Man pirms 5 gadiem bija 20 gadi un es dzivoju ar vecakiem, stradaju par apkopeju un pelniju 200lvl menesi, dzivoju labi, jo vecakiem kadus 20-30lvl par paiku atmetu menesi un parejo sev, tagad augtsaks amats un alga 250-400lvl(atk.no sezonas)un naudas mazak:(gribas vel augstaku amatu.
Pirms 5 gadiem man bija 16 gadi :D Mācījos 10.klasē un nebija ne jausmas ko mācīšos augstskolā, kur strādāšu un ka tiešām dzīvošu kopā ar puisi kurš vienmēr man paticis.
Pirms 5 gadiem ballējos, ballējos un vēlreiz ballējos! Strādāju, centos kko mācīties!
Mainījies? Neballējos vairs tik daudz, nelietoju alko vairs tādos apmēros, nebučojos ar kuru katru :-D un vispār emsu pieņēmusies prātā un nobriedusi patstāvīgai dzīvei!
pirms 5 gadiem šajā laikā sāku domāt par vidusskolas eksāmeniem, kā arī nezināju, ko īsti studēt..Tagad esmu ieguvusi vienu bakalauru, studēju atkal, bet dzīvesvieta un draugs ir nomainīti:D
pirms 5gadiem sāku dzīvot kopā ar savējo vīrieti. mācījos vidusskolā, vēl nekādu lielo plānu nebija..strādāju par administratoru.
tagad esmu precēta sieviete, strādāju cietumā, ko gan nebiju plānojusi.. tā vnk sanāca! esmu ieguvusi leitnanta pakāpi, domāju pie šī visa neapstāties! :-)
2006. gada sākums..biju iepriekšējā vasarā pametusi savu draugu. pēc tam nožēloju to līdz sirds dziļumiem. biju viena, kkur patusēju, bija pāris džeku ar kuriem viss beidzās jau sākuma stadijā.. biju pametusi studijas 1. kursā (šo gan es nenožēloju), un man vsp visa dzīve likās iet grīstē.
taču septembrī uzsāku studijas citur, daudz labākā vidē, izbaudīju jautro studentu dzīvi, iepazinos ar tagadējo un veiksmīgi skolu šogad pabeidzu. tagad strādāju ne savā profesijā.
pirms 5 gadiem man bija 17!
mācījos videnē, tagad - augstskolā, ir bijuši dažādi amati, nekur baigi neesmu kāpusi.
Lielākais, kas ir ar mani noticis, ir emocionāli - 17 gados satikos ar vīrieti - ņergu, baigo pakaļu, kas man nepatika, daudz cietu un bija bail būt vienai.
Tagad esmu pašpārliecinātāka, vairāk sevi mīlu, esmu neatkarīgāka, zinu, ko gribu un vispār emocionāli foršāk jūtos, vairāk saprotu.