Stulbi, bet bail.

Reitings 34
Reģ: 12.01.2011

Cik nu te palasījos, vakar bija diskusija par to, ka meitenei bail no seksa, jo var palikt stāvoklī.

Man arī ir bail no TĀ, bet ne šāda iemesla dēļ. :-D

Sākšu no sākuma. Man ir 19, gandrīz 20. Pirms diviem gadiem biju pie ģinekoloģes un šī skatās un saka - lai zaudētu nevainību, būs jāiejaucas ķirurģiski. Man šoks un mute vaļā. Šī piebilst - vai arī ļoti pieredzējis vīrietis, bet sāpes būs ļoti lielas. Neieslīgšu sīkumos, bet kaut kas anatomiski ir tāds, ka dabiskā ceļā būs ļoti grūti.

Nu un tad no tā laika man ir bail. Līdz ar to man apziņā ieciklējies, ka sāpēs un ka vajadzīgs pieredzējis vīrietis, njā. Un puiši, ar ko esmu satikusies, man pēdējā mirklī vairs nešķiet īsti piemēroti un es vienkārši pasaku - sorry, mums nav pa ceļam, vai vēl kādu ieganstu. Un tā nu man ir bail - 1) no sāpēm, 2) no tā, ka neiznāks un būs stulbi, 3) no tā, ka tomēr nāksies kaut kādu operāciju veikt :-O

Es nejautāšu klasisko - ko man darīt. :-D Bet varbūt vienkārši kaut vai kādi ieteikumi no malas un tā. Diezgan sāpīga problēma. :-/

12.01.2011 05:17 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
terine, šaubos, ka sarežgīti, gan jau, ka vienkārši narkozē pārgriež to plēvi un viss.
12.01.2011 14:56 |

Reitings 387
Reģ: 29.01.2009
man kaut kā muļķīgi šķiet zaudēt nevainību ar skalpeli, bet.. tad jau redzēs, kā būs un kā nebūs!

vēl provēsim variantu ar pārmērīgu manis alkohola lietošanu. :D
stulbi, protams, bet varbūt tā sanāks.

12.01.2011 15:05 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
Kādu laiku atpakaļ lasīju diskusiju, kur viena meitene rakstīja, ka viņai arī ārsts esot teicis tieši to pašu, ko tev- ka sāpēšot, vajagot operāciju utt. Bet beigās viss sanācis bez operācijas un sāpēm.
12.01.2011 21:42 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Hmm, man ar liekas, ka labāk pamēģini vispirms dabiskā ceļā. Varbūt ar pirmo reizi nesanāks bet pēcāk..
Man arī tāpat kā Gemini - par pirmeo reizi un nākamajām 39... :D + čalim bija maigi sakot liels draudziņš :D

Pamēģini, varbūt nebūs tik traki ;)
12.01.2011 22:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)