Es tā iedomājos, ka pēdējā laikā sanāk nopirkt kaut ko jaunu, gribēju padalīties ar saviem favorītiem.
1. Dabīgā melleņu sula no rimika, biju baigi skeptiska, kad man nopirka, bet baigi ņammīga, tāda īstā, un vēl acīm veselīga, tikai cena "kož" - pāri diviem latiem pa 0.33 :(
2. Mīkstais siers feta un Dor blue, ta, ka garšo "citie varianti", tad šitie baigi gāja pie sirds, īpaši mīkstais zilais siers, žēl, ka tomēr treknie, un bundžiņas tik mazas :(
3. Rimika piena baltmaize, man parasti baltmaize negaršo, bet šitā tiešām tāda gaisīga un foršā :)
Tagad antipātijas
1. Nopirktās tajā pašā Rimika līčas (tipa augļi - tādi mazie rozīgie ezīši :)) baigi negaršoja, man mammai atkal garšoja, kaut kāda caurspīdīga susla līdzīga aloja ar cukuru :)
2. Un arī ziemas kvass bija produkts, kuru atstāju pie miskastes bomžiem tikko iesākto, mēģinājam kā teikts karstajā veidā, fuj
3. Aldara ziemas alus, ciešams bijis tikai pirmais malks :( Varbūt, ja kādai garšo stiprais porteris, derēs, bet kam vairāk gaišie - nju nē. Jau tā alu dzeru reti, pēc šitā, šķiet, ka vairs nekad :)
Kādas ir Jūs jaunatrastās gastronomiskās simpatījas un antipātijas ?? Saprotu jau, ka par garšām un gaumēm nestrīdās, bet tieši no Jūsu pieredzes?