm kādus gadus nav bijusi neviena.
Un jā... Viņa mamma zina, ka viņam ir meitene, respektīvi, es. Bet ko domāt, ja neiepazīstina... Nezinu.

Laikam vienkārši pielikt vienu treknu punktu. Bet pēc sesijas. Šobrīd kreņķu tāpat gana.
12.01.2011 22:22 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es negribu mālēt visu melnās krāsās...vispirms vārbūt noskaidro vai viņš tevi izmanto tikai seksam vai arī vnk ir savā veidā jocīgs(kāda trauma pēc attiecībām vai kā). nevar tā cilvēku uzreiz izmest mistkastē, ja viņam nav naudas un tāpēc viss notiek mašīnā,ne viesnīcā. kur ta viņš vestu tevi uz savām mājām un tur māte aiz sienas klausītos.
13.01.2011 16:23 |

Reitings 61
Reģ: 18.08.2010
Mashinaa? Da neko sev laiki:)))

Kaada jega tev vispar no visa taa?????
13.01.2011 16:26 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Es noteikti neko tādu nevarētu un negribētu paciest.
Ok, manas pirmās attiecības bija ar mana vecuma puisi, kurš vēl dzīvoja pie vecākiem un mācījās vidusskolā, tāpat kā es, bet pēc kāda mēneša tikšanās kaut kur ārā, tomēr tiku aizvesta arī mājās, nodraudzējāmies divus gadus, bet nākotni ar to cilvēku kopīgu neredzēju.
Šobrīd esmu kopā ar 8 gadus vecāku vīrieti (tāpēc vecuma starpība noteikti nav noteicošais)
Man tomēr gribas teikt, ka izklausās-tu diemžēl neesi viņam tik svarīga, lai iespringu uz jūsu attiecībām, jo, ja viņam tas būtu svarīgi, viņš tomēr ieklausītos tevī un censtos saprast.
Varbūt kļūdos. Jebkurā gadījumā-veiksmi!!!
13.01.2011 17:40 |

Reitings 76
Reģ: 17.05.2010
Ja kas, nāc pie manis, pieņemšu, iepriekš gan lūdzu piezvani 27477545
11.05.2011 18:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits