atkarīgs - kā Tu to domā! Ja domā, ko likt klāt kūkas mīklai - cukuru vai pūdercukuru - atšķirības nekādas. Ja gribi pārkaisīt kūku ar pūdercukuru, tad gan derēs tikai pūdercukurs.
es domāju tieši mīklai. ja receptē rakstīts 130 g pūdercukura, tad der 130 g parastā, vai ne? :-)
ja salaidīšu šito grīstē, tad šī būs pēdējā reize kad teisu kūkas un būs vien jācienā ar paštaisītu saldējumu (e)
Ja Tev vajag putot, tad nav nekāda starpība, jo tas pūdercukurs gan jau, ka domāts, lai nebūtu granulas, līdz ar to, ja pievienosi parasto cukuru, seko līdzi, lai nepaliek graudiņi! :)
P.S. Ja kas, nevēlos būt vainīga, ja kūka tiks sačakarēta! :D
Kā jau wiki teica par tiem graudiņiem, kā arī tas var mainīt kūkas konsistenci un man šķiet, ka tur kaut kas bija ar tām svara attiecībām(šķiet nedaudz neloģiski bet mamma ir pārtikas tehnologs un kaut ko tādu man vienreiz mācīja) :-)